up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs Päällyskenkä Winter Bootie

plus
Sixs

Sixs Päällyskenkä Winter Bootie

Tuotekuvaus Sixs Päällyskenkä Winter Bootie

SIXS W INTER BOOTIE -kengänsuojat on valmistettu Windtexistä: ultra- kevyt, vedenpitävä ja tuulenpitävä kalvo, joka on pehmeyden, venyvyyden ja kulutuskestävyyden yhdistelmä. Tuote on luonnollisesti hengittävä ja eristävä. Pius tarjoaa korkean mukavuuden matalissa lämpötiloissa. Vetoketjun kiinnitys selässä, jotta se on helpompi asentaa; vahvistusvälilehti kantapäässä, mikä lisää vastusta

Tekniset tiedot:

MATERIAALIT:

Windtex6


Sixs Päällyskenkä Winter Bootie:een kuuluu Sixs:n takaama valmistajan takuu. Sixs:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Naisten kengät tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Päällyskengättuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Sixs Päällyskenkä Winter Bootie

Väri
Musta
Ominaisuudet
Tuulenpitävä
Vesitiivis

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up