up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs Käsineet Cycling

plus
Sixs

Sixs Käsineet Cycling

Tuotekuvaus Sixs Käsineet Cycling

Koska ominaisuudet Carbon Alusvaatteet ® ja polyuretaani insertti kämmenessä, The SIXS pyörä käsine on kuin toinen iho. Se jättää kämmen ja takana käsi täysin kuivia taata jatkuva ote ohjaustangosta, riippumatta sääolosuhteista voi olla. Polyuretaani pehmuste suojaa tärinää, ärsytystä ja hankaumia.

Ominaisuudet:

Antibakteerinen FIBER: Polypropeeni kuitua ehkäisee epämiellyttäviä hajuja ja ärsyttävää ärsytystä vuoksi rakentaa hien ja hankauksen muodostuminen

hydrofobinen kutoa: se kuljettaa kosteutta ulospäin, jotta se voi haihtua. Iho on aina kuiva ja lämmönsäätely on vakio.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Carbon Alusvaatteet ®: Hengittävyys ja lämmönsäätely ilman kompromisseja. Täydellinen kaikki vuodenaikoina. Antistaattinen kangas.

Koostumus: 77% polypropeeni, 15% polyamidia, 5% Elastomer, 3% hiilikuitu

tekniikka:

hydrofobinen kutoa

antibakteerinen kuitu


Sixs Käsineet Cycling on tuote, jonka löydät Käsineet kategoriasta, Miesten vaatteet:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Sixs Käsineet Cycling:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Sixs Käsineet Cycling

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel
Maastopyöräily
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Super mukavuutta.

-

Kuten aina, tämä merkki ei epäonnistu. Kevyt käsine, kiinnitetty kuin toinen iho. Hengittävä eikä melkein tunne kädessä. Kesäinen, pidän siitä, vaikka pidän paremmista pitkistä käsineistä.

Käsineet

-

Tiesin jo mallin ja päätin ostaa samanlaisia korvaamaan ensimmäiset. Toimitusaikasi on parantunut paljon viimeisen ostokseni jälkeen kanssasi. Hyvää työtä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up