up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Santini Päällyskenkä Vega Extreme

plus
Santini

Santini Päällyskenkä Vega Extreme

Tuotekuvaus Santini Päällyskenkä Vega Extreme

Yhtä tärkeää kuin sydämesi suojaaminen ja jalkojesi peittäminen talvella, olet silti alttiina suorituskyvylle altistumiselle päähän, käsiin ja jalkoihin. Lisävarustevalikoimamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden lukita suojaus kaikissa kolmessa paikassa. Tarjoamme käsineitä, jotka ovat eristyksissä ja suojattuja, kypäräsuojusten alla pään suojaamiseksi ja kengänpäälliset pitämään jalkasi kuivina, lämpiminä ja tuulen poissa. Jokainen lisävaruste on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden ajaa Lessthanin ihanteellisissa olosuhteissa. Lisää Santinin aluskerrokset vaatekaappiin ja olet valmis ottamaan kaiken märän, viileän tai pimeän talven harjoittelun.


Ominaisuudet:

Valmistettu fleece-vuoratulla Super Roubaix -kankaalla,
Täysin vedenpitävä pu-ulkokerros tarjoaa parhaan mahdollisen suojan äärimmäisissä sääolosuhteissa polartec®-alfa-eristyskangasta varpaissa.Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Päällyskengättuotteita suoraan Santini:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Santini Päällyskenkä Vega Extreme, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Santini Päällyskenkä Vega Extreme

Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä
Suositeltava käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Gravel
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Tämä ei sovi aasialaisille

-

Tämä kengänpäällinen on liian kapea, se ei sovi aasialaiselle vartalotyypille, pojan pohje on liian paksu, vetoketjua ei voi sulkea

Hyvä istuvuus ja laatu

-

Ei vielä äärimmäisissä testeissä, mutta jos ne ovat yhtä hyviä kuin kaikki muut Santinin talvisarjat, niiden pitäisi olla loistavia. Iskunmukaisesti ne ovat erittäin mukavia. Niiden pukemisessa on myös taito, 1 päällyskenkä jalassa, 2 kenkä jalassa, 3 vedä alaosa kengän päälle.

Super

-

Super-kengät sopivat hyvin ja nopea toimitus Bikeinniltä.

Paras, jos vähän halvempi

-

Se sopii hyvin ja on vedenpitävä. Asennuksen helppoudessa ei ole mitään ongelmaa. Olisi hienoa, jos se olisi hieman halvempi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up