up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Schwalbe

Schwalbe

KAIKKI ( Schwalbe )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Schwalbe

Schwalbe, nimi, joka on synonyymi innovaatioille ja suorituskyvylle maailman pyöräilymaailmassa, on jatkuvasti rikkonut kahden pyörän mahdollisuuksia. Vuonna 1973 perustettu saksalainen merkki on kasvanut tullakseen kansainväliseksi johtajaksi valmistettaessa korkealaatuisia pyöräilytarvikkeita, jotka palvelevat sekä ammattilaisurheilijoiden että vapaa-ajan pyöräilijöiden tarpeita. Vankalla sitoutumisellaan tarkkaan tekniseen suunnitteluun, kestävyyteen ja moderniin teknologiaan Schwalbe on mullistanut pyöräilykokemuksen ympäri maailmaa. Pyöräilytarvikkeiden maailmassa Schwalbe edustaa laatua, innovaatiota ja sitoutumista. Rikkaan historian ja laajan tuotevalikoiman, joka sisältää renkaat, työkalusäkit, pumppuja, sisärenkaat, huoltoproduktit ja pyöräosat, Schwalbe jatkaa muotoillakseen pyöräilymaisemaa, antaen ajajille mahdollisuuden saavuttaa uusia suorituskyky-, mukavuus- ja seikkailutasoja. Ymmärtäen oikean pyörähuollon tärkeyden Schwalbe tarjoaa laajan valikoiman tuotteita pitääkseen ajon kunnossa. Pioneering Excellence in Cycling Accessories

Schwalben perinnön sydämessä on heidän maailmanlaajuisesti tunnettuja renkaitaan. Suunniteltu voittamaan monenlaiset maastot, Schwalbe-renkaat edustavat vertaansa vailla olevaa otetta, alhaista pyöräilyvastusta ja poikkeuksellista rengaspaineen suojausta. Schwalben sitoutuminen pyöräilijöihin ulottuu ajon ulkopuolelle. Heidän huolellisesti valmistamansa Schwalbe työkalusäkit yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden, varmistaen, että ajajilla on tarvittavat työkalut pikareparaatioihin. Kestävyyttä ajatellen nämä säkit ovat todiste Schwalben sitoutumisesta pyöräilyn kokonaiskokemuksen parantamiseen. Tehokkuus ja kätevyys kohtaavat Schwalbe-pumppuissa. Nämä pumppuja suunnitellaan tarkasti, jotta ne toimittavat renkaille optimaalisen paineen, joka parantaa sekä turvallisuutta että suorituskykyä. Olipa kyseessä pitkänmatkan matka tai nopea kaupunkiajo, Schwalbelta löytyvät pumput varmistavat, että renkaat ovat aina täydellisessä paineessa pehmeälle ajolle. Sisärenkaat voivat olla piilossa näkyvistä, mutta niiden vaikutus pyöräilijän kokemukseen on kiistaton. Schwalbe sisärenkaat on valmistettu erinomaisista materiaaleista ja teknologiasta, minimoiden rengaspaineen riski ja varmistaen tasainen ilman säilyminen. Tämä huolellinen huomio yksityiskohtiin tarkoittaa vähemmän keskeytyksiä ja miellyttävämpää ajoa. Rengaspaineen tiivistysaineista, jotka nopeasti tiivistävät reikiä matkalla, aina ketjunlietteisiin, jotka parantavat tehokkuutta, Schwalbe pyörähuollon ratkaisut heijastavat heidän sitoutumistaan auttamalla pyöräilijöitä pysymään tiellä pidempään. Schwalben laatu sitoutuminen ulottuu myös pyöräosien linjaan, joka on suunniteltu täyttämään pyöräilijöiden erilaiset tarpeet. Olipa kyse ergonomisesta mukavuudesta tarjoavista kahvanotosta, pitkille ajoille tukevista satuloista tai laadukkaista putkista ja renkaan teipeistä, Schwalbe pyöräosat edustavat heidän sitoutumistaan parantaa jokaista pyöräilyfasettia.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje