up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Zefal

Zefal

KAIKKI ( Zefal )

Noin Zefal

Zefal on tunnettu nimi maailman pyöräilytarvikkeiden maailmassa, jonka rikas historia ulottuu vuoteen 1880. Ranskassa perustettu Zefal on jatkuvasti asettanut uusia rajoja innovointiin tarjotakseen pyöräilijöille laadukkaita, luotettavia ja alan viimeisimmät tuotteet, jotka parantavat heidän ajo-kokemustaan. Yli sadan vuoden kokemuksen jälkeen Zefal on tullut luotetuksi tuotemerkkiksi maailmanlaajuisesti.
Zefal´n innovointi- ja laatutietoisuus on tehnyt siitä rakastetun tuotemerkin pyöräilijöiden keskuudessa. Laajan tuotevalikoiman ja jokaisen pyöräilyalueen kattavien tuotteiden ansiosta Zefal inspiroi edelleen kuljettajia tutkimaan uusia horisontteja ja nauttimaan ajamisesta täysillä. Zefal´n tuotteet ovat synonyymi luotettavuudelle ja tehokkuudelle. Niiden kestävä rakenne ja ergonomiset muodot tekevät niistä luotettavan kumppanin jokaiselle ajolle.
.
Innovoinnin perintö Pyöräilytarvikkeissa.
.
Zefal Smart Pump edustaa renkaan täyttötekniikan huippua. Tämä älykäs pumppu on suunniteltu tekemään matkoilla renkaiden huoltamisesta helppoa. Varustettuna digitaalisella painemittarilla ja esiasetetuilla paine-asetuksilla se varmistaa, että renkaat ovat aina optimaalisessa paineessa pehmeän ja turvallisen ajon takaamiseksi. Sen kompakti muoto ja yhteensopivuus sekä Presta- että Schrader-venttiileillä tekevät siitä pakollisen hankinnan kaikille tasoille. Pienistä pumppuista nopeisiin korjauksiin tiellä ja suuriin lattian pumppuihin tarkkojen paine-säätöjen tekemiseen; Zefal´n ilmapumput palvelevat pyöräilijöiden moninaisia tarpeita.
Zefal Pullokotelo on täydellisen muotoinen ja toimiva. Valmistettu kevyistä, mutta kestävistä materiaaleista, se pitää turvallisesti pullosi, samalla lisäten tyyliä pyörääsi. Zefal reppuselät on suunniteltu kuljettamaan tavaroita helposti ja tyylikkäästi. Ne ovat pyöräilijän paras ystävä, kun on kyseessä tavaroiden kuljettaminen kahdella pyörällä. Kaupunkipyöräilijöille ja kulkijoille Zefal tarjoaa laajan valikoiman selkäreppuja, jotka on suunniteltu mukavuuden ja toiminnallisuuden takaamiseksi. Zefal selkäreppuja on varustettu osastoilla, joissa on tietokoneita, heijastavia elementtejä turvallisuuden takaamiseksi ja ergonomisilla ominaisuuksilla mukavan istuvuuden takaamiseksi ajon aikana..
Nesteytymisen säilyttäminen on erittäin tärkeää pyöräillessä ja Zefal pyöräpullot ovat täällä auttamassa. Nämä BPA-vapaat, helppo-puristettavat pullot ovat saatavilla eri kokoisina ja muotoina, jotta ne sopivat sinun mieltymyksiisi. Zefal´n yksityiskohtainen huomio varmistaa, että voit juoda tarpeeksi helposti tien päällä. Kun puhutaan pyöräsi ylläpitämisestä, Zefal on luotettava lähde vaihtopuolille ja tarvikkeille. Vaihto-putkista ja renkaanavaajista ohjaustangon kahvoihin ja polkimiin, Zefal pyörän varaosat varmistavat, että pyöräsi pysyy huippu-kunnossa, ajon jälkeen ja ajon jälkeen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje