up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

360

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Garmin Edge 530 Fietscomputer

plus
Garmin

Garmin Edge 530 Fietscomputer

Product beschrijving Garmin Edge 530 Fietscomputer

Een technologische uitrusting die indicatoren over uw welzijn toont, is belangrijk. Edge 530 is een tracker die informatie over uw prestaties tijdens de trainingsroutine verzamelt en weergeeft. Door middel van slimme meldingen weet u bijvoorbeeld de ideale tijd om te voeden, water te drinken en andere activiteiten.

Via het 2'6 ”-scherm met een resolutie van 246x322 pixels, kent u de verschillende routes en kunt u deze bedienen met behulp van toetsen. Bij gebruik van normale functies is de levensduur van de batterij maximaal 20 uur. Het kan worden gebruikt in situaties met de aanwezigheid van water omdat het bestand is tegen binnendringen van vloeistoffen. Om meer te weten te komen over de verschillende paden, hebt u connectiviteit met de GPÑS- en GLONASS-satellieten. Het ondersteunt ook de volgende verbindingen: ANT +, Bluetooth, BLE, Wi-Fi.

De configuratie is onder andere uitgerust met snelheidssensor, cadanssensor, dubbele HRM-hartslagband. Het gewicht van sportuitrusting is niet groter dan 80 gram. U kunt de Varia-achteruitkijkradar en -lichten aanpassen aan dit apparaat. Via de Connect IQ store kunt u widgets en applicaties aanpassen. Performance GPS fietscomputer met mapping:
Dynamische prestatiemonitoring biedt inzicht in uw VO2 max, herstel, focus op trainingsbelasting, warmte- en hoogteacclimatisering, voeding, hydratatie en meer1
Fietsveiligheidsfuncties2 omvatten een nieuw fietsalarm, groepsberichten en -tracking, incidentdetectie en compatibiliteit met Varia™-achteruitkijkradar en -lichten, zodat u kunt zien en gezien worden
Inclusief routeerbare Garmin-fietskaart met populariteitsroutering - waarmee u kunt rijden als een local - plus herberekening van de koers en terug naar start; mountainbikemodel heeft geïntegreerde Trailforks-gegevens, inclusief moeilijkheidsgraden van paden
Aanpassen met gratis apps, widgets en gegevensvelden uit de Connect IQ™ Store
MTB-dynamiek houdt het aantal sprongen, de sprongafstand en de hangtijd bij, evenals Grit, een maatstaf voor de moeilijkheidsgraad van de rit, en Flow, die de soepelheid van je afdaling bijhoudt, zodat je de volgende keer een score hebt om te verslaan
Levensduur batterij: tot 20 uur met GPS; uitbreidbaar tot 40 uur met de optionele Garmin Charge™ power pack of in batterijbesparende modus

Wat maakt het uit dat de Edge 530 fietscomputer dynamische prestatiebewaking en inzichten biedt om u te helpen verbeteren? Je doet. Dus of je nu een podiumplaatser, Kona-kwalificatiewedstrijd, grindmolen, gladgeschoren, urban pedaler, vuilbal of ergens daar tussenin bent, de Edge 530 is klaar om te rollen als je nieuwe rijpartner.

Til je training naar een hoger niveau:
Edge 530 gaat verder dan het verzamelen van gegevens — het biedt dynamische prestatie-inzichten waarmee u uw best kunt doen. Zie hoe uw lichaam zich in verschillende omgevingen houdt met acclimatisering van warmte en hoogte1. Ontvang in ritmeldingen wanneer het tijd is om te hydrateren of te eten. Kijk of je meest recente training in evenwicht was qua uithoudingsvermogen, drempel en inspanningen met hoge intensiteit. In combinatie met compatibele sensoren geeft de Edge 530 nu uw vermogenscurve weer, waarbij uw rit-inspanning wordt vergeleken met uw voorgaande weken en maanden. Waar u ook traint, u kunt gestructureerde trainingen van TrainingPeaks™ en onze online fitnesscommunity, Garmin Connect™, rechtstreeks synchroniseren met uw Edge. U kunt ook uw aanstaande training voor de week bekijken en indien nodig naadloos beginnen met de relevante training.

Rijd met vertrouwen:
Of u nu traint met rijmaatjes of naar uw werk reist, uw Edge 530-apparaat neemt veiligheid serieus. Het maakt groepsberichten en tracking mogelijk, zodat u contact kunt houden wanneer u gescheiden raakt van het pakket2. Het heeft ook incidentdetectie, die uw locatie automatisch naar contactpersonen voor noodgevallen stuurt als er een incident wordt gedetecteerd. Koppel de Edge 530 voor nog meer bewustzijn met onze Varia-achteruitkijkradar en -verlichting, zodat u kunt zien en gezien worden. En het nieuwe met pincode beveiligde fietsalarm waarschuwt u op uw smartphone als uw fiets wordt verplaatst terwijl u binnen water haalt of een pitstop maakt.

Navigeer elke afslag:
De Edge 530 is vooraf geladen met de Garmin fietskaart, inclusief afslag-voor-afslag aanwijzingen en navigatiewaarschuwingen die u op de hoogte stellen van komende afslagen. Om u te helpen rijden als een local, kiest de populariteitsroutering uit de wegen en paden die het meest worden bereden door medefietsers. De Edge 530 is slim genoeg om u terug naar de route te leiden - of terug naar het begin - als u hiervan afwijkt of besluit eerder naar huis te gaan. Met routeberekeningssnelheden die 2 keer sneller zijn dan eerdere modellen, besteedt u meer tijd aan het rijden, niet aan wachten.

Tem de paden:
Als u van omgeving wilt veranderen, is de Edge 530 uw gids voor mountainbiken. Begin met het downloaden van de gratis Trailforks-app uit onze Connect IQ Store en ontgrendel vervolgens de Trailforks-kaartinhoud op uw Edge. Trailforks bevat routes uit meer dan 80 landen en bevat de beste, meest actuele informatie, waaronder trailcondities, heatmaps en meer. Wanneer u halverwege de rit stopt, geeft de nieuwe Forksight-modus automatisch aankomende vorken in het parcours weer en geeft u context door te laten zien waar u zich binnen een parcoursnetwerk bevindt. Tijdens de rit volgt de Edge 530 de epische details met nieuwe mountainbike-statistieken zoals het aantal sprongen, de sprongafstand en de hangtijd. Andere mountainbikefuncties zijn onder meer Grit, dat de moeilijkheidsgraad van een rit beoordeelt met behulp van GPS, hoogte- en versnellingsmetergegevens, en Flow, dat meet hoe soepel je een parcours afdaalt, zodat je de volgende keer een score hebt om te verslaan.

Klim als een pro:
Klimmen kan je geheime wapen worden met Edge 530 en de nieuwe ClimbPro-functie. Het toont automatisch de resterende stijging en helling wanneer u klimt terwijl u een route of koers volgt. Dit laat zien hoeveel je nog te lijden hebt, zodat je je inspanningen kunt meten tijdens de rest van je rit.

SHIMANO STEPS eBike-systeem:
Koppel een compatibele Edge-fietscomputer met een ondersteund SHIMANO STEPS eBike-systeem en ontvang een speciaal eBike-statusscherm, gegevensvelden en ondersteuning voor systeemstatus en waarschuwingsberichten. Naast Edge-statistieken, zoals tijd, afstand en snelheid, kun je tijdens een rit ook je ondersteuningsniveau, versnellingspositie, batterijduur en resterende actieradius bekijken.

Pas uw apparaat aan:
Alleen Garmin laat je je toestel aanpassen met gratis apps, widgets en datavelden uit de Connect IQ Store. Apps zoals AccuWeather MinuteCast laten u weten wanneer de regen stopt, zodat u het ideale tijdvak voor uw rit kunt bepalen. Als u uw ritten plant op sites zoals Strava, Komoot of Wikiloc, download dan die apps zodat u uw favoriete routes rechtstreeks naar uw Edge kunt importeren. Of als je op zoek bent naar een café of fietsenwinkel in de buurt, gebruik dan de Yelp-app om hun locaties te downloaden en er rechtstreeks naar toe te leiden op je Edge-apparaat.


Specificaties:

Algemeen:
Fysieke afmetingen
Schermgrootte: 2.6´´ kleur
Schermresolutie: 246 x 322 pixels
Gewicht: 75,8 g
Batterij: oplaadbare lithium-ion
Levensduur batterij: tot 20 uur
Waterdichtheid: IPX7
Kleurendisplay: Ja
Hoge gevoeligheid ontvanger: Ja

Kaarten & geheugen:
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: Ja
Basiskaart: Ja
Waypoints/favorieten/locaties: 200
Routes: 100
Geschiedenis: tot 200 uur

Sensoren:
GPS: Ja
GLONASS: Ja
Barometrische hoogtemeter: Ja

Dagelijkse slimme functies:
Slimme meldingen: Ja
VIRB® camera-afstandsbediening: Ja

Functies voor training, planning en analyse:
Aanpasbare scherm(en): Ja
Auto Pause®: Ja
Intervaltraining: Ja
Geavanceerde trainingen: Ja
Auto Lap®: Ja
VO2 max: Ja
Virtuele partner: Ja
Automatisch scrollen: Ja

Fietskenmerken:
Cursussen: Ja
Tijd-/afstandswaarschuwingen (activeert een alarm wanneer u het doel bereikt): Ja
Garmin fietskaart (navigeerbare fietsspecifieke stratenkaart): Ja
Compatibel met Vector™ (vermogensmeter): Ja
Compatibel met vermogensmeters (geeft vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van derden): Ja

Garmin Connect™:
Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens analyseert, categoriseert en deelt): Ja
Automatische synchronisatie (draagt automatisch gegevens over naar Garmin Connect): Ja

Aanvullend:
Waarschuwingen (activeert alarm wanneer u tijd, afstand, HR, calorieën doelen bereikt): Ja
Compatibel met Varia™ fietsradar en verlichting: Ja
LiveTrack: Ja
Geavanceerde prestatie- en vermogensanalyse, inclusief nieuwe Time in Zone, FTP-tracking, fietsspecifieke VO2 en herstel- en fietsdynamiek
Fietstrainerprofiel voor weergave en bediening van compatibele Turbo-trainergegevens
Compatibiliteit met apparaatsegmenten voor dynamisch en deelnemend aan ritcompetitie
Bedrijfstemperatuur: 20°C tot +55°C
Verbonden functies via een smartphone: Ja
Integratie met Shimano Di2 elektronisch schakelen: Ja
Weerwaarschuwingen: Ja

Hardware:
Afmeting : 50 x 82 x 20 mm
Gewicht: 75,8 g
Weergavetype: 2.6´´ kleur
Schermresolutie: 246 x 322 pixels
GPS/GLONASS/Galileo: Ja
Hoogtemeter: Ja
Omgevingslichtsensor: Ja
Levensduur batterij: 24 uur (standaard)
Geïntegreerd In rijvermogen geschikt: Ja
ANT+™/Bluetooth®/Wi Fi®: ANT+, Bluetooth, BLE, Wi-fi
Sensorcompatibiliteit : ANT+, BLE
Waterbestendigheid: IPX7

Functies voor prestatie- en ritbewaking:
Gegevensaanpassing: Ja
Auto Pauze/Ronde/Scroll: Ja
Waarschuwingen: Ja
Persoonlijke records: Ja
VO2/Herstel: Ja
Fysiologische metingen : Ja (inclusief trainingsbelasting, balans)
Stroomcompatibel: Ja
Geavanceerde vermogensanalyse: Ja
MTB-dynamiek: Ja
Compatibel met elektronisch schakelen: Ja
Compatibel met indoor trainerbediening: Ja
Geavanceerde trainingen: Ja
Segmenten: Ja
ClimbPro: Ja
Uitgebreide weergave: Ja

Navigatiefuncties:
Kaarten: Garmin Fietskaart
Geïntegreerde TrailForks-inhoud: Ja
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: alleen intern geheugen
Cursus compatibel: Ja
Populariteitsroutering: Ja
Turn by Turn-navigatie: Ja
Herberekening op apparaat: Ja
Op apparaat Terug naar start berekening : Ja

Bewustwording en verbonden functies:
LiveTrack: Ja
GroupTrack: Ja
Berichten van rijder naar rijder: Ja
Incidentdetectie: Ja
Assistentie: Ja
Weer: Ja
Slimme meldingen: Ja
Varia™-compatibiliteit: Ja
VIRB® bedieningselementen: Ja
Automatisch uploaden van activiteiten: Ja
Verbind IQ™: Ja
Audiomeldingen: Ja
Batterijbesparingsmodus: Ja
Fietsalarm/Find My Edge®: Ja
Overdracht van apparaat naar apparaat: Ja


IN DE DOOS:

Alleen apparaat:
Rand 530
Standaard montage
Verzonken voormontage
Vastbinden
USB-kabel
Documentatie
Als u opzoek bent naar een goede kwaliteit Snelheidsmeter, dan zal ons aanbod van Snelheidsmeter zeker aan uw verwachtingen voldoen. Wij adviseren u Garmin Edge 530 Fietscomputer, de prijs is 242.49 $ en is op voorraad. bikeinn is de beste optie om uw fiets uitrusting te kopen voor de beste prijs. Als u een goedkopere prijs vindt voor Garmin Edge 530 Fietscomputer, zullen wij de prijs aanpassen!

Functies Garmin Edge 530 Fietscomputer

Kleur
Zwart
Product Type
Fietscomputers
Functies
Hoogtemeter
GPS
Glonass
Barometer

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

4.93 / 5

240 Beoordelingen

estrella estrella estrella estrella estrella
Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

-

-

-

Geweldige eenheid

-

Geweldige prijs van Bikeinn, in Aus rekenen ze er 100 meer voor !!

Kant

-

Super snel en zeer goed verpakt.

Garmin 530

-

Product zoals gespecificeerd. Alles functioneel. Snelle bezorging.

Uitstekend

-

Ik kom uit een 520 plus die op de weg crashte en de sprong is kwantitatief en kwalitatief, beter scherm, groter en puur wit. Functie? De knoppen zijn een beetje poep

Fantastisch

-

Besteld en binnen 2 weken aangekomen, eenvoudig in te stellen, werkt geweldig en volgt heel goed, zeker een aanrader voor iedereen die er een overweegt.

Mening

-

Goede en snelle levering. Bovenkant

Garmin edge 530

-

Geweldig product voor een geweldige prijs! Het enige wat ik mis is het touchscreen dat ik op mijn GARMIN 510 had.

Snelle verzending, uitstekend product.

-

Uitstekende prijs en snelle verzending naar Santiago CL Nu om van dit wonder te genieten.

Goede prijs

-

Ik heb mijn Garmin 530 binnen drie weken (ik ben in Canada). Werkt perfect. Aangekomen in onberispelijke doos. Kan de prijs niet verslaan.

Tevreden

-

Het was precies wat ik zocht, makkelijk te verplaatsen, goed met 3 fietsenrekken, ideaal voor wie er twee heeft.De investering waard.

Perfecte aankoop

-

Ik kom binnen de gestelde deadlines. De beste prijs/kwaliteit fietscomputer. Onklopbare bikeinn-prijs!

Uitstekende uitrusting

-

Het produkt is uitstekend. Stelt niet teleur. Levering leverde niet op wat in de verkoop was beloofd. Het duurde nog een dag, niets ernstigs.

Geweldig product

-

Geweldig product, goede prijs, gemakkelijk te gebruiken - zou het zeker aanbevelen

5*

-

Hoogwaardig apparaat met meerdere functies en een zeer goede batterijduur.

Tevreden klant

-

Ik gebruik de garmin 530 nu 3 maanden. Tot nu toe ben ik nog geen problemen tegengekomen.

Multifunctioneel voor de juiste prijs

-

Sinds 2 weken in gebruik. Ik gebruik het met RWGPS en het werkt goed. Goede prijs.

Stoer

-

Fantastische fiets-gps. Het beste om te kopen

Alles is perfect

-

Het kwam perfect, punctueel en zonder probleem aan. GPS werkt uitstekend. De batterij gaat meerdere uitstapjes mee en de info ziet er erg goed uit. De dataschermen zijn zeer configureerbaar en van zeer goede kwaliteit, het verliest geen signaal, het synchroniseert perfect met de mobiel... alles is perfect!

Garmin 530

-

Super blij met de winkel met goede prijzen en snelle service. Echt blij met de fiets waarmee de computer erg snel ging om op te starten en te gebruiken

Het beste

-

De beste Bikeinn snel nauwkeurig en gemakkelijk zoals de Garmin

Garmin 530

-

Snelle levering, Garmin top.

Geweldig product garmin 530

-

Je kunt niet om meer vragen! !

Geweldig

-

Het was voor een cadeau en hij is er blij mee!!! Het is een veilige aankoop.

De moeite waard

-

Erg blij met het product! Eenvoudig te implementeren en te gebruiken!

Garmin edge 530

-

Ik ben echt tevreden. Bediening is gebruiksvriendelijk. De prijs is onvergelijkbaar, bedankt.

Essentieel

-

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Super nomineren

-

Geweldig goed aangekomen en heel snel, raad ik aan

Alles wat je nodig hebt in een gps! geweldige prijs-kwaliteitverhouding!

-

Het heeft alle functies die een fietser nodig heeft (wat zijn specialiteit ook is), het is niet nodig om meer uit te geven. Supergoed produkt!

Garmin 530

-

Zeer goed product en snelle verzending.

Garmin edge 530

-

Het pakket werd snel bezorgd. Verpakt zat in een ruime doos. Goede concurrerende prijs in de winkel. Ik ben tevreden over de fietscomputer.

Goed product en goede verkoper

-

De computer is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en voldoet aan alle specificaties die door het merk worden geadverteerd. Wat betreft de verkoper, de beste prijs op internet en snelle verzending. Het duurde iets langer dan geschat, maar door de traagheid van het postkantoor niets met Bikkeinn te maken.

Geweldig product voor de beste prijs

-

Met enige scepsis genomen. Aangekomen in 5 dagen (zoals verwacht) Garmin tegen de beste prijs op de markt.

Functionaliteit en voordelen

-

Een multifunctionele gadget met een heleboel statistieken en een stabiele werking. Uitmuntend!

Beoordeling

-

Redelijke levering. Het resultaat boven verwachting, leuk om aangenaam verrast te worden.

Garmin edge 530

-

Ik had een EDGE 520 die heel goed werkte, ik stapte over naar dit model, voornamelijk omdat het cartografisch was. Eerste indrukken zijn positief. Voorbereiding van verzending ontvangst van het pakket allemaal perfect!

Garmin edge 530 uitstekend

-

Mijn eerste MTB-GPS zou alleen deze kunnen zijn! Uitstekende kwaliteit! Gemakkelijk intuïtief en resistent! ik raad aan

Garmin edge 530

-

Wat een uitstekende fietscomputer, de beste die ik ooit heb gehad. Ik raad het absoluut aan!

Zeer goede fietscomputer voor het geld

-

Echt de beste tot nu toe. Zeer snelle levering. Adviseren!

Uitstekend - snel - efficiënt

-

Product arriveerde binnen 3 dagen Zelfs voordat de timing aangaf Garmin perfect en uitstekend alles

Rand 530

-

Geweldig product en zeer snelle verzending

Geweldig product en geweldige verkoper

-

Ik ben het aan het leren gebruiken, maar de eerste indrukken zijn zeer positief. Snelle en gevolgde bestelling. Okee.

Garmin edge 530

-

snelle levering, ik had de 520, deze is in alles superieur. Optimaal.

Garmin 530

-

Een geweldig produkt. In mijn geval was de sprong enorm sinds het van een Edge 500 kwam en naar een 530 gaan betekende een aanzienlijke technologische en interfacesprong. Ik kon niet gelukkiger zijn, zeer eenvoudig te configureren, zeer snel om "extra's" zoals vermogensmeters te koppelen in mijn geval, alles is echt goed in dit product.

Garmin 530

-

Goed op de hoogte gehouden en een snelle levering. Mooi product en werkt perfect.

Mijn eerste keer.

-

Het is de eerste keer dat ik zo'n apparaat heb. Maar beetje bij beetje krijg ik de smaak ervan te pakken.

Beste prijs in europa

-

Ik was al een tijdje op zoek naar deze Garmin voor een redelijke prijs. Ik had wat zorgen over het kopen in het andere einde van Europa, maar onnodig. Transactie en levering verliep soepel. Edge 530 geweldig apparaat - hoewel mijn eerste en ik geen vergelijking hebben

Het beste

-

dit was de beste aankoop ooit, uitstekend artikel en het is de beste prijs-kwaliteitverhouding

Ik raad een mooie geavanceerde fietscomputer aan

-

Ik raad zeer coole en snelle Garmin-knoppen aan. Je kunt zien dat ze vooruitgang hebben geboekt ten opzichte van de 820. Levertijd zoals beschreven.

Zeer goed

-

Veel beter dan mijn vorige 520 plus, batterijduur voor 5/6 ronden altijd met de achtergrondverlichting aan. Snel qua software en met een zeer goede schermgrootte. Functies die komen en gaan. Wat betreft de service van bikeinn, 10 sterren. Ik raad het 100% aan.

Garmin edge 530

-

Komende van een edge 820 mis ik misschien het touchscreen, maar de tijd zal het leren. Hopelijk is de oplaadpoort op de langere termijn robuuster dan de 820 voor mij is geweest. Erg blij met het apparaat. Doet precies wat ik wil.

Garmin 530

-

Zeer goed product, ik raad het aan

Garmin edge 530

-

Ik veranderde van 520 naar Wahoo Bolt een nederlaag. Nu terug naar Garmin. Een paar dingen om te veranderen, maar veel beter dan de Wahoo

Prijs kwaliteit

-

Dezelfde fietscomputer die in Chili 320.000 kost, hier kostte hij mij 180.000, en hij was er ook snel

Rand 530

-

De meter is ongeveer een jaar in gebruik geweest en het werkt geweldig Sana winkelservice geweldige snelle verzending Ik raad het aan.

Garmin edge 530

-

Tevreden met het product goed verpakt, snelle feedback bij vragen over te late levering, uitstekende service.

Waar voor je geld

-

Product kwam snel en goed verpakt aan. artikel werkt perfect.

Problematisch product

-

Toen ik het eenmaal had, brak het !! Ik had geen steun van de Bike Inn / Tradeinn-winkel.

Topproduct

-

Hoe zit het met Garmin is een garantie. De gebruiksvriendelijke functie waarmee je kunt zien wie er belt en welke berichten binnenkomen, is erg handig.

Garmin edge 530

-

Geweldige fietsgids. Heel goed dat de knoppen.

Uitstekende navigator

-

Tevreden. Compact en informatief, eenvoudig in te stellen met een laptop. Een enorm aantal functies en de meest noodzakelijke voor mij zijn hartslag- en cadanssensoren.

Garmin edge 530

-

Het product kwam snel en goed verpakt aan. zeer goede prijs.

Garmin edge 530

-

Product kwam snel en goed verpakt aan. alles in goede staat geleverd

Geweldig product

-

Product kwam snel en goed verpakt aan. In vergelijking met de vorige generatie betere verbinding met smartphone, automatische helderheid en weergave van veel meer gegevens

Garmin 530

-

Goed product, verwacht. Erg blij mee.

Excellent

-

Geweldig product en geweldige service, zou het ten zeerste aanbevelen.

Erg snel

-

Geweldig product. Uitstekende levertijd en service

Goede fietscomputer

-

Product kwam snel en goed verpakt aan. Goede prijs. Net als bij Garmin fietscomputers begrijp ik niet waarom je het niet met een telefoon kunt instellen.

Garmin edge 530

-

Alles is perfect. Snelle verzending

Garmin edge 530

-

Tevreden, goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende service.

Waar voor je geld

-

Artikel veilig en op tijd ontvangen. Ik ben erg blij met de service en het product.

Garmin edge 530

-

OPTIMAAL ELEUTERION-PRODUCT

Garmin edge 530

-

Goed product. Trage levering.

Eerste sortida met de garmin

-

Tot vervellen. Molt bon-materiaal en snelle gps-verbinding. Het enige nadeel dat ik op het kleine scherm vond, was voor de kaart. Het is mogelijk om alle informatie die op het scherm wordt getoond te wijzigen. Pel que fa naar de batterij, 100% opgeladen en in een sortida van 1h45m, op 70%. Vervellingsgehalte met de aankoop.

Uitstekend product

-

Zeer goed, alles in goede staat en zeer snel geleverd. Bedankt, ik BEVEEL AAN

Bovenkant

-

Het is ok. Goed produkt en goede service. Het is ok. Goed produkt en goede service. Het is ok. Goed produkt en goede service.

Garming 530edge

-

Product kwam snel en goed verpakt aan. Goede prijs.

Gps

-

Geweldige garmin voor training en competitie

Garmin edge 530

-

Het product kwam in een nette verpakking en de prijs was echt een kans. Zijn levering was helaas bijna 15 dagen vertraagd.

Geweldig product

-

Goed spul. Ik kan niet wachten om het te gebruiken.

Goede kostenprestaties fietscomputer

-

Ik ben tevreden met de prijs en functionaliteit, maar de bediening is slechter dan de 830.

Goedkoopste prijs

-

Goedkoopste prijs! En goede productkwaliteit

Alles is perfect

-

Hartelijk dank voor de snelle ontvangst van de garmin edge 530. Alles is perfect verlopen.

Beoordeling

-

De garmin 530 gebruiksvriendelijker dan de garmin 520 en het vermogen blijft langer

Briljante service

-

SNELLE VERZENDING EN GEWELDIGE PRIJZEN

Briljante service

-

Snelle verzending en scherpe prijzen

Geweldig product

-

Geweldig product. Zeer nuttig. Het was een goede prijs en kwam binnen een redelijke tijd aan.

Garmin 530

-

Zeer vergelijkbaar met mijn oude metgezel 520. Het lijkt vergelijkbare functionaliteit te hebben, ik vertrouw op een langere levensduur van de batterij. Verzending is een beetje traag, maar met Black Friday en Kerstmis wordt het voor iedereen ingewikkeld.

Garmin edge 530

-

Prima fietscomputer! Na 520 - dit is gewoon een vliegtuig!

Erg tevreden

-

Product gisteren afgeleverd onder maximale bescherming van de apparatuur. De Garmin 530 Edge-hoes kwam in een andere hoes en verpakt in noppenfolie om elke impact te voorkomen. Helemaal tevreden over de service. Ik zal zeker meer aankopen doen.

Goed product

-

Ik ben 2 dagen geleden aangekomen en heb nog steeds niet alle functionaliteiten kunnen ontdekken, maar tot nu toe ben ik blij! Morgen ga ik het in première in een wedstrijd, ik hoop dat alles goed gaat

Garmin wdge 530

-

Ik ben erg tevreden. De levering naar Slowakije duurde slechts 4 dagen. Het kostte me wat meer tijd om de menustructuur te begrijpen (voorheen had ik edge 130 die veel eenvoudiger was) maar na ongeveer een uur was alles klaar. Ik kan alleen maar aanbevelen

Heel gelukkig

-

Ik ben erg blij met de apparatuur. Levering was zoals afgesproken, namelijk 2 dagen.

Garmin 530

-

De levering van het product kwam op tijd aan met een uitstekende verpakking.

Erg tevreden.

-

Leg de levertijd vast. Uitstekend goed geconditioneerd. Ik adviseer voor ernst en professionaliteit.

Goed product

-

Ik vond het product erg leuk en de levering was erg snel. Goed verpakt produkt.

Geweldig product voor de beste prijs

-

ultra slimme computercyclus. echt compleet en compatibel met het laatste nieuws op de markt:, powermeter, hartslagmeter ect ... uitstekende prijs. aanbevolen

Garmin 530

-

Ik heb de Garmin gekocht, ik moet het nog proberen, maar de graphics zijn uitzonderlijk ..

Spectaculair product maar levering duurde twee keer zo lang

-

Spectaculair product maar levering duurde twee keer zo lang!

Zeer goede teller

-

Waar voor je geld. Betrouwbare, gebruiksvriendelijke, nauwkeurige en zeer snelle verbindingen met applicaties.

Garmin edge 530

-

De perfecte levering. Als je het niet goed hebt getest, kun je zeggen dat het er robuust uitziet. Hoewel het verwarrend lijkt vanwege de hoeveelheid data, is het even wennen. De zeer harde knoppen zullen zeker niet per ongeluk worden ingedrukt.

Garmin 530

-

Makkelijk te gebruiken. Niet zo zeker van de nauwkeurigheid in mtb-sprongstatistieken. Ik heb het gevoel dat het me te veel afstand geeft.

5 sterren - 5 sterren

-

Goed waar voor je geld product. Goede batterijduur. Goede grafische definitie.

Heel goed

-

Uitstekend product. Verzending was snel en goed verpakt.

Goed product

-

Aarzel eerst van de pagina. Ik heb de aankoop gedaan en vandaag heb ik mijn productkwaliteitspakket ontvangen ✅. Zonder twijfel zal ik opnieuw kopen nu ik voor een paar sneakers ga.

Snelle verzending

-

Ik was erg blij met de snelle levering, dit is het vlaggenschip onder de fietscomputers, de prijs is de beste hier in Rusland, de prijzen zijn een orde van grootte hoger bedankt

Brutaal goed

-

Ik heb het product gekocht en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn, Garmin faalt niet en uw pagina ook niet. Alles is perfect

Bovenkant

-

Ultra snelle verzending, gekocht op een vrijdag arriveerde op maandag. Ziek!!

Koel

-

Overdracht van Polar. Er worden veel gegevens weergegeven en het is leuk!

Garmin edge 530

-

Uitstekend product. Geweldige communicatie van Bike Inn, goed verpakt en snel en goed verzonden naar Nieuw-Zeeland. Helemaal aanbevolen.

Fantastisch

-

Super blij met mijn nieuwe garmin

Garmin

-

GEWOON DE BESTE!!! IN EEN PAAR DAGEN WAS HET REEDS IN ITALI, PERFECT.

Rand 530

-

beste fietsapparaat ooit ... zo blij mee

Optimaal

-

Zeer goede Garmin 530, opmerkelijke batterijduur.

Perfect

-

Erg blij met de aankoop, zelfs beter dan ik had verwacht. En gekocht met een zeer goede deal. Zeer snelle verzending en zeer goed verpakt.

Optimaal

-

Uitstekende navigator. Opmerkelijke levensduur van de batterij en compatibiliteit met apps van derden. Absoluut een aanrader.

Mooi zo

-

De bezorgsnelheid is snel, de producten zijn erg goed en goedkoop, ik hoop de volgende keer dingen bij je te kopen

Super betrouwbaar in gebruik

-

Zeer betrouwbaar na een beetje wennen en de individuele instelling.

Garmin edge 530

-

Mijn zoon is erg blij met deze Garmin. Zeker geen weggegooid geld!

Garmin 530

-

De beste fietscomputer die ik ooit heb gehad.

Fenomenaal

-

Zeer goed. Geweldige koop, ik raad het aan.

530 gps rand

-

Garmim is Garmim ... Uitstekend product, zeer tevreden. Eenvoudig te bedienen en zeer betrouwbaar.

Recensie

-

Perfect product en zeer goede snelle service. Heel erg bedankt

Garmin edge 530

-

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Edge 530. De verzending ging snel en was goed verpakt. Ik heb ook eerder producten gekocht van Bikeinn, en kan ze gerust aanbevelen!

Garmin edge 530

-

Ik vond op deze site de beste prijs en een product dat aan mijn verwachtingen voldoet voor nu maar zelden gebruikt, maar ik hoop dat het me in de toekomst zal blijven begeleiden op de paden

De gps die je nodig hebt voor je fiets

-

Praktisch de marktstandaard voor fietscomputers. De Garmin 530 GPS is een goede optie om in de behoefte te voorzien zonder een pasta achter te laten. Als je naar BikeInn kijkt, kun je de beste prijs op de markt vinden. Dit is de basisset, hij wordt geleverd met 3 steunen (1 hendel en 2 rubber), maar zonder extra apparaten (sensoren of hartslagmeter). Zeer eenvoudige configuratie, via de mobiele APP. BT- of wifi-connectiviteit. Veel opties voor gegevensupdates (Strava, enz.).

Uitstekend

-

Verzending en verpakking waren goed. Gps is zoals verwacht! Zeer scherpe prijs.

Garmin edge 530

-

Geweldige fietscomputer, doet alles wat ik nodig heb en nog veel meer. De navigatie is uitzonderlijk en totaal superieur aan mijn telefoon. De enige klacht zou kunnen zijn dat de interacties van de knoppen een beetje ‘goedkoop’ en ‘plasticachtig’ aanvoelen.

Had ik al eerder moeten kopen

-

Ik was eigenaar van de Garmin Edge Explore maar die had een batterijduur van maar 4 uur. Deze gaat veel langer mee! Ik had deze gelijk moeten aanschaffen. Erg blij mee.

Garmin edge 530 de beste prijs!

-

Snelle verzending, goed verpakt en tegen de scherpste prijs op de markt!

Garmin 530

-

Ik adviseer! Snelle bezorging!

Garmin edge 530

-

super blij met mijn nieuwe garmin. Tevreden over de verzending .. punctueel en nauwkeurig.

Mycket beugel cykeldator

-

Funkar utmärkt! Harmoni leverera igen

Garmin edge 530

-

Complete GPS is of was te koop voor een uitzonderlijke prijs. Ik ben al heel lang klant en zal in alle opzichten goede service blijven kopen.

Gelukkig

-

Standaard verzonden, goed verpakt / beschermd, voor een onverslaanbare prijs.

Alles is geweldig

-

Supersnel in levering en zonder enig ongeluk, geweldig aanbod

Garmin 530

-

Garmin 530 verzending en perfecte verpakking. Goede prijs. Garmin toestel niets uit te leggen dat is nog niet bekend.

Tevredenheid

-

Erg blij met de aankoop. Snelle verzending en voor een goede prijs dankzij een punctueel aanbod. Ik zal herhalen, ik heb de verkoper aanbevolen.

Doet wat het belooft

-

Goed apparaat, zoals alles van Garmin. Met de meegeleverde beugels ga je direct aan de slag. Absoluut koopadvies Bikeinn wordt binnen enkele dagen in Duitsland geleverd. Ga zo door, ik ben zeer tevreden

Verrast service.

-

Ik zeg niets nieuws over de Garmin Edge 530 - het is gewoon een geweldige fietscomputer / navigator. Maar de prijzen en het serviceniveau van de winkel waren aangenaam verrast. Levering aan Litouwen binnen 7 dagen tijdens deze moeilijke quarantaineperiode. Geweldig, haal de Duitse fietskorting en Bike 24 in. Hartelijk dank en aanbevelingen.

Tevreden

-

Zeer goed product, ik heb het donderdag gekocht en het is vrijdag aangekomen! En ik woon in Griekenland!

Edge 530

-

tijdige verzending, geweldige prijs. Het apparaat lijkt mij een zeer intuïtieve aanbevolen verkoper.

Garmin edge 530 (aanbieding !!!)

-

Verzending normaal, met een weekend / brug ertussen. Donderdag besteld en woensdag ontvangen. Ongelooflijke prijs op deze pagina, met een eenmalige aanbieding. Ik heb het net ontvangen, het is als een geschenk, dus als ik het niet heb geprobeerd, hoop ik dat het niet teleurstelt vanwege alle goede meningen die het heeft.

Garmin 530

-

Een sensationeel apparaat in zijn klasse. Een kwalitatieve sprong ten opzichte van zijn voorganger 520+ Nieuwe, snellere processor, efficiëntere batterij, groter formaat. Ongelooflijke veelheid en mogelijkheid om het apparaat te configureren! ClimbPro waarmee je de meest veeleisende beklimmingen kunt overleven! Waar voor je geld fietscombinaties!

Fantastic GPS and service

-

I am super happy for the whole process to purchase the Garmin Edge 530. The product is great and although I had some problem on tracking my parcel, the support help me out very quickly and efficiently. Price super competitive compare to other shops. I will buy more stuff here.

Prachtig apparaat

-

Het is verbazingwekkend hoe goed het werkt en het aantal opties, wat ik het leukst vind, is dat je verschillende activiteiten kunt configureren om uit te kiezen, afhankelijk van de fiets die je gebruikt. Garmin stelt nooit teleur, de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Garmin edge 530

-

Garmin is zoals altijd van uitstekende kwaliteit! Als we hieraan toevoegen dat de prijs hier super concurrerend is, kunnen we alleen maar super tevreden zijn!

Garmin 530

-

Alles perfect, goede prijs.

Garmin een garantie

-

Ik gebruik al enkele jaren uitsluitend Garmin-producten voor de fiets, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit. Geweldig product zeer licht, snel betrouwbaar en met een oneindige batterij. Een andere wereld dan de super aanbevolen 20-serie

Ottimo rapporto qualità prezzo

-

De GPS is een goede toewijding aan kwaliteit en precisie. Ridotto maat en gewicht, perfect voor op de fiets en een beetje ingewikkeld voor lettura. Niet mogelijk durven 5 sterren en een beetje intuïtief en zelfs de mogelijkheid van caricare / personalizzare mappe niet è onmiddellijk. In een zoektocht naar een andere dan een nieuwe, een nieuwe Garmin op 15 jaar

Garmin 530

-

Goede prijs en snelle verzending

Tevreden

-

Een Garmin GPS voltooid en die elke maand goed beantwoordde. Très bon prix, stuur snel. Très inhoud!

Garmin 530

-

Een vlotte verzending binnen 5 dagen naar Duitsland. Continu en in realtime gevolgd. De Garmin zat goed verpakt: originele doos met noppenfolie in de omdoos en dit in een plastic verzendzak. De Garmin 530 was compleet en onberispelijk - zoals verwacht! Alles is in orde - graag weer!

Garmin stelt niet teleur

-

Verzending volgens schema, zeer scherpe prijs en kwalitatief hoogstaand product.

Garmin edge 530

-

Klinkt best goed. Ik kon het display van mijn 935 er heel snel aan koppelen. Lijkt makkelijk te gebruiken.

Briljant

-

Alles perfect, de beste prijs voor de 530 op internet, snelle en vlotte verzending ... een 10

Garmin 530

-

Alles perfect. Geweldige prijs, snelle levering (4 dagen Spanje naar Polen). Tradeinn zoals altijd 5+

Garmin 530

-

Snelle en vlotte verzending. De gps wordt verwacht. Alles ok.

Garmin Edge 530

-

Zeer mooi product en hier voor een scherpe prijs aangeboden. Levering ging erg snel, vier werkdagen en hij was binnen. Zou hier zo weer bestellen.

Intuïtieve en gemakkelijk te navigeren site, zeer concurrerende prijzen, uitstekende assistentie

-

alles perfect, inderdaad met Ups point kwam de gramin 530 anderhalve dag eerder aan. De site en de koerier worden sterk aanbevolen .. Ik heb niets te klagen over het product.

Garmim 530

-

Zeer goede, snelle levering en goede prijs! Fiquei fã da loja.

Garmin 530

-

Snelle verzending en werkt prima.

Garmin 530

-

Alles perfect, betere webprijs en binnen twee dagen in huis.

Garmin 530

-

Ik heb het net ontvangen en op dit moment ben ik erg blij met de snelheid van levering en het product is wat ik had verwacht.

Goed optreden

-

Zeer snelle verzending en uitstekende prestaties

Verbazingwekkend

-

Het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Hij is iets groter dan zijn voorganger de 520, maar zonder al te groot te zijn zoals de reeks van 1000. Uitstekend scherm dat zeer goed zicht geeft in de race, evenals de mogelijkheid om een veld veel groter te plaatsen dan de andere. De nieuwe functies zoals de Climp Pro zijn geweldig, behalve dat ze aanpasbaar zijn en je kunt zien wat er van de helling overblijft met de W en de resterende afstand. De batterij die Potentiometer + hartslagmeter verbindt en de route gebruikt met alle geactiveerde functies is duurzaam. In een route van 7 uur is slechts 30% uitgegeven (bij het eerste gebruik) Uitstekende aankoop

Heel compleet

-

Wat ik verwachtte van deze Garmin, zeer complete en efficiënte bediening. Aan te bevelen. Het aanraken van de knoppen kan worden verbeterd, maar ze worden goed gebruikt.

Super goed

-

volgens beschrijving in de verpakking zijn er slechts 2 stuurpennen

Alles goed

-

Snelle verzending, alles correct

Grote garmin 530

-

Het is een sterk verbeterde makina vergeleken met de 520

Klaar om te gaan

-

Voldoet aan de verwachtingen, wordt geleverd met alles wat je nodig hebt .. minder duur dan andere sites, maar vergelijkbare producten.

Garmin 530

-

Perfect, aan de verwachtingen.

Super goed!

