up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

rh+ Shortsit Fit

rh+ Shortsit Fit

rh+ Shortsit Fit

rh+ Shortsit Fit

plus
rh+

rh+ Shortsit Fit

Tuotekuvaus rh+ Shortsit Fit

Ominaisuudet:

Anatominen vyötärönauha pehmeää joustavaa kangasta
Heijastava levitys vasemmalla puolella parantaa näkyvyyttä
Ergo-liiketyyny


Tekniset tiedot:

Paino: 118 gr
Morfinen 4-suuntainen joustava kangas (91% pa 9% ea) mukavuutta ja täydellistä istuvuutta varten


Teknologia:

Lyhyin lyhytkestoinen tarjoaa poikkeuksellisen liikkumisvapauden imartelevalla leikkauksella. Täydellinen pyörällä tai spinning-luokissa. Uudessa Ergo Motion -alustassa on kaksi erilaista tiheysvyöhykettä (65 ja 85 kg / m3): paras äänenvoimakkuuden suhde.
Haluatko lisää pyöräily tuotteita rh+:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten rh+ Shortsit Fit. Tällä hetkellä rh+ Shortsit Fit on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet rh+ Shortsit Fit

Pituus
Lyhyt
Henkselit
Ei
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Heijastavat yksityiskohdat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up