up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Supacaz Käsineet Supag

plus
Supacaz

Supacaz Käsineet Supag

Tuotekuvaus Supacaz Käsineet Supag

SupaG-hansikas on hansikassuunnittelun huippu. Toimii kaikissa sää- ja maasto-olosuhteissa, SupaG-käsine toimittaa aina. Mukavat saumattomat sormenpäät ja Clarino-kämmen tekevät SupaG: stä täydellisen hanskan.

Ominaisuudet:

Aerodynaaminen istuvuus

Clarino ™ Palm

Superlight


Supacaz Käsineet Supag:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Käsineettuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta pyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Supacaz-tuotteita bikeinn:ssa, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Supacaz on sitoutunut kehittämään ja parantamaan pyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Supacaz Käsineet Supag

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Aerodynaaminen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel
Maastopyöräily
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up