up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs Käsineet Summer

plus
Sixs

Sixs Käsineet Summer

Tuotekuvaus Sixs Käsineet Summer

Lyhyen sormen kesän pyöräilykäsineet, Made in Italy, jossa on hieno ammattitaito.

Pehmusteen sisällä oleva erityinen pehmuste takaa mukavuuden, kun taas hengittävät kankaat käden takaosassa pitävät ihon kuivana ja viileänä.

Lyhyt ranneke, helppo ottaa päälle ja pois, sormien välisten vetokielekkeiden ansiosta.Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Sixs-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Sixs tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Sixs Käsineet Summer. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Sixs Käsineet Summer

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up