up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Santini

Mies kokoelma

Mies kokoelma

Naisten kokoelma

Naisten kokoelma

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

UCI-kokoelma

UCI-kokoelma

ammattilaisjoukkueet

ammattilaisjoukkueet

tekniset alusvaatteet

tekniset alusvaatteet

Osastot

Koulutus ja Kilpailu

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Tuotemyynti

KAIKKI( Santini )

Santini

Santini on arvostettu italialainen merkki, joka on vakiinnuttanut asemansa maailman pyöräilyvaateteollisuuden johtajana. Yli viiden vuosikymmenen ajan Santini on omistautunut korkealaatuisten pyöräilyvaatteiden ja -tarvikkeiden tuottamiselle yhdistämällä suorituskykyisiä suunnitteluja italialaiseen käsityöperinteeseen. Pietro Santini perusti merkin vuonna 1965 ja sai nopeasti tunnustusta sitoutumisestaan innovaatioihin, toiminnallisuuteen ja tyyliin. Käyttömukavuus ja kestävyys ovat Santinin tärkeimmät arvot, ja se on rakennettu kestämään pitkiä ajomatkoja säilyttäen samalla erinomaisen mukavuuden. Santini on vakiinnuttanut asemansa huippumerkkinä pyöräilyteollisuudessa tarjoten laajan valikoiman korkeatehoisia pyöräilyvälineitä ja vaatteita. Sen rikkaan historian juuret juontavat italialaiseen käsityöperinteeseen ja loputtomaan innovaatioiden tavoitteluun. Santini jatkaa edelleen korkeiden laatustandardien asettamista ja tarjoaa mukavuutta ja tyyliä pyöräilymaailmassa. Olipa kyseessä sitten pyöräilypaitoja, bibit tai muita tuotteita, Santini vastaa vaativimpienkin pyöräilijöiden tarpeisiin.
Santini nostaa pyöräilyvaatteita uusiin korkeuksiin

Santini tarjoaa laajan valikoiman pyöräilyvälineitä, jotka vastaavat sekä ammattilaispyöräilijöiden että intohimoisen harrastajien tarpeisiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat paitojen, bib-shortsien, shortsien, takkien, hanskojen, sukkien ja erilaisten tarvikkeiden lisäksi myös erilaisia tarvikkeita. Santinin pyöräilyvälineet on suunniteltu parantamaan suorituskykyä, tarjoamaan mukavuutta ja kestämään ankarimpiakin pyöräilyaktiviteetteja. Santinin pyöräilyvaatteet yhdistävät muotoilun ja toiminnallisuuden täydellisesti. Vaatteet on huolellisesti valmistettu käyttäen edistyksellisiä materiaaleja ja teknologioita, joiden avulla saavutetaan optimaalinen aerodynamiikka, kosteudenhallinta ja lämpötilan säätely. Santinin pyöräilyvaatteet on leikattu istumaan keholle toisena ihona, ja ne vähentävät kitkaa ja maksimoi liikkumisen vapauden. Santini on synonyymi erinomaisille pyöräilyvaatteille, jotka täyttävät kaikkein korkeimmat laatustandardit. Santinin pyöräilyvaatteet on suunniteltu parantamaan pyöräilykokemusta tarjoamalla huipputoiminnallisuutta, mukavuutta ja tyyliä. Santini käyttää teräväpiirtoteksilejä, jotka säätelevät kosteutta, tarjoavat hengittävyyttä ja suojaavat ultraviolettisäteilyltä. Olipa kyseessä sitten paitoja, bibsejä, shortsit tai takit, Santinin pyöräilyvaatteet takaavat, että pyöräilijät voivat suorittaa parhaansa ja näyttää samalla hyvältä. Santinin pyöräilypaitojen ovat ikoninen osa vaatetusta, joka kuvastaa merkin sitoutumista laatuun ja suorituskykyyn. Harkiten suunniteltuja Santinin pyöräilypaitoja korostavat innovatiiviset muodot ja tekniset kankaat, jotka optimoivat aerodynamiikkaa ja ilmankiertoa. Nämä paidat ovat ei vain suorituskykyisiä, vaan myös visuaalisesti vaikuttavia, ja ne antavat pyöräilijöille mahdollisuuden ilmaista persoonallisuuttaan värikkäillä väreillä, rohkeilla kuvioilla ja hienostuneella esteettisyydellä. Santinin pyöräilybibsit on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva mukavuus ja tuki pitkillä ajomatkoilla. Käyttäen premium-materiaaleja, Santinin pyöräilybibsit tarjoavat puristusta ja lihastukea säilyttäen samalla hengittävyyden ja kosteuden säätelyn. Pyöräilybibseissä on edistyneet pehmustejä, joiden avulla vähennetään painepisteitä ja parannetaan satulan mukavuutta. Ergonomisen istuvuutensa ja huolellisen suunnittelunsa ansiosta Santinin pyöräilybibsit takaavat, että pyöräilijät voivat keskittyä tiellä eteenpäin ilman häiriöitä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje