up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs Päällyskenkä Bootie

plus
Sixs

Sixs Päällyskenkä Bootie

Tuotekuvaus Sixs Päällyskenkä Bootie

Suojus Valmistettu Smart Covershoes ® Kangas. Sen Cordura ja polyeteeni Blend Takaukset lämpöeristys ja Hankauskestävyys. Ihanteellinen keväällä ja syksyllä suojaamaan Cold Air ja äkilliset lämpötilan, estää saada Kengät Dirty, ja miksi ei? Ne tarjoavat lisäsilauksen tyyliä samoin!

Ominaisuudet:

Pluma Innovation: helppo taittaa ja Ultra Light Tuote joten se voi aina mukana kuljetettava

Pre Rei'itetty tuote valmis käyttöön Pyörä Kengät.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Smart Covershoes ®: Cordura ja polyeteeni sekoitus kangasta Mitä On kulutusteräkset on suojassa kylmältä ja Air keväällä ja syksyllä.

Koostumus: 40% Cordura, 25% polyeteeni, 25% Polyamidia, 10% Elastaania

tekniikka:

pluma Innovation


Tällä hetkellä, Sixs Päällyskenkä Bootie tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Sixs-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Päällyskengät kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Lasten kengät-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Sixs Päällyskenkä Bootie

Väri
Keltainen
Ominaisuudet
Vesitiivis
Venyvä
Tuulenpitävä
Lämpökerrasto
Suositeltava käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up