up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

360

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

plus
Garmin

Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Product beschrijving Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

De technologische apparatuur en de indicatoren voor uw welzijn zijn belangrijk. Edge 530 Pack HRM is een tracker die informatie verzamelt en weergeeft over uw prestaties tijdens de