up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Shimano Takki Windbreak

Shimano Takki Windbreak

Shimano Takki Windbreak

plus
Shimano

Shimano Takki Windbreak

Tuotekuvaus Shimano Takki Windbreak

Shimano Windbreak on vallankumouksellinen takki, joka on eristetty ja termisesti tehokas takki, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen toimivuus ja mukavuus kylmässä ilmastossa. Tämä monipuolinen Shimano Windbreak on rakennettu jokaiselle pyöräilyn harrastajalle.

Valmistettu kolmikerroksisesta joustavasta tuulenpitävästä kankaasta, joka torjuu veden ja kosteuden täydellisesti pitämällä sinut lämpimänä ja miellyttävänä koko päivän. Korkea kaula-kaulus tarjoaa suojaa ja lämpöä kylmällä säällä. Anatominen sovitus vähentää irtotilavuutta ja antaa sille parhaan urheilullisen ilmeen ja muotoillut hihat tarjoavat täyden peiton ja lämmön. Takataskuilla on myös riittävästi tallennuskapasiteettia välttämättömiä kohteita varten.

Joustava silikonikahva takaa, että takki pysyy paikallaan, vaikka nautitkin intensiivisestä pyöräilystä. Takin 360 asteen heijastavuuselementit tarjoavat täydellisen näkemyksen heikossa valaistuksessa, jolloin sinut pysyvät turvallisina ja suojattuna. Shimano Windbreakin avulla voit kiertää jopa kylmässä ilmastossa lämpötehokkuudensa ansiosta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Shimano Windbreak on ihanteellinen urheiluväline ostettavaksi, koska se on kestävä ja mukava. Olkoon se pyöräily maratonit tai jokapäiväinen pyöräily Shimano-tuulitakki on vastaus! Käyttää seuraavan sukupolven Metallic Thermal Tech ja harjattu fleece suorituskykyä ja mukavuutta varten.

Ominaisuudet:

Erittäin kulutusta kestävä vedenpitävä pintamaali (80% 20 pesun jälkeen)

Seuraava sukupolvi METALLIC THERMAL TECH vähentää lämpöhäviötä

Vettä hylkivä 3-kertainen tuulenpitävä venytyskangas.

Lämmin harjattu sisäkerros

3 takataskua ja yksi rintatasku

Ilmanvaihtojärjestelmän takana on liiallinen lämpö

Litteä kumitapin materiaali pitää takin paikallaan

Tekniset tiedot:

Pääasiallinen materiaali: 88% polyesteriä, 12% elastaania (hengittävä, tuulenpitävä ja vettähylkivä polyuretaani)

Mesh-osa: 100% polyesteriä

Mansetti: 93% polyesteriä, 7% elastaania

Osat: 100% polyesteriä, alumiinia


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Shimano tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Takit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Shimano Takki Windbreak on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Shimano Takki Windbreak

Väri
Violetti
Ominaisuudet
Venyvä
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up