up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Supacaz Pitkät Käsineet Supag

plus
Supacaz

Supacaz Pitkät Käsineet Supag

Tuotekuvaus Supacaz Pitkät Käsineet Supag

SupaG-hansikas on hansikasrakenteen huippu.

Toimiva kaikissa sää- ja maasto-olosuhteissa.

Mukavat ja mutkikkaat sormenpäät ja Clarino-kämmen tekevät SupaG: sta täydellisen käsineen.

SupaG Long esittelee SiliGrip-tekniikan, joka maksimoi hallinnan.

Virtaviivainen istuvuus Clarino Palm Super kevyt SiliGrip-tekniikka.

Johtava indeksi ja peukalo.


Ostamalla Supacaz Pitkät Käsineet Supag:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity Supacaz-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Supacaz Pitkät Käsineet Supag

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Vihreä
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Maastopyöräily
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Mitoitusongelma

-

Edelliset XL Supercaz -hanskat sopivat, mutta eivät tähän tyyliin. XL saapui liian pienenä, joten tarkista koot huolellisesti.

Tyytyväinen

-

Erinomainen laatu, mutta mielestäni se on vähän pieni ostettuun kokoon nähden!!!

Väritys on kiva

-

Väritys on kaunis. Et kyllästy siihen, sillä näkemäsi fiilis muuttuu katselukulman ja päivän sään mukaan.

Kaunis, mutta erittäin huonosti istuva!

-

Tällä hetkellä kritiikkini on vain visuaalista ja herkkää paketista poistuttaessa, koska minulla ei ole vielä ollut etuoikeutta testata niitä kentällä. Minulla on monia Supacaz-tuotteita, jokainen hienompi ja laadukkaampi kuin seuraava, satula, satulalaukut, pullonpidikkeet, venttiilit, hihnat, tangon teippi, ohjaustanko ja varren kannet, mutta nämä hanskat olisivat ansainneet XXL-koon! Mulla on kämmen ympärysmitta noin 24cm ja peukalossa 27cm, pelkäsin todella niiden repeytymistä! Nyt lukuunottamatta tätä kiusallista yksityiskohtaa ja joidenkin herkkien vääntymien ja tietyn protokollan jälkeen minun on sanottava, että oudolla tavalla ne sopivat minulle "kuin hansikas", meillä on vähän sama tunne kuin nahkakäsineillä ja niiden heijastukset "öljyjälkiä" erittäin huomaamaton matta tausta on kaunein vaikutus. Minulla on pieni valitus siitä, ettei kämmenessä ole silikonipehmustetta. Toivottavasti nämä hanskat pehmenevät ja kestävät ajan myötä.

Sopiva

-

Ne saapuivat, kauniita ja tiesin tämän, mutta niissä on erittäin tiukka istuvuus, se ei ole koon ongelma, olin kokeillut niitä Novecollin yhteydessä messuilla tämä on mielestäni suunnitteluongelma, jos minulla on varaa ranteeseen kannattaa laittaa resori, tai koska lähes kaikki valmistajat tekevät repäisysuotettavuuden, suosittelen myös niitä valmistaville kokeilemaan niitä ensin, pelkkä houkutteleva estetiikka ei riitä. Mielestäni jälleenmyyjien on myös hyödyllistä kertoa yritykselle, että he voivat tehdä paremmin. Kiitos ja terveisiä.

Hyvät hanskat

-

Olen yleisesti ottaen tyytyväinen käsineisiin, erittäin kauniit ja laadukkaat materiaalit, ne vastaavat kokoja. Keinovalossa ne heijastavat erittäin hyvin - mikä on myös iso plussa liikennetilanteen kannalta. Miinuksista: yhden käsineen reuna alkoi heti siirtyä pois, minun piti ommella se itse (ei kriittinen, mutta silti ...) Pohjassa he pukeutuvat erittäin tiukasti. Yleisesti ottaen voin suositella.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up