up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sixs Pitkät Käsineet Superroubaix

plus
Sixs

Sixs Pitkät Käsineet Superroubaix

Tuotekuvaus Sixs Pitkät Käsineet Superroubaix

Koko sormien pyöräilykäsineitä voidaan käyttää sekä kilpapyörillä että maastopyörillä keväällä ja syksyllä.

Pehmustettu kämmen seuraa käden anatomisia ääriviivoja, kun taas käsineiden takaosa on valmistettu lämpimästä ja kannattavasta Super Roubaix -kankaasta.Hyödy nyt Sixs Pitkät Käsineet Superroubaix tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Sixs-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Sixs Pitkät Käsineet Superroubaix

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up