Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Αρχική σελίδα
Specialized

Βιώσιμη

Specialized Stumpjumper Evo LTD 2022 Πλαίσιο MTB

$ 2318.99

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δωρεάν αφαίρεση παλιάς συσκευής (μόνο με Ader)

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Επιστροφή στον διαμορφωτή Η/Υ

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

left
right

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Specialized Stumpjumper Evo LTD 2022 Πλαίσιο MTB

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, το Stumpjumper Evo Alloy δεν είναι ένα «κανονικό» ποδήλατο μονοπατιού. Είναι φτιαγμένο για να είναι βαρετό, απλό και απλό. Διαθέτει την ίδια ολοκαίνουργια σχεδίαση με τα αδέρφια άνθρακα του—συμπεριλαμβανομένης μιας ρυθμιζόμενης γωνίας σωλήνα κεφαλής, 150 χιλιοστών συντονισμένης διαδρομής απόδοσης, προσαρμοστικότητας μεγέθους S και ενσωμάτωσης πόρτας Swat™—σε ένα ελαφρύ αλλά σκληρό σασί από κράμα M5, είστε Θα μπορέσετε να βομβαρδίσετε μονοπάτια που νομίζατε ότι δεν θα μπορούσατε να αγγίξετε χωρίς ένα πλήρες Dh Rig.


Χαρακτηριστικά:

- Όλα τα ταξίδια στον κόσμο είναι άχρηστα χωρίς τον κατάλληλο συντονισμό κραδασμών και κινηματική. Για το νέο Stumpjumper Evo Design, δώσαμε προτεραιότητα στην κινηματική απόδοση. Εφαρμόζοντας τα διδάγματα που αντλήθηκαν κατά την ανάπτυξη του Enduro, και μετά από αυτό με περισσότερες από 1.000 ώρες ανάπτυξης εργαστηρίου πεδίου και ανάρτησης, όχι μόνο βελτιώσαμε την απόδοση του Stumpjumper στο πετάλι, αλλά το κάναμε πιο ικανό, ευκίνητο και ζωντανό. Αυξήσαμε το Anti-Squat, έτσι ώστε η ανάρτηση να αντιστέκεται καλύτερα στο Pedal Bob και να βελτιώσουμε περαιτέρω την απόδοση στα χτυπήματα σε τετράγωνα άκρα. Συμπέρασμα? Αυτό το πράγμα τεμαχίζει μονοπάτια, όχι πόδια.
- Η γεωμετρία μεγέθους S του νέου Stumpjumper Evo είναι η πιο προοδευτική μας μέχρι τώρα. Μακρύ, χαμηλό, χαλαρό, κοντό πιρούνι όφσετ, πιο απότομη γωνία σωλήνα καθίσματος - Αυτές είναι απαιτήσεις για τη σύγχρονη προοδευτική οδήγηση. Αλλά δεν κάνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, γι' αυτό το Geo στο νέο Stumpjumper Evo είναι πλήρως ρυθμιζόμενο με έξι διαφορετικές ρυθμίσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος Bb κατά 10 mm, μπορείτε να ρυθμίσετε τη γωνία του κεφαλιού σας κατά δύο μοίρες και μπορείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Τέλος, εάν θέλετε να πάτε σε λειτουργία Full-Party Mullet, το Evo σας επιτρέπει να τρέχετε έναν πίσω τροχό 27,5 ιντσών που συνδυάζεται με έναν μπροστινό 29 ιντσών.
- Τα πλαίσια Rider-First Engineered™ χρησιμοποιούν μια συγκεκριμένη προσέγγιση μεγέθους για τα χαρακτηριστικά οδήγησης που εξασφαλίζει χειρισμό συγκριτικής αξιολόγησης και άψογη απόδοση, ανεξάρτητα από το πλαίσιο ή το μέγεθος του αναβάτη. Είτε είστε ένας Jump-Happy Grom που οδηγεί ένα S1 είτε ένας γίγαντας Dh-Fiend που χρειάζεται το μακρύ S6, θα βιώσετε τα ίδια χαρακτηριστικά οδήγησης – Αιχμηρές στροφές ράγας και ισορροπημένη ακαμψία εμπρός και πίσω – στο πιο ελαφρύ- Πιθανό Βάρος.
- Παρουσιάσαμε την πόρτα Swat™ στο Stumpjumper το 2016, προσθέτοντας χώρο στο πλαίσιο σας για εκείνες τις ανάγκες "Oh Sh**T", όπως αντλίες και ανταλλακτικοί σωλήνες, και καθιστώντας αμέσως περιττές τις τσέπες του Jersey.


Προδιαγραφές:

σύνολο πλαισίων:
- Πλαίσιο: Πλαίσιο και πίσω άκρο από κράμα M5, ασύμμετρη σχεδίαση, γεωμετρία διαδρομής 29´´ με S-Sizing, Ενσωμάτωση πόρτας Swat™, Ρύθμιση γωνίας σωλήνα κεφαλής, Ρύθμιση Horst Pivot Bb, Σπειροειδές Bb, Πλήρως κλειστή εσωτερική δρομολόγηση καλωδίων 48mm, 12x , Σφραγισμένοι άξονας ρουλεμάν φυσιγγίων, αντικαταστάσιμη κρεμάστρα ντεραγιέ, 150 χιλιοστά ταξιδιού
- Δέσμη καθίσματος: Κράμα, 38,6 mm
- Swat: Ενσωμάτωση πόρτας Swat™

Εναιώρημα:
- Πίσω αμορτισέρ: Fox Float X Performance, Rx Trail Tune, Evol Air Sleeve, Μοχλός 2 θέσεων W/ Lsr Adjustment, S1:210x50mm, S2-S6:210x55mm

Γεωμετρία:
- Στοίβα: 617mm
- Εύρος: 428 mm
- Μήκος σωλήνα κεφαλής: 95 mm
- Headtube Αγγλικά: 64,5°
- Bb Ύψος: 340mm
- Bb Drop: 35mm
- Διαδρομή: 131 χλστ
- Μήκος πιρουνιού (Full): 571mm
- Σκουπίτσα/Μετατόπιση πιρουνιού: 44 χλστ
- Μπροστινό κέντρο: 756 χλστ
- Μήκος Αλυσίδας: 441 mm
- Μεταξόνιο: 1195mm
- Μήκος Top-Tube (Οριζόντιο): 564 mm
- Ύψος βάσης ποδηλάτου: 749 mm
- Μήκος σωλήνα καθίσματος: 385 mm
- Γωνία σωλήνα καθίσματος: 77,6°
- Μέγιστη εισαγωγή στύλου καθίσματος: 190 mm
- Ελάχιστη εισαγωγή στύλου καθίσματος: 100 mm

Χαρακτηριστικά Specialized Stumpjumper Evo LTD 2022 Πλαίσιο MTB

Χρώμα

Μπλε

Υλικά

Άνθρακας

Τεχνολογία Specialized Stumpjumper Evo LTD 2022 Πλαίσιο MTB

Βιώσιμη Specialized Stumpjumper Evo LTD 2022 Πλαίσιο MTB

Μάθετε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Specialized Stumpjumper Evo LTD 2022 Πλαίσιο MTB

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed