up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

ABUS

ABUS

Alles ( ABUS )

Over ABUS

Abus is een bekend merk dat staat voor veiligheid, veiligheid en innovatie. Met een geschiedenis van decennia heeft Abus zichzelf gevestigd als een wereldleider op het gebied van hoogwaardige beveiligingsoplossingen in verschillende sectoren. Het primaire focuspunt van het merk ligt bij het maken van sterke sloten, beveiligingssystemen en beschermende uitrusting die individuen, eigendommen en waardevolle goederen beschermen. Abus staat voor uitmuntendheid en combineert cutting-edge technologie en ingenieurskundige expertise in elk product. Van fietssloten tot hangsloten, van thuisbeveiligingssystemen tot toegangslossingen voor de detailhandel, Abus-producten zijn ontworpen om diefstal te voorkomen, toegang te beperken en de veiligheid van gebruikers te garanderen.
De reputatie van het merk voor kwaliteit wordt weergegeven door zijn strenge kwaliteitscontroles, waardoor elk product aan de hoogste normen voor duurzaamheid en prestaties voldoet. Abus heeft ook de nadruk gelegd op gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid, met als doel om beveiligingsoplossingen intuïtief en eenvoudig te implementeren.
Met een erfenis van vertrouwen en betrouwbaarheid, blijft Abus innoveren om te reageren op steeds groeiende beveiligingsuitdagingen. Of het nu gaat om persoonlijke veiligheid, eigendomsbescherming of industriële toepassingen, Abus blijft zich toewijden aan het bieden van vrede van geest door middel van zijn uitgebreide reeks beveiligingsoplossingen.

Abus' collectie accessoires

Abus fietstassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en bestendigheid tegen slijtage garanderen en langdurige bescherming bieden voor uw bezittingen. Veel Abus-fietstassen hebben veilige bevestigingsmechanismen, zoals verstelbare riemen of snelontgrendelingsmontages, waardoor de tassen op hun plaats blijven, zelfs bij ongelijke ritten. Abus fietshelmen hebben vaak aanpasbare pasvormsystemen waarmee fietsers de pasvorm kunnen aanpassen aan de vorm van hun hoofd. Dit zorgt voor een strakke en veilige pasvorm voor optimale veiligheid en comfort.
Abus fietssloten zijn ontworpen voor stevige beveiliging tegen diefstal. Ze combineren geavanceerde slotmechanismen en materialen om toegang te voorkomen en diefstalpogingen te voorkomen. Abus hangslot maakt gebruik van geavanceerde slottechnologie om hangsloten te maken die bestand zijn tegen verschillende manipulatiemethoden, waaronder snijden, kiezen en boren. Abus MTB-helmen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van off-road-fietsers, waardoor ze worden voorzien van topbescherming, comfort en prestaties. Veel Abus MTB-helmen bieden uitgebreide dekking rond de achter- en zijkanten van het hoofd, waardoor extra bescherming wordt geboden aan gebieden die bij het mountainbiken zwak zijn.
Abus-racehelmen zijn vormgegeven met goed ontworpen ventilatiesystemen die lucht door de helm laten stromen, waardoor de temperatuur wordt gereguleerd en de rijders koel blijven. Veel Endura-racehelmen hebben aanpasbare pasvormsystemen waarmee fietsers de pasvorm kunnen afstellen naar de vorm van hun hoofd. Dit garandeert comfort, stabiliteit en optimale veiligheid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden