up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

plus
Garmin

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Περιγραφή προϊόντος Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Το Garmin Forerunner 245 είναι ένα έξυπνο ρολόι με το οποίο θα πετύχετε τους στόχους σας . Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του, θα γνωρίζετε δείκτες με βάση την κατάστασή σας: δυναμική απόδοσης, ισορροπία επαφής με το έδαφος, μήκος του διασκελισμού, μεταξύ άλλων.

Με τη χρήση του Garmin Forerunner 245, θα λάβετε σχέδια άσκησης ή θα εκτελέσετε εξατομικευμένες προπονήσεις από την πλατφόρμα Garmin Connect . Μέσα στην κοινότητα των μεσιτών, μπορείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα σας και να ενθαρρύνετε την επιτυχία των συμπαικτών σας. Αυτός ο τεχνολογικός εξοπλισμός μπορεί να προσαρμοστεί με καλύμματα ρολογιών και εφαρμογές.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του tracker φτάνει τις 24 ώρες με τη χρήση GPS και επεκτείνει τη λειτουργία smartwatch για 7 ημέρες . Με αυτό το ρολόι, θα βελτιώσετε τον τρόπο τρεξίματός σας και θα είστε προσεκτικοί στις ειδοποιήσεις της κινητής συσκευής σας. Από την άνεση του καρπού σας, μπορείτε να ελέγξετε μηνύματα κειμένου, να προβάλετε ενημερώσεις από τα κοινωνικά δίκτυα, να μοιραστείτε την τοποθεσία με επιλεγμένες επαφές. Ο έξυπνος εξοπλισμός διαθέτει τον αισθητήρα Pulse Ox που υπολογίζει το επίπεδο κορεσμού οξυγόνου στο αίμα. Επίσης, διαθέτει Body Battery που μετρά τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα.

GPS που τρέχει smartwatch με προηγμένα χαρακτηριστικά εκπαίδευσης

Αξιολογεί την κατάσταση της κατάρτισής σας για να δείξει εάν θα επωφεληθείτε από μια άλλη συνεδρία αυτή την εβδομάδα ή την έχετε υπερκεράσει και χρειάζεστε μια μέρα ξεκούρασης. προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες παρακολούθησης της απόδοσης

Αποκτήστε δωρεάν προσαρμοστικά σχέδια προπόνησης από το Garmin Coach ή δημιουργήστε τις δικές σας προπονήσεις στην προσαρμοσμένη κοινότητα fitness Garmin Connect ™

Παρέχει προηγμένη δυναμική λειτουργία1, συμπεριλαμβανομένης της ισορροπίας του χρόνου επαφής με το έδαφος, του μήκους βημάτων, της κάθετης αναλογίας και άλλων

Τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και παρακολούθησης2, όπως ενσωματωμένη ανίχνευση συμβάντων, διευκολύνουν την κοινή χρήση της τοποθεσίας σας

Προσαρμόστε με δωρεάν πρόσωπα ρολογιών, εφαρμογές και πολλά άλλα από το Connect IQ ™ Store μας

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Μέχρι 7 ημέρες στη λειτουργία smartwatch. έως 24 ώρες σε λειτουργία GPS

Κάνετε το τρέξιμο. Το Forerunner 245 κάνει τη σκέψη. Αυτό το έξυπνο GPS δεν σας λέει μόνο πού τρέξατε. Παρακολουθεί τα στατιστικά σας, καταργεί τους αριθμούς και γνωρίζει τα πάντα για την απόδοσή σας, την τρέχουσα φόρμα σας, το εκπαιδευτικό σας ιστορικό και ακόμη και τους στόχους σας. Το μόνο που πρέπει να εστιάσετε είναι να βάζετε ένα πόδι μπροστά από το άλλο.

Προηγμένα αναλυτικά στοιχεία απόδοσης:

Ποιο ποσό εκπαίδευσης είναι κατάλληλο για εσάς; Το Forerunner 245 προσφέρει εξατομικευμένη γνώση εκπαίδευσης και ανάκαμψης για πιο έξυπνες αποφάσεις κατάρτισης, βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε για την επόμενη κούρσα. Διατηρεί καρτέλες στο VO2 max και καταλαβαίνει πώς η θερμότητα και το ύψος επηρεάζουν την απόδοσή σας. Όσο υψηλότερο είναι το VO2 max, τόσο υψηλότερο μπορείτε να περιμένετε να εκτελέσετε, το οποίο ακριβώς δείχνει η μέτρηση της κατάστασης απόδοσης. Η κατάσταση της εκπαίδευσης αξιολογεί τον πρόσφατο ιστορικό άσκησής σας και τους δείκτες απόδοσης, για να σας ενημερώσουμε εάν εκπαιδεύετε παραγωγικά, φτάνοντας ή φτάνοντας. Δείτε πώς οι προπονήσεις σας επηρεάζουν την ανάπτυξη αντοχής, ταχύτητας και δύναμης με ανατροφοδότηση αερόβιας και αναερόβιας εκπαίδευσης. Ο χρόνος αποκατάστασης σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε το όφελος από τις προσπάθειές σας προβλέποντας πότε θα είστε έτοιμοι για την επόμενη δύσκολη πρόκληση. Μπορείτε ακόμη να δείτε το συνολικό φορτίο εκπαίδευσης, το οποίο μετρά τον όγκο της άσκησης σας τις τελευταίες 7 ημέρες και το συγκρίνει με το βέλτιστο εύρος για το γυμναστήριο και το πρόσφατο ιστορικό προπόνησής σας.

Περισσότερες μέθοδοι για την επεξεργασία:

Το τρέξιμο είναι αυτό που κάνεις, επομένως εκπαιδεύστε πιο έξυπνα με τα εργαλεία που διατίθενται από την online κοινότητα γυμναστικής της Garmin Connect. Δημιουργήστε τις δικές σας προσαρμοσμένες προπονήσεις ή κατεβάστε δωρεάν αυτές που συγχρονίζονται σωστά στο ρολόι σας. Ή, αν έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας για τα επόμενα 5K, ελέγξτε το Garmin Coach. Διαθέτοντας καθοδήγηση από προπονητές και δωρεάν προγράμματα κατάρτισης που προσαρμόζονται σε εσάς και τους στόχους σας, είναι ένας απλός τρόπος να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού. Ως μέρος του προπονητικού σας σχεδίου, μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να προβλέψετε τον χρόνο αγώνα σας. Τι γίνεται όταν θέλετε να το αλλάξετε; Το Forerunner 245 διαθέτει επίσης προφίλ δραστηριότητας για ποδηλασία, κολύμβηση στην πισίνα, εσωτερική κωπηλασία και ακόμη και για τη χρήση του ελλειπτικού ή κλιμακοστασίου.

Αναλύστε τη μορφή εκτέλεσης:

Το Smartwatch GPS Forerunner 245 διαθέτει επίσης τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη λειτουργία σας. Το ρολόι μετράει κρίσιμες τρέχουσες μετρήσεις όπως ρυθμό, μήκος βημάτων, χρόνος επαφής με το έδαφος και ισορροπία, κατακόρυφη ταλάντωση και κάθετη αναλογία. Αυτές οι μετρήσεις είναι το κλειδί για την κατανόηση της φόρμας σας, ώστε να μπορείτε να φέρετε το καλύτερό σας σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγώνα. Το Forerunner 245 μπορεί να ξεκινήσει την παρακολούθηση αυτών των μετρήσεων με την προσθήκη συμβατού ιμάντα καρδιακού ρυθμού ή με το συμπαγές Running Dynamics Pod, το οποίο κολλάει ακριβώς πάνω στη ζώνη μέσης σας.

Περισσότεροι τρόποι προσαρμογής:

Ανατρέξτε στο Connect IQ Store, όπου μπορείτε να προσθέσετε προσωπικότητα στο Forerunner 245, μεταφορτώνοντας εφαρμογές, widgets, πρόσωπα ρολογιών και πολλά άλλα. Είναι εύκολο και - ακόμα καλύτερα - είναι δωρεάν. Νέες εφαρμογές προστίθενται κάθε μέρα, έτσι μπορείτε να κρατήσετε τις καρτέλες όταν θα φθάσει η Uber σας, να προκληθείτε με την εφαρμογή Strava Relative Effort και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή AccuWeather MinuteCast για να μάθετε πότε θα ξεκινήσει η βροχή.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο τρέξιμο:

Το Forerunner 245 διευκολύνει την εκτέλεση χωρίς να αφήνει πίσω του σημαντικά έξυπνα χαρακτηριστικά. Μόλις αντιστοιχιστεί με το συμβατό σας smartphone, θα μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου και να βλέπετε ενημερώσεις κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικά μηνύματα και περισσότερα στον καρπό σας. Οι νέες λειτουργίες ασφάλειας και παρακολούθησης καθιστούν εύκολη την κοινή χρήση της τοποθεσίας σας με επιλεγμένες επαφές σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια - με το χέρι ή αυτόματα με ενσωματωμένη ανίχνευση συμβάντων, αν χρειαστεί. Έτσι, δαντέλα τα παπούτσια σας και το κεφάλι έξω με λίγο επιπλέον ψυχική ηρεμία.

Μοιραστείτε και ανταγωνίζεστε:

Ο συγχρονισμός των δραστηριοτήτων σας με το Garmin Connect είναι κάτι περισσότερο από την αποθήκευση των δεδομένων σας. Η Garmin Connect είναι μια ευημερούσα κοινότητα στο διαδίκτυο όπου οι άνθρωποι εν κινήσει μπορούν να συνδεθούν και να ανταγωνιστούν συνδυάζοντας προκλήσεις, ενθαρρύνουν τις επιτυχίες του άλλου και μοιράζονται ακόμη και τους θριάμβους τους μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Το Garmin Connect είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμο στον ιστό ή στο smartphone σας.

Ευεξία και προηγμένη παρακολούθηση του ύπνου:

Το smartwatch του Forerunner 245 διαθέτει εργαλεία που βοηθούν να διατηρείτε τις καρτέλες στη συνολική σας ευεξία και τον ύπνο3 που παίρνετε τη νύχτα. Αυτά τα εργαλεία παρέχουν ζωτική γνώση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεγιστοποιήσετε την εκπαίδευσή σας. Για παράδειγμα, είναι το πρώτο μας ρολόι που περιλαμβάνει ένα αισθητήρα Pulse Ox4. Αυτός ο αισθητήρας που βασίζεται στον καρπό υπολογίζει τον κορεσμό οξυγόνου του αίματός σας, που μπορεί να βοηθήσει να μετρήσετε πώς το σώμα σας απορροφά οξυγόνο - ειδικά όταν κοιμάστε. Και για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την ενέργεια του σώματός σας, η παρακολούθηση της ενέργειας του Body Battery ™ χρησιμοποιεί συλλεγμένα δεδομένα για να μετρήσει τα αποθέματα ενέργειας ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε την ημέρα σας για να βελτιστοποιήσετε τις ώρες δραστηριότητας και ξεκούρασης.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Γενικός:

Υλικό φακού: Γυαλί Corning® Gorilla® 3

Υλικό στεφάνης: Πολυμερές ενισχυμένο με ίνες

Ζώνες γρήγορης απελευθέρωσης: Ναι (20 mm, βιομηχανικό πρότυπο)

Υλικό ιμάντα: Σιλικόνη

Φυσικό μέγεθος: 42,3 χ 42,3 χ 12,2 (mm). Τοποθετείται στους καρπούς με περιφέρεια 127 204 mm

Μέγεθος οθόνης: Διάμετρος 1,2 '' (30,4 mm)

Ανάλυση οθόνης: 240 x 240 εικονοστοιχεία

Τύπος οθόνης: Ορατό φως, μεταβαλλόμενη μνήμη σε pixel (MIP)

Βάρος: 38,5 g

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Λειτουργία Smartwatch: Μέχρι 7 ημέρες. Λειτουργία GPS: Μέχρι και 24 ώρες

Αξιολόγηση νερού: κολύμπι, 5 ATM

Έγχρωμη οθόνη: Ναι

Μνήμη / ιστορικό: 200 ώρες δεδομένων δραστηριότητας

Λειτουργίες ρολογιού:

Ώρα / ημερομηνία: Ναι

Χρόνος συγχρονισμού GPS: Ναι

Αυτόματη θερινή ώρα: Ναι

Ξυπνητήρι: Ναι

Χρονοδιακόπτης: Ναι

Χρονόμετρο: Ναι

Ώρες ανατολής / ηλιοβασιλέματος: Ναι

Αισθητήρες:

GPS: Ναι

GLONASS: Ναι

Galileo: Ναι

Garmin Elevate ™ οθόνη καρδιακού ρυθμού καρπού: Ναι

Πυξίδα: Ναι

Επιταχυνσιόμετρο: Ναι

Pulse Ox: Ναι

Καθημερινές έξυπνες λειτουργίες:

Συνδεσιμότητα: Bluetooth®, ANT + ®

Συνδέστε το IQ ™ (πρόσωπα ρολογιών που μπορείτε να κατεβάσετε, πεδία δεδομένων, γραφικά στοιχεία και εφαρμογές): Ναι

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Ναι

Απόκριση κειμένου / απόρριψη τηλεφωνικής κλήσης με κείμενο (μόνο Android ™): Ναι

Ημερολόγιο: Ναι

Καιρός: Ναι

Έλεγχος μουσικής smartphone: Ναι

Βρείτε το τηλέφωνό μου: Ναι

Βρείτε το ρολόι μου: Ναι

Τηλεχειριστήριο κάμερας VIRB®: Ναι

Συμβατότητα με smartphone: iPhone® και Android ™

Συμβατό με το Garmin Connect ™ Mobile: Ναι

Χαρακτηριστικά ασφάλειας και παρακολούθησης:

Ανίχνευση συμβάντων κατά τη διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων: Ναι (Απαιτείται έξυπνο τηλέφωνο)

Βοήθεια: Ναι (απαιτείται έξυπνο τηλέφωνο)

LiveTrack: Ναι

Ζωντανή κοινή χρήση συμβάντων: Μόνο Android ™

Χαρακτηριστικά παρακολούθησης δραστηριότητας:

Βηματικός μετρητής: Ναι

Μετακίνηση γραμμής (εμφανίζεται στη συσκευή μετά από μια περίοδο αδράνειας, περπατήστε για μερικά λεπτά για να την επαναφέρετε): Ναι

Αυτόματος στόχος (μαθαίνει το επίπεδο δραστηριότητάς σας και αναθέτει έναν καθημερινό στόχο βήμα): Ναι

Παρακολούθηση ύπνου (παρακολουθεί το συνολικό ύπνο και τις περιόδους κίνησης ή τον ξεκούραστο ύπνο): Ναι

Οι θερμίδες καίγονται: Ναι

Απόσταση που διανύθηκε: Ναι

Λεπτά έντασης: Ναι

TrueUp ™: Ναι

Μετακίνηση IQ ™: Ναι

Ηλικία γυμναστικής: Ναι (σε εφαρμογή)

Οθόνη ενέργειας σώματος μπαταρίας ™: Ναι

Παρακολούθηση άγχους όλη την ημέρα: Ναι

Εξοπλισμός γυμναστικής:

Διαθέσιμα προφίλ γυμναστικής: Εκπαίδευση δύναμης, Εκπαίδευση καρδιο, Ελλειπτική εκπαίδευση, Βηματική σκάλα, Εσωτερική κωπηλασία και Γιόγκα

Κάρτα προπόνηση: Ναι

Προπονήσεις αντοχής: Ναι

Αυτόματη καταμέτρηση αριθμών: Ναι

Χαρακτηριστικά κατάρτισης, σχεδιασμού και ανάλυσης:

Ταχύτητα και απόσταση GPS: Ναι

Προσαρμοσμένες οθόνες: Ναι

Προσαρμόσιμα προφίλ δραστηριότητας: Ναι

Αυτόματη παύση®: Ναι

Διαλέξεις: Ναι

Σύνθετη προπόνηση: Ναι

Προγράμματα κατάρτισης για λήψη: Ναι

Auto Lap®: Ναι

Χειροκίνητος γύρος: Ναι

Ρυθμιζόμενες ειδοποιήσεις περιήγησης: Ναι

Μέγιστο VO2: Ναι

Κατάσταση εκπαίδευσης (μπορείτε να δείτε εάν εκπαιδεύετε αποτελεσματικά παρακολουθώντας το ιστορικό της κατάρτισης και την τάση επιπέδου φυσικής κατάστασης): Ναι

Εκπαιδευτικό φορτίο (το συνολικό σας φορτίο εκπαίδευσης για τις τελευταίες 7 ημέρες υπολογιζόμενο από το εκτιμώμενο EPOC): Ναι

Εκπαιδευτική επίδραση (αερόβια): Ναι

Εκπαιδευτική επίδραση (αναερόβια): Ναι

Προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις: Ναι

Ειδοποιήσεις ήχου: Ναι

Χρόνος λήξης: Ναι

Εικονικός συνεργάτης: Ναι

Αγωνιστείτε μια δραστηριότητα: Ναι

Καθοδήγηση: Ναι

Πατήστε και / ή κουμπί κλειδώματος: Ναι

Αυτόματη κύλιση: Ναι

Ιστορικό δραστηριότητας στο ρολόι: Ναι

Physio TrueUp: Ναι

Χαρακτηριστικά καρδιακού ρυθμού:

Ζώνες HR: Ναι

Ειδοποιήσεις HR: Ναι

HR θερμίδες: Ναι

% HR max: Ναι

% HRR: Ναι

Χρόνος αποκατάστασης: Ναι

Αυτόματη μέγιστη HR: Ναι

HR εκπομπή (μεταδίδει δεδομένα HR μέσω ANT + ™ σε ζευγαρωμένες συσκευές): Ναι

Χαρακτηριστικά που τρέχουν:

Διαθέσιμα προφίλ εκτέλεσης: Τρέξιμο, Τρέξιμο τρεξίματος, Εσωτερική διαδρομή, Τρέξιμο μονοπάτι

GPS απόσταση, χρόνος και ρυθμός: Ναι

Δυναμική εκτέλεση: Ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Κατακόρυφη ταλάντωση και αναλογία (ο βαθμός 'αναπήδησης' στην τρέχουσα κίνηση σας και ο λόγος κόστους ωφέλειας με το μήκος του βήματος): Ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Χρόνος επαφής με το έδαφος και ισορροπία (δείχνει πόσος χρόνος, στο τρέξιμο, το πόδι σας είναι στο έδαφος και όχι κατά την πτήση και σας επιτρέπει να ελέγξετε τη συμμετρία σας): Ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Μήκος διαδρομής (πραγματικό χρόνο): Ναι (με συμβατό εξάρτημα)

Cadence (παρέχει αριθμό πραγματικών ωρών ανά λεπτό): Ναι

Συνθήκη απόδοσης (μετά από 6-20 λεπτά, συγκρίνει την πραγματική σας κατάσταση με το μέσο επίπεδο φυσικής κατάστασης): Ναι

Εκτέλεση προπονήσεων: Ναι

Πρόβλεψη αγώνα: Ναι

Δυνατότητα ποδιών: Ναι

Εξωτερικά χαρακτηριστικά αναψυχής:

Πλοήγηση από σημείο σε σημείο: Ναι

Διαδρομή Breadcrumb σε πραγματικό χρόνο: Ναι

Επιστροφή στην αρχή: Ναι

TracBack®: Ναι

Λειτουργία UltraTrac: Ναι

Απόσταση από τον προορισμό: Ναι

GPS συντεταγμένες:

Χαρακτηριστικά ποδηλασίας:

Διαθέσιμα προφίλ ποδηλασίας: Ποδηλασία, Εσωτερική ποδηλασία

Μαθήματα: Ναι

Αγωνιστείτε μια δραστηριότητα: Ναι

Ειδοποιήσεις χρόνου / απόστασης (ενεργοποιεί την ειδοποίηση όταν φτάνετε στο στόχο): Ναι

Συμβατό με το Varia Vision ™ (επάνω στην οθόνη): Ναι

Συμβατό με το ραντάρ Varia ™ (πίσω ραντάρ): Ναι

Συμβατό με τις λυχνίες Varia ™: Ναι

Υποστήριξη αισθητήρα ταχύτητας και ρυθμού (με αισθητήρα): Ναι

Χαρακτηριστικά μπάνιου:

Διαθέσιμα προφίλ κολύμβησης: Πισίνα κολύμβησης

Μέτρηση κολυμβητικών δεξαμενών (μήκος, απόσταση, ρυθμός, μέτρηση / ρυθμός εγκεφαλικού επεισοδίου, θερμίδες): Ναι

Ανίχνευση τύπου εγκεφαλικού επεισοδίου (freestyle, πλάτη, μαστός, πεταλούδα): Ναι

Απόδοση κολύμβησης (SWOLF): Ναι

Εγγραφή με τρυπάνι: Ναι

Εργασίες κολύμβησης στην πισίνα: Ναι

Συνδεσιμότητα:

Συμβατότητα με smartphone: iPhone® και Android ™

Στο κουτί:

Forerunner 245

Καλώδιο φόρτισης / δεδομένων

Απόδειξη με έγγραφα


Καλώς ήρθατε στη Garmin Forerunner 245 Ρολόι ειδική προσφορά. Στο bikeinn, όχι μόνο μπορούν οι καταναλωτές να βρουν την καλύτερη τιμή για τον ποδήλατο εξοπλισμό, αλλά οι ειδικές πληροφορίες σε θέματα ποδήλατο προϊόντων που ψάχνουν να αγοράσουν. Οι τιμές των προϊόντων είναι up-to-date και όλα τα απαραίτητα φίλτρα είναι διαθέσιμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συγκρίνουν ομοειδή προϊόντα από τοπ κατηγορίες όπως Ρολόγια head-to-head.

Χαρακτηριστικά Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Χρώμα
Γκρι
Λειτουργίες
Καθημερινή δραστηριότητα
Glonass
Επιταχυνσιόμετρο
GPS
Wrist heart rate

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

4.94 / 5

85 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Garmin Forerunner 245 Ρολόι

εξαιρετικό ρολόι

-

Η ποιότητα είναι 10/10 πρωτότυπο προϊόν και πολλή λειτουργικότητα για την καταγραφή των αθλητικών σας δραστηριοτήτων

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Τέλειος

-

Καλό προϊόν παραδόθηκε έγκαιρα. Το αγόρασα σε πολύ καλή τιμή, τώρα το βλέπω πιο ακριβό στη σελίδα, δεν ξέρω αν ήταν προσφορά, αλλά τέλειο.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

όλα αναμενόμενα εντάξει

-

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟ GARMIN, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ GARMIN. ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Ποιότητα

-

Εξαιρετική συσκευή για αθλητές που αναζητούν καλά gadget

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

καλή αγορά

-

Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής του ρολογιού, ιδανικό για αρχάριους. Το πακέτο ελήφθη όπως διαφημίζεται.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Καλό παζάρι

-

Εξαιρετικό ρολόι. Γρηγορη διανομή

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πολύ καλά

-

Το ρολόι ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Καλή αξία για τα χρήματα

-

Παρακολουθήστε με όμορφη οθόνη, καλές λειτουργίες (ιδιαίτερα παρακολούθηση διαδρομής GPX), καλή αυτονομία.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Τέλεια αντικατάσταση

-

Ακριβώς αυτό που έψαχνα μετά το παλιό μου Forerunner 45 έπρεπε να αντικατασταθεί. Μια σίγουρη αναβάθμιση και η καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής Garmin.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πολύ καλά

-

Εξαιρετικό ρολόι για εξάσκηση σε μονοπάτια και δρόμου!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Μεγάλος

-

Εξαιρετική .γρήγορη εξυπηρέτηση. Το ρολόι που δοκιμάζω ακόμα αλλά φαίνεται άψογο

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εξοχος

-

Το δέμα ελήφθη εγκαίρως και όπως αναμενόταν.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

καλή αγορά

-

Η Garmin δεν αποτυγχάνει ποτέ. πάντα ποιοτικό

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Prima sporhorloge

-

Ακριβώς αυτό που έψαχνα μετά το παλιό μου Forerunner 235 έπρεπε να αντικατασταθεί.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

μου άρεσε

-

ακόμα σε πρώιμο στάδιο, εξαιρετικό ρολόι για τα χαρακτηριστικά του και για τις δραστηριότητες που εξασκώ.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πρόδρομος 245

-

Το καλύτερο ρολόι τρεξίματος για την τιμή του. Διακριτικός σχεδιασμός, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Δεν χρησιμοποιώ ακουστικά, οπότε για μένα δεν είχε νόημα η μουσική έκδοση, εκτός από αυτά τα ρολόγια είναι φθηνότερα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Αποστέλλεται πολύ γρήγορα και το δοκιμάζω ακόμα, αλλά φαίνεται υπέροχο

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο ρολόι

-

Πολύ γρήγορη παράδοση, πολύ καλή ποιότητα και πολλά δεδομένα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Το καλύτερο προϊόν

-

Ικανοποιημένος με την αγορά και την αποστολή χωρίς προβλήματα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εμπιστευτείτε την garmin

-

Έφτασε σε άψογη κατάσταση και όπως διαφημίζεται, αγοράζω πάντα σε αυτό το site, φαίνεται απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλές... Το ρολόι είναι άριστης ποιότητας και είμαι ικανοποιημένος.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Καλόκαρδος

-

Είναι ιδανικό ρολόι για διάφορα αθλήματα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο βασικό ρολόι

-

Μαλακό λουρί. Το ρολόι είναι πολύ ελαφρύ, δεν γίνεται αισθητό στο χέρι. Η λειτουργικότητα είναι αρκετή για ερασιτεχνικά αθλήματα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Να συνεχίσει

-

Δοκιμή κατά την παραλαβή. Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Ελαφρύτερο και πιο ολοκληρωμένο από τον παλιό πρόδρομο 235.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forunner 245

-

Παρέλαβα το ρολόι χθες, ακόμα το δοκιμάζω.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Ακόμα το δοκιμάζω, αλλά μου αρέσει.

-

Η αποστολή έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρελήφθη στις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Εξακολουθώ να δοκιμάζω το Forerunner, αλλά μόλις το άνοιξα μου έδωσε μια καλή αίσθηση. Όταν έχω περισσότερα κριτήρια θα ενημερώσω αυτή τη γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, ήταν το φθηνότερο μέρος που το βρήκα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Όλα έφτασαν εξαιρετικά γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Πολύ καλό προϊόν. Εξαιρετική τιμή/ποιότητα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Ελήφθη

-

Έφτασε σε άψογη κατάσταση και όπως διαφημίζεται, πάντα αγοράζω σε αυτό το site το βρίσκω απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλές... Το ρολόι είναι άριστης ποιότητας και είμαι ικανοποιημένος.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Ολα ειναι καλά.

-

Παρακολουθήστε πριν από την πρόβλεψη και εξαιρετικό προϊόν. Ευχαριστημένος με την αγορά και την ειδική τιμή...

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εξαιρετικό ρολόι

-

Πολύ ωραίο και ακριβές ρολόι

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Χαρούμενος

-

Εξαιρετικό προϊόν. Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

100% συνιστάται

-

Άνετο, εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πολύ καλό εκπαιδευτικό βοήθημα

-

Το ρολόι το έχω μόνο ένα μήνα και έχω μόνο καλά λόγια: άνετο, με πολλές λειτουργίες (που δεν χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή) και μεγάλη βοήθεια στον έλεγχο κάποιων παραμέτρων προπόνησης. Πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Forerunner 245 προσιτό και άψογα λειτουργικό

-

αυτό το forerunner 245 είναι πολύ κατάλληλο για κάποιον που έχει περιορισμένο προϋπολογισμό αλλά θέλει την σχεδόν πλήρη λειτουργία του δρομέα..bikeinn προσφέρουν πολύ καλή τιμή

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Φανταστικός

-

Σούπερ εύκολη παραγγελία, εξαιρετική τιμή και εξαιρετικά γρήγορη παράδοση! Προτείνετε 100%!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

εξαιρετικό ρολόι

-

Το ρολόι είναι εξαιρετικό! Η υπηρεσία αποστολής ήταν γρήγορη! Εξαιρετική εμπειρία!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Εξαιρετικό προϊόν που ήδη γνωρίζω και χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και σε προηγούμενες εκδόσεις. Αγορά για ένα υπέροχο δώρο, σούπερ ανταγωνιστική τιμή και πάνω από όλα πολύ γρήγορη αποστολή στην Ιταλία. Προτεινόμενος ιστότοπος

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο ρολόι.

-

Η αποστολή από την Ισπανία στη Γερμανία έγινε ομαλά και γρήγορα. Η τιμή ήταν πολύ φθηνή. Το ίδιο το ρολόι είναι τέλειο για τρέξιμο και επίσης ταιριάζει σε στενούς γυναικείους καρπούς. Μπορώ να προτείνω το προϊόν, όπως και το Bikeinn! :)

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Τέλειος

-

Πολύ γρήγορη αποστολή Προϊόν σε τέλεια κατάσταση Απλά πρέπει να το χρησιμοποιήσετε

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Όλα τέλεια!!

-

Παραγγέλθηκε και παραλήφθηκε σε 3 ημέρες. Όλα τέλεια σε κορυφαία τιμή! Συνιστώ σε όλους να αγοράσουν από αυτόν τον ιστότοπο

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο προϊόν!

-

Υπέροχο προϊόν! Από τις καλύτερες τιμές αγοράς στην αγορά. Γρήγορη και φθηνή αποστολή. Μεγάλη εμπειρία.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο ρολόι

-

Πολλές δυνατότητες και εύκολο στην εγκατάσταση. Γρήγορη παράδοση και καλή προσφορά για αυτό το ρολόι.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

σούπερ ρολόι

-

Το ρολόι είναι σούπερ. Αγοράστηκε για να ελέγχει την απόσταση και τον καρδιακό ρυθμό. Το GPS πιάνει πολύ πιο γρήγορα από το τηλέφωνο, συνδεδεμένο στο POLAR H10 χωρίς κανένα πρόβλημα. όλα είναι διαισθητικά, διάβασα τις οδηγίες αφού ρύθμισα το ρολόι (για πληροφορίες). Επίσης βολική είναι η επιλογή στην πλοήγηση για επιστροφή σε προηγουμένως αποθηκευμένες συντεταγμένες (συλλέκτες μανιταριών, κυνηγοί). συνιστώ

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Μέτρα

-

Ποια είναι η μέτρηση σε cm ύψους Χ πλάτους Χ βάθους;

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Καλή επιλογή για τρέξιμο

-

Υπέροχο ρολόι σε καλή τιμή. Σας ευχαριστώ.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner245

-

Καλή εξυπηρέτηση, υπέροχο ρολόι, εξαιρετική τιμή

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

καλή σχέση ποιότητας τιμής

-

Το προϊόν χρειάστηκε 1 ημέρα περισσότερο για να φτάσει από το αναμενόμενο (mrw), σκέφτηκα ότι 3 εργάσιμες ημέρες ήταν λογικές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Δεν το έχω δοκιμάσει πολύ καλά ακόμα, αλλά για αρχή η ισορροπία είναι αρκετά θετική. Λέει όλους τους δείκτες που με ενδιέφεραν, είτε στο ποδήλατο, είτε στο τρέξιμο είτε στη λειτουργική προπόνηση. Είναι πολύ όμορφο, εύκολο στη χρήση και σε λογικές τιμές για αυτό που κυκλοφορεί στην αγορά.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Πρώτες αισθήσεις, χωρίς να βγείτε έξω να το δοκιμάσετε, πολύ ελαφρύ, διαισθητικό, πολύ λεπτή γραμμή και άνετο

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin fore 245

-

Всім раджу даний годиник, дуже легкий і можє повністю весь набір метрик для бигу!!! Дуже вдала моделька

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Ακριβώς αυτό που ήθελα

-

Το ρολόι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Η αποστολή ήταν εξαιρετικά γρήγορη και ήξερα ακριβώς πού ήταν το ρολόι μέχρι να το παραλάβω :-) Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω στο bikeinn - το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εξαιρετικό προϊόν

-

Καλή εξυπηρέτηση, εξαιρετικό ρολόι και παράδοση σε άψογη κατάσταση.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Ένα καλό ρολόι για τρέξιμο και μόνο για δραστήρια ζωή, για ανθρώπους που νοιάζονται για την υγεία τους. Πολλές επιλογές δραστηριότητας, πολλά κίνητρα για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας. Μετρήσεις παλμού, επίπεδο στρες, αριθμό αναπνοών και πολλά άλλα. Η εφαρμογή Garmin Connect διαθέτει εύχρηστες περιλήψεις βαθμολογίας και γραφήματα. Το Garmin IQ σάς επιτρέπει να επιλέξετε την πρόσοψη ρολογιού, τα πεδία δεδομένων και πολλά άλλα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Καλό ρολόι και γρήγορη αποστολή

-

Η αποστολή από την Ισπανία στην Ιταλία ήταν πολύ γρήγορη (3 εργάσιμες). Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το ρολόι εδώ και 6 μέρες και είναι ακόμα φορτισμένο 48%. Προσπάθησα να τρέξω με GPS και τα δεδομένα είναι ρεαλιστικά. Είμαι ικανοποιημένος με την αγορά.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Ελήφθη

-

Δηλώνω ότι δεν το έχω ανοίξει, είναι χριστουγεννιάτικο δώρο για τον γιο μου. Προς το παρόν εξαιρετική τιμή, γρήγορη παράδοση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στα εγκαίνια.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Η garmin είναι πάντα στην κορυφή

-

Παραδόθηκε πρόσφατα, αλλά μπορείτε να δείτε την ποιότητα του προϊόντος και τα διάφορα χαρακτηριστικά που έχουν εισαγάγει σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Τώρα ανυπομονεί να κάνει τζόκινγκ με το νέο μου 245.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εκπληκτικός!

-

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, εξαιρετική τιμή και εξαιρετικό προϊόν!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εξαιρετική παράδοση

-

Καλή εξυπηρέτηση, εξαιρετικό ρολόι και παράδοση σε άψογη κατάσταση.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Τέλεια παράδοση και τέλειο προϊόν. Εντάξει!!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εξοχος

-

Το forerunner 245 είναι πολύ πλήρες, εύκολο στη σύνδεση με strava και wikiloc. Σηματοδοτεί καλά τις σκαρφαλωμένες διαδρομές για εσάς και με δόνηση υποδεικνύει τις στροφές Η οθόνη είναι λίγο μικρή για το γούστο μου αλλά για όλα τα άλλα δέκα

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο και ελαφρύ

-

Εκτός από πολύ ελαφρύ, έχει υπέροχα τελειώματα (μάτι είναι πλαστικά αλλά ποιοτικά). Είναι πολύ πρακτικό και διαισθητικό. Το GPS συνδέεται αμέσως και εμφανίζει πολλές πληροφορίες δραστηριότητας. Μου άρεσε επίσης πόσο διαμορφώσιμο είναι.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πολύ ικανοποιημένοι

-

Γρήγορη αγορά, το προϊόν παραλήφθηκε όπως αναμενόταν. Εξαιρετική εμπειρία για την πρώτη αγορά, συνιστώ ανεπιφύλακτα να ψωνίσετε σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα :) Όσο για το ρολόι, εξαιρετικά άνετο, έχει μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ, φοβόμουν τα κουμπιά, αλλά είναι κάτι πολύ πρακτικό και γρήγορο να το συνηθίσω .

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin forerunner 245

-

Πολύ χαρούμενος με αυτό το ρολόι. Wantθελα να επιστρέψω στο Garmin μετά τη χρήση του Polar, το πολικό ρολόι ήταν εντάξει, αλλά η εφαρμογή πραγματικά το απογοητεύει. Το ρολόι ήταν πολύ εύκολο να ξεκινήσει και να συγχρονιστεί με το τηλέφωνο / υπολογιστή και πρόσθετα. Πολύ άνετη εφαρμογή και αρκετά εύκολο στη χρήση. Το μόνο που ανησυχεί είναι η ακρίβεια της οθόνης καρπού HR. Έκανε κάποια αλλαγή, όπου ο ιμάντας στήθους έχει καταγράψει υψηλά 170+ και η οθόνη ρολογιού το έχει καταγράψει σε 130-140.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο ρολόι

-

Υπέροχο ρολόι για αυτά τα χρήματα, και το bikeinn είναι πάντα 5 αστέρια!!!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Καλό προϊόν

-

Προήλθε από ένα Fitbit Charge HR και δεν υπάρχει χρώμα, στο Garmin όλα λειτουργούν υπέροχα. Στη διαδικασία αγοράς όλα πήγαν καλά χωρίς προβλήματα.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Εξαιρετικό προϊόν

-

Εξαιρετική αγορά, σύμφωνα με τις προσδοκίες. Εξαιρετική συσκευασία και συσκευασία (ήταν ένα δώρο). Τέλεια λειτουργικότητα. Για τους λάτρεις των δρομέων, περιπάτους, δοκιμές αλλά και για κολύμπι στην πισίνα. Επίσης αισθητικά όμορφο.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πολύ γρήγορη παράδοση

-

Καλή εξυπηρέτηση, γρήγορη παράδοση και καλές τιμές.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin 245

-

Ευχαριστημένος με την αγορά, εξαιρετικό προϊόν με ανυπομονησία πολλά μίλια ευτυχισμένων μιλίων, και να πάρει όλα τα στατιστικά στοιχεία που πρέπει να δώσει η Garmin, εξαιρετική εξυπηρέτηση επίσης

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πλήρως ικανοποιημένος

-

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά αυτού του προϊόντος. Η ναυτιλία στη Σουηδία πήγε σχετικά γρήγορα, χωρίς περίεργο. Το ίδιο το ρολόι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο σύντροφός μου. Εξαιρετικά καλή δόνηση στο ρολόι, οπότε δεν μπορείτε να χάσετε μια ειδοποίηση!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πολύ ικανοποιημένοι

-

Εξαιρετικό προϊόν, καλή τιμή και πολύ γρήγορη παράδοση. Ευχαριστώ!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πολύ ικανοποιημένοι!

