Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Dameskleding

Dameskleding fiets

Vind een breed scala aan Dameskleding-producten voor fiets. Ontdek de beste deals bij bikeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Dameskleding

Merken in Dameskleding

Hoe kies je dameskleding om te fietsen?

Basislagen

De basislagen zijn de kledingstukken die zich het dichtst bij je huid bevinden en dienen in wezen als een tweede bedekking die je verwarmd of koel kan houden. Basislagen zorgen voor een warmtestroom, terwijl ze op het juiste moment je transpiratie absorberen en afvoeren om je comfortabel te houden.

Koersbroek

Koersbroek helpt om de hoek van de korte broek stevig in de richting van je kruis te houden. Bibshorts houden je shorts omhoog. Niet bibshorts kunnen voldoende naar beneden worden getrokken om uw onderrug naar de wind te laten zien. Dit gebeurt het meest waarschijnlijk in een vage, aerodynamische reissituatie. Bi shorts zijn kleine, strakke beenkleding.

Jassen en truien

De jassen en truien scoren warmte zonder te lijken op een aanvallende sneeuwpop zoals het soms voelt in zware truien. En voor iemand die warm en koud werkt of veel van binnen naar buiten beweegt, zijn de jassen en truien essentieel omdat je je zo comfortabel kunt aanpassen aan de temperatuurschommelingen.

Broeken en rokken

Net als andere kledingstijlen, worden broeken en rokken bewaard zoals in de dagen van vroeger en nu nederigheid. Een kleine rok geeft ook het nieuwste bewegingsgemak. Een broek is een kledingstuk dat van de tailleband tot aan de enkels wordt gedragen, inclusief beide benen afzonderlijk. Je kunt broeken en rokken kopen bij Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Troy Lee Designs , Alé , Northwave , Giro , POC , Mavic , Maxxis .

Poloshirts, overhemden en T shirts

Poloshirts hebben meestal een kraag en sluiting met enkele knopen onder de kraag. T shirts zijn meestal kraagloos en hebben korte mouwen. De poloshirts, overhemden en t shirts zijn er in vele uitvoeringen en kleuren op de markt. Je kunt poloshirts, shirts en t shirts kopen van Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

Sweatshirt en hoodies

Sweatshirts en hoodies zijn sportoutfits die je warm houden bij koud weer. Ze hebben echt een vergelijkbare kijk op het zicht en krijgen vaak gerelateerde dingen te zien; er is echter een onderscheid tussen sweatshirts en hoodies.

Meer over fietskleding voor dames:

Handschoenen, hoofddeksels, triscuits, vesten, sokken, nekbeschermers en banden, officiële uitrusting, gezichtsmaskers, arm en beenwarmers zijn inbegrepen in de meer over damesfietskleding. Je kunt deze dingen kopen bij Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.