up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

SKS Painemittarin Lattiapumpulla Picco

plus
SKS

SKS Painemittarin Lattiapumpulla Picco

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus SKS Painemittarin Lattiapumpulla Picco

Tukeva poljinpumppu yleiskäyttöön. Lisänipalla pyöräilyyn ja retkeilyyn. Joustava kytkentä peukalon lukitusvivulla.
Tekniset tiedot:
Materiaali: Teräs
Lähtö max: 5 bar / 73 PSI


Oletko kiinnostunut SKS Painemittarin Lattiapumpulla Picco:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla bikeinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot SKS Painemittarin Lattiapumpulla Picco:sta tuotekuvauksineen yms. SKS on yksi parhaista pyöräilymerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Huoltotuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet SKS Painemittarin Lattiapumpulla Picco

Väri
Musta
Ilmapumput
Lattiapumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up