Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sram

Noin Sram
Sram on Chicagossa sijaitseva yritys, joka tunnetaan parhaiten korkealaatuisten polkupyöräkomponenttien tarjoamisesta. Se syntyi vuonna 1987 Yhdysvalloissa. Sram -nimi on lyhenne sen perustajista Roysta ja Samista. Nyt siitä on kasvanut joukko ihmisiä, jotka ulottuvat ympäri maailmaa laajentamaan brändiään laadukkailla ja innovatiivisilla polkupyörätuotteilla. Sram on nyt yksi parhaista polkupyörävarusteita tarjoavista merkeistä. Tee pyöräilykokemuksestasi paras etsimällä erinomainen Sram -tuotekokoelma Bikeinnista .
Sram on myös esitellyt edistyneen AXS-sovelluksensa. Sram AXS on langaton tekniikka sähköiseen vaihtamiseen suunniteltuun laitteistoon. Sen avulla voit tarkistaa akun tilan, mukauttaa säätimiä ja antaa muistutuksia oikea-aikaisesta huollosta yksinkertaisesti painikkeita painamalla. Sen päivitetty versio on saatavilla edullisimmassa hintaluokassa tarkoilla ja nopeilla toimilla. AXS-teknologia auttaa ajajaa yhdistämään ja yhdistämään kaikki langattomat tuotteet lähettämään käskynsä helposti kaikkien pyörän komponenttien kanssa.

Päivitä pyöräsi Sram-lisävarusteilla

Yhdystankoja pidetään voimansiirron sydämenä.Ne sijaitsevat polkimen vieressä ja auttavat liikuttamaan pyörääsi eteenpäin aina, kun aloitat polkimisen. Sram-kammet ovat kolmea eri muotoa: yksi, kaksinkertainen ja kolminkertainen. Niitä on saatavana useissa eri kokovaihtoehdoissa. Täydellinen kammen koko auttaa ajamaan nopeammin ja helpommin ja riippuu olennaisista tekijöistä, kuten korkeudesta ja ajotyylistä. Jos kampi on erikokoinen, se voi muuttaa sen istuvuutta ja vaikuttaa pyöräilykokemukseesi.
Sram tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia vaihtajia. Sram-vaihtajat ovat täydellisiä nostamaan ajo-suorituskykysi aivan uudelle tasolle tarjoamalla tasaisen ketjun liikkeen, mikä merkitsee lisääntynyttä nopeutta. Pyörät voivat kulkea satoja tuhansia kilometrejä nopeammin rikkoutumatta. Vaihteistosi tulee olla yhteensopiva kasetissa olevan nopeusnumeron kanssa.
Sram tarjoaa laajan ja inspiroivan valikoiman parhaita ketjuja. Sram-ketjut ovat osoittautuneet erittäin kestäviksi. Nämä korkealaatuiset ketjut tarjoavat nopeimman nopeuden, koska ne on valmistettu kiinteästä materiaalista. Tuhansia näitä ketjuja on täydellinen tekninen käyttö.Pyörässä käytettyjen ketjujen laatu vaikuttaa myös kasetin käyttöikään. Se aikakatkaisee kasetin automaattisesti. Kasetteja on saatavana eri kokoisina, mikä auttaa monissa vaihdeyhdistelmissä. Voit helposti valita sopivan kasetin pienimmän ja suurimman hampaiden välisen pienen hammasmäärän perusteella. Se varmistaa tasaisen vaihteenvaihdon, kun niiden välinen vaihtelu on minimaalinen.