-

Uitstekende levering en product in perfecte staat!

Garmin 530

-

Het kwam op de geschatte datum aan, een spectaculair product, heel erg bedankt

Prijs / kwaliteit / eigenschappen ... a 10

-

Als je graag een gps hebt met alle sensoren en functionaliteiten tegen een zeer acceptabele prijs, dan is dit de optie, het scherm is niet erg groot en ook niet voelbaar maar voor mij is dat ik altijd een Garmin "handleiding" heb gehad meer dan correct. een geweldig product

Garmin 530

-

Ik heb het nog niet genoeg geprobeerd, maar het lijkt me een goed product. Compact, intuïtief, gemakkelijk te hanteren en te configureren.

Goed

-

Goed product, veel features, de levering was snel. Ik denk echter dat er een probleem is met de knoppen, het "klikken" van de knoppen is raar, je moet op een bepaalde manier drukken, soms moet je veel druk uitoefenen, de klik werkt niet altijd zoals verwacht. Verder is het een goede computer.

Zeer tevreden

-

Mooi product en niet groot, het ziet er geweldig uit op de fiets, waar je kunt genieten van alle benodigde gegevens inclusief de fantastische climbpro, om nu de rest te proberen. Levering bijna op tijd, een dag te laat maar fantastisch, andere websites gaven een week of meer deadline. Zeer scherpe prijs. Het enige minpunt dat de knoppen inconsistent lijken ... we zullen mettertijd zien hoe dat gebeurt.

Garmin 530

-

Werkt prima, het pakket had meer dan ik had verwacht Mm. Fixed rack

Garmin en garmin

-

Product binnen verwachting, goed afgesteld voor een geweldige prijs. Alles is goed verlopen met de aankoop en levering.

Garmin edge 530

-

Product geleverd en werkend in perfecte staat! Top

Garmin edge 530

-

Na lezen reviews twijfel over de levering maar was met 2 werkdagen in huis. Garmin edge voldoet aan de verwachtingen. Prima apparaat.

Snelle levering uitstekend artikel

-

Zoals altijd op tijd geleverd en een uitstekende prijs. Garmin is een garantie voor kwaliteit, ik heb het aan mijn vrouw gegeven en ze is erg blij

Garmin edge 530

-

Goed product voor een goede prijs.

Edge 530

-

Vervanging voor mijn 520. Prachtig scherm en meer functies. Fietsalarm is handig.

Garmin edge 530

-

Beste prijs. Op tijd geleverd. Perfecte staat.

Beste prijs

-

Beste prijs onmogelijk ... Jammer dat de levering vertraging oploopt, maar sorry voor deze opsluiting van COVID-19. Aanbevolen.

Garmin edge 530

-

Aanbevolen product, ik vond het tegen de laagste prijs die ik op andere bezochte pagina's kon vinden, het arriveerde binnen de aangegeven datum. Ik raad het web aan.

Erg tevreden

-

Alles is perfect. Snelle verzending en de beste prijs. Erg blij met de service.

5-sterren product

-

Qua fiets-GPS is Garmin GPS voor mij de beste op de markt, het is duurder dan de concurrentie, maar het is de moeite waard om iets meer te betalen om een complete GPS te hebben.

Garmin 530 hoesje

-

Originele Garmin koffer, past perfect, noodzakelijk om de fietscomputer te beschermen tegen schokken en vuil, 100% aanbevolen.

Gramin heeft rand 530

-

Superieur de beste fietscomputer die tot op heden had. De prijs is onverslaanbaar dankzij bikeinn.

Garmin 530

-

Alles perfect en een geweldige prijs.

Garmin edge 530

-

Alles cool, orderbewaking, snelle levertijd en de beste prijs op internet

Garmin sneed 530

-

Ik arriveer twee werkdagen goed verpakt en zoals beschreven goed service, kwaliteit en prijs. Ik zal hier opnieuw kopen, bedankt bikeinn.

Verheugd

-

Product is in perfecte staat aangekomen. De prijs was geweldig in vergelijking met wat je op de rest van de markt ziet. Het duurde maar 2 dagen meer dan verwacht.

Garmin edge 530 goede service en product.

-

Topproduct en ik vond het tegen de laagste prijs die bestond van alle bezochte pagina's. In eerste instantie dacht ik dat de aangegeven leverdatum niet gehaald zou worden maar ja, deze kwam binnen de datum aan en ik kan niet gelukkiger zijn met het product. Ik raad het web aan omdat ik zonder problemen bij runnerinn en nu bij Bikeinn heb gekocht.

Oké

-

Beste prijs, het enige nadeel van het vertraagde transport.

Alles ok!

-

alles ok!

Heel tevreden

-

Alles perfect, snel en tegen een goede prijs.

Fantastisch

-

Snel aangekomen. Inhoud van de doos: de gps, materiaal dat nodig is om op de stengel te vijlen, en bevestigt 1030 randvoorsteun (die perfect compatibel is). Er is dus alles wat u nodig heeft, u hoeft geen andere bevestigingsmiddelen te kopen.

Goede service

-

Goede service en goede prijs, nu om het product te proberen

Edge 530

-

Alles perfect !! Sterk aanbevolen

Garmin edge 530

-

De afmetingen voor het specifieke gebruik in MTB zijn perfect, helemaal niet omslachtig, het leest goed en maakt een goede indruk op het stuur. Het is erg intuïtief, maar ik hoop dat ik de toetsen niet te veel hoef te gebruiken, ik vind ze ongemakkelijk voor snelle operaties. Al met al een geweldige accessoire, aanbevolen met vlag en wimpel.

Heel tevreden

-

Het product is op tijd aangekomen. De prijs, het beste van alles dat ik heb gevonden na veel zoeken. De fietscomputer is geweldig. Het biedt u alle informatie die u maar kunt bedenken en meer. Momenteel alleen op rol getest. Ik kijk ernaar uit om het op de berg te proberen.

Garmin 530

-

Alles perfect, snel en tegen een goede prijs.

Wat ik zocht!

-

Een interessante upgrade ten opzichte van mijn oude Edge 800. Ik mis het touchscreen niet want ik heb de EW111 geplaatst en bedien de schermen vanaf de handgrepen. Zo niet, dan raad ik de 830 aan - ook als je de kaarten veel gebruikt en in- / uitzoomt. Synchroniseer snel met de telefoon, het heeft Group Track en LiveTrack (ik gebruik het zodat mijn vrouw weet hoeveel ik daar moet komen) en veel functies, waarvan je sommige niet zult gebruiken. Er kunnen veel schermen worden geconfigureerd. Het heeft het probleem van routes en de tijd om het te berekenen aanzienlijk verbeterd (en herbereken het als je er per ongeluk van afstapt). Kortom een meer dan aanbevolen apparaat.

Garmin 530

-

Top toestel. Prijs ok. Deze leverancier was de goedkoopste

Garmin 530 voldoet aan de verwachtingen

-

Dit wordt de 4 Garmin die ik voor mij heb, voor wielrennen was het erg moeilijk om de 520 te verslaan, en Garmin heeft dit bereikt met wat zijn natuurlijke evolutie zou zijn, de 530. Je kunt de verbetering in de processor zien, het behandelt de verschillende schermen, gegevens en kaarten met veel meer gemak dan de 520, hebben hem een beetje groter gemaakt dan gewaardeerd voor het navigatieprobleem, kortom een geweldig apparaat voor een meer dan correcte prijs, vooral gekocht bij Bikeinn met de nieuwste aanbieding.

Garmin 530

-

Snelle verzending! Deadline gerespecteerd. Perfecte verpakking, zeer intuïtieve gps. Ik raad het aan!

Groot

-

Geweldig product en betaalbaar Snelle levering ..

Garmin Edge 530

-

Ondanks deze coronatijd keurig binnen een week geleverd.

Heel tevreden

-

Het product komt snel aan en de prijzen behoren tot de laagste.

Garmin edge 530

-

Snelle levering zonder problemen en echt concurrerende prijs. Slechts één dag met GE530 gespeeld, maar het gevoel is meer dan positief. Koppelen met sensoren / HR van derden, cadans, States power meter, Misuro B + / zonder problemen. Waarschijnlijk zullen ze terugkeren om interessantere aanbiedingen te vinden.

Zeer tevreden over bikeinn

-

Beste prijs van alle websites. Levering op de dag dat ze het me vertelden. Zeer tevreden over de aankoop. Ik blijf winkelen op BIKEINN

Garmin 530

-

Alles ok, snelle en efficiënte verzending, geweldige prijs.

Garmin 530

-

Erg blij met het product, ik hoop dat het beter werkt dan 1000, wat een fiasco

Product- en winkelevaluatie

-

Nieuw product niet gebruikt, gewoon een geweldig apparaat voor registratie. Verzending erg snel en winkel service erg goed, ik raad Bikeinn winkel aan! Beste prijzen, beste service, dank je

Garmin 530

-

Een geweldig product, goede kwaliteit en snelle verzending

Edge 530

-

Geweldige prijs !! Het pakket werd direct na de bestelling verzonden. Slechts 4 dagen van Spanje naar Polen. Dank je wel !!!

Excellent

-

Perfect op tijd aangekomen

Top

-

Levering zoals verwacht en goed product

Garmin 530

-

Beste prijs-kwaliteitverhouding. Efficiënte en snelle verzending.

Winkel en product opinie

-

Geweldige toonbank en express verzending. Ik raad de Bikeinn-winkel aan!

Uitstekend

-

Uitstekend product. Ik wou dat er beter ondersteuningsmateriaal was, zoals handleidingen en procedures. De gebruiker moet in principe zelf ontdekken hoe dingen te doen, en de handleiding zou op die manier nuttiger moeten zijn.

Onberispelijk

-

Perfecte werking, niets mis om erop te wijzen

Uitstekend product maar waardeloze levering.

-

Na het proberen kan ik zeggen dat het geweldig is, ik had al de Edge 800 die erg goed was, de 820 was goed, maar de batterij liet veel te wensen over met verschillende dingen aangesloten en deze 530 is perfect. Wat betreft de verzending een ramp, 8 dagen wachten op de Garmin en de originele siliconen hoes die ik ook heb besteld.

Uitstekende aankoop

-

De verzending is supersnel geweest. Ik ben veranderd van 520 naar 530 en sommige aspecten zijn veel verbeterd: iets groter scherm, hogere snelheid om satellieten te vinden ... Ik vind de knoppen leuk (ik geef er de voorkeur aan boven 830). Helemaal tevreden met de aankoop. Ik raad het aan.

Ik vind het leuk!

-

Naar mijn mening momenteel de beste fietsgps op de markt. Het combineert een evenwichtige prijs, veel functies en een discrete grootte. Ik kwam van een apparaat met een touchscreen dat wendbaarder was toen de apparatuur stopte. Onderweg is het gebruik van knoppen efficiënter.

Garmin 530

-

Supersnelle verzending en goede informatie over waar het product goed is gekocht

Ziet er heel goed uit

-

De waarheid waarmee ik al een maand samenwerk en ik probeer er nog steeds het maximale uit te halen. stap van een 500 naar deze 530 (veel verbetering) Ik koos dit model voor betrouwbaarheid en in staat zijn om praktisch alles aan te sluiten (stroom, telefoon, di2, enz.) Ik vind het geweldig

Goede gps-fiets

-

Ik had twijfels tussen 830 en 530, na 2 gebruik zijn ze verwijderd! Goede optie 530 (het is een 830-knop (beter)). Goede verzend- en productstatus.

Garmin 530

-

De computer is geweldig en een grote verbetering ten opzichte van mijn oude 500. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen en de andere schermen kunnen worden aangepast. Doffe dag met af en toe een zeer lage zon maar het scherm bleef goed leesbaar. Zoals gebruikelijk bij Garmin-producten is de handleiding nutteloos en moet u gebruik maken van U-Tube om uit te vinden hoe u de meest elementaire dingen kunt doen. Het probleem hiermee is dat ik zeker weet dat het in staat is dingen te doen die ik nooit zal ontdekken, omdat ik er niet aan denk te zoeken. Vandaar slechts 4 sterren.

Goede maat en mooie ui

-

Had in het verleden een paar Garmin-computers en meest recent een ander merk. De 530 is veruit de beste die ik heb gebruikt. Als je een coach hebt of er ooit aan denkt en trainingspieken of andere software gebruikt, is de automatische synchronisatie van trainingen uitstekend en probleemloos.

Uitstekend

-

Zeer goede computer!

Goed product!

-

Het product is erg goed, heeft topfuncties met de betrouwbaarheid van de knoppen die naar mijn mening veel beter worden in relatie tot de eenheden met aanraking. De software en functies die het heeft is ongetwijfeld de beste op de markt, ik kwam van een ander merk en op dit moment is dit de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

Geweldig product, geweldige prijs

-

Nou, het product is uitstekend, omdat ik Garmin Edge gebruik sinds het oude 500-model. Ik ben toen verhuisd naar 810, die na 5 jaar eervolle service besloot plaats te maken voor deze nieuwe 530, die ik veel beter vind. Ik heb de 830 niet gekozen omdat de aanraakfuncties me niet zo interesseerden. Ik test het tegenwoordig, maar ik zie dat het veel meer functies heeft dan mijn oude 810, dus ik ben zeer tevreden. De aankoop op bikeinn was perfect, de prijs, beter dan alle sites waarop ik probeerde, en het enige minpunt is de ietwat trage verzending, het duurde een week om thuis te komen. Voor de rest is alles goed!

Zeer goede koop

-

GPS-apparaat van zeer goede kwaliteit met oneindige configuraties voor training en GPS-routes, meer dan voldoende autonomie voor zeer lange routes en knoppen met een zeer goede aanraking, ik raad 100% aan

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

Verwante producten

clouse menu Afronden
up up