up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Bianchi

Bianchi

Alles ( Bianchi )

Over Bianchi

Bianchi is een iconisch Italiaans label met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1885, bekend om zijn superioriteit bij het voorbereiden van hoogwaardige fietsen en accessoires. In Milaan, Italië, werd het merk opgericht door Edoardo Bianchi en het is al meer dan een eeuw aan de top van het fietsenbedrijf gebleven.
Bianchi-fietsen staan bekend om hun uitmuntende, cutting-edge technologie, vakmanschap en slimme ontwerpen. Ze zijn gereden naar succes in talloze professionele races, waaronder de Giro d'Italia en de Tour de France, waardoor hun belang als een van de beste wedstrijdfietsen ter wereld wordt bevestigd.
Het merk belooft met zijn pioniersgebruik van materialen zoals koolstofvezel en aluminium in fietsstructuur een creatie, waardoor deze lichter, sneller en stijlvollere ritten wordt gegenereerd. Bianchi´s signatuur Celeste groene kleur is meteen herkenbaar, wat hun trouw aan zowel de praktijk als de vooruitgang symboliseert.
Naast weg- en racefietsen biedt Bianchi een diverse collectie fietsen, waaronder elektrische fietsen, mountainbikes en stadsfietsen, waarmee zowel ervaren als minder ervaren fietsers tevreden kunnen zijn. Hun toewijding aan kwaliteit geldt ook voor een lijn met fietsaccessoires en kleding, waardoor fietsers volledig voorbereid zijn op hun fietservaring.

Bianchi collectie van fietsen en accessoires

Bianchi-racefietsen hebben een opvallende Celeste groene kleur, die iconisch is geworden voor het label. Het onderscheidt hen van andere fietsen en symboliseert de Italiaanse afkomst van het merk. Bianchi-racefietsen staan bekend om hun uitstekende vakmanschap. Elke structuur is zorgvuldig gemaakt met precisiewelden, wat stabiliteit, duurzaamheid en een comfortabele rit biedt.
Bianchi MTB-fietsen zijn gemaakt voor nauwkeurige en responsieve besturing. De geometrie en structuurontwerp bieden een goede balans tussen sterkte en wendbaarheid, waardoor deze ook geschikt zijn voor technische afdalingen en zware beklimmingen. Bianchi presenteert een gevarieerd aanbod aan MTB-modellen, waaronder enduro, trail, cross-country en downhill-fietsen.
Bianchi-fietsframes staan bekend om hun specifieke engineering en aandacht voor detail. Of het nu gaat om buisvormen, framegeometrie of framebouw, elk element is zorgvuldig gemaakt voor optimale prestaties. Bianchi biedt fietsframes gemaakt van verschillende materialen, waaronder koolstofvezel, aluminium, staal en titanium.
Bianchi gravelbikes zijn gemaakt om een ​​breed scala aan terreinen aan te kunnen, waardoor ze perfect zijn voor rijders die graag verschillende oppervlakken verkennen. Of het nu gaat om lange afstand gravelervaringen, all-terrain-commuting, of bikepacking, deze fietsen zijn universeel genoeg om alles aan te kunnen.
Bianchi stadsfietsen hebben vaak slimme en tijdloze structuren die de Italiaanse erfenis van het merk weerspiegelen. De structuren zijn modern en komen vaak in traditionele kleuren, wat aantrekkelijk is voor rijders die esthetiek waarderen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden