up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sram

Sram

Osastot

Elektroniikka

Huolto

Osien Varaosat

Polkupyörän Osat

Pyörät Ja Renkaat

Tuotemyynti

KAIKKI ( Sram )

Noin Sram

SRAM on yksityinen yritys, joka on kuuluisa polkupyörän komponenttien valmistuksesta. Yhtiön kotipaikka on Chicagossa, Yhdysvalloissa ja se perustettiin vuonna 1987. Yrityksen nimi on itse asiassa sen perustajien Scott, Ray ja Sam lyhenne.


SRAM on ollut tunnettu nimi pyörien ja komponenttien valmistuksessa. He jatkavat uusien tuotteiden tuomista suureen menestykseen tänään. Pyöräily on harrastus, josta yhä useammat pitävät. Pyydä oikeaa vaihdetta, pyöräiletkö tiellä, poluilla tai alas vuoria. SRAM tarjoaa korkealaatuisia polkupyörän osia ja varusteita, mukaan lukien kampi, alakiinnike, kasetti, napa, ketjut, hampaat, pyörät, jarrut, vivut, ryhmäsarja, eturattaat ja paljon muuta. Pyörän huoltoon tarjoamme myös voitelu- ja puhdistusaineita. Kun käytössäsi on SRAM-tuotteita, saat täydellisesti huolletun polkupyörän turvallisuuden.


Tutustu langattomaan AXS -tekniikkaan, jossa Eagle GX tarjoaa erinomaisen kestävyyden, joka myös sulautuu saumattomasti muuhun ekosysteemiin. Löydät myös SRAM XX1 Eaglen tehokkaamman, hiljaisemman ja kestävämmän vaihteiston. Jos haluat keskitason mutta laadukkaan, SRAM NX on ihanteellinen vaihtoehto.

clouse menu Sulje