-

Εξαιρετικό προϊόν, όμορφο, ελαφρύ, τέλεια συσκευασία και γρήγορη αποστολή. GLS έτσι. Ακόμα πολύ ικανοποιημένος.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Όλα πολύ καλά

-

Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Πολύ άνετο και προτεινόμενο.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Όπως ανακοινώθηκε

-

Γρήγορη άφιξη και κάνει τα πάντα όπως διαφημίζονται.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Τέλειος!!!!!!!!

-

Αυτό είναι το τρίτο ρολόι αυτού του τύπου που έχω χρησιμοποιήσει και προς το παρόν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

245 γκαρμ

-

Από τον Μάιο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2020 χρησιμοποιήθηκε η 935η Garmin. Ξαναδιάβασα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για νέα προϊόντα και αγόρασα 245 "Garmin". Εξαιρετικό μοντέλο, το προτείνω.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Υπέροχο προϊόν!

-

Ποιότητα προϊόντος, χωρίς παράπονα. Είχα ήδη έναν πρόδρομο 405 για 11 χρόνια. Τα ρολόγια Garmin είναι στην κορυφή. Από την πλευρά της παράδοσης, ήταν λίγο μακρύ για ένα προϊόν που υποτίθεται ότι είναι διαθέσιμο. Παραγγέλθηκε στις 04/21 και παραδόθηκε στις 7 Μαΐου. Λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον πλαίσιο, αυτό μπορεί να είναι κατανοητό.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Ικανοποιημένος

-

Γρήγορη παράδοση. υπέροχο προϊόν

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πρόδρομος garmin 245

-

Φανταστικό ρολόι πολύ ελαφρύ και πολύ άνετο, πώς να μην το έχετε, εξαιρετική εφαρμογή για τη διαχείρισή του.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Φανταστικό

-

έφτασε σε 2 ημέρες. Όμορφο, ελαφρύ και κάνει ό, τι λέει. Είμαι πολύ χαρούμενος

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Πρόδρομος garmin 245

-

Έφτασε αρκετά γρήγορα και η τιμή ήταν η χαμηλότερη. Πολύ πλήρες ρολόι (ποιότητα / τιμή).

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Garmin 245

-

Πολύ καλό και πολύ πλήρες! Κορυφαία σχέση ποιότητας / τιμής ...

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Σούπερ καρδιο ρολόι

-

Έχοντας προηγουμένως το Forerunner 230, ήθελα να αλλάξω ένα ρολόι καρπού. Είμαι πολύ χαρούμενος, μπορούμε να βρούμε πολλά δεδομένα σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον για τους αθλητές που είναι περίεργοι για τις επιδράσεις της προπόνησης. Σας προτείνω αυτό το ρολόι με πολλές δυνατότητες!

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Καλή επιλογή

-

Πολύ συμπληρώστε την καλύτερη επιλογή τιμής / οφέλους

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

..

-

Ταχεία παράδοση, ίδια παράδοση. Πολύ καλό προϊόν, πιο διακριτικό και ελαφρύ από το 235. Καλύτερη εργονομία και περισσότερες λειτουργίες για τον αθλητισμό. Επικυρώνω.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

τέλειος

-

Δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης του Forerunner 310XT μπορώ μόνο να πω ότι οι βελτιώσεις που υπάρχουν είναι χρήσιμες και σημαντικές, η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας με έναν αισθητήρα παλμών βοηθά πολύ στην εκπαίδευση σας χωρίς την ταλαιπωρία ενός μόνιτορ καρδιακού ρυθμού. Στη συνέχεια, προσθέτουμε επίσης τη λειτουργία ειδοποίησης, τέλεια.

Garmin Forerunner 245 Ρολόι

Αναβάθμιση από fr235

-

έχω αναβαθμιστεί σε 245 από 235. το ρολόι είναι λιγότερο ογκώδες παρά το γεγονός ότι έχει μια μεγαλύτερη οθόνη. τα μενού είναι διαισθητικά και καθαρότερα, αλλά οι περισσότερες από τις αλλαγές είναι αποκλειστικά αισθητικές. η νέα κατάσταση κατάρτισης είναι χρήσιμη αν κάνετε το δικό σας εκπαιδευτικό σχέδιο. όπως για τα στατιστικά για την υγεία (στρες και μπαταρία του σώματος), είναι ωραίο να αισθάνονται κάπως αναξιόπιστα. μπορώ να συστήσω αυτό το ρολόι εάν αισθάνεστε ότι το 235 σας φαίνεται ξεπερασμένο ή ψάχνει για ένα νέο ρολόι και δεν με πειράζει να ξοδέψετε τα επιπλέον € 100 για μια νεώτερη εμφάνιση. όπως και για τις λειτουργίες, ο πυρήνας είναι βασικά ο ίδιος με τον 235.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

Σχετικά προϊόντα

clouse menu Κλείσιμο
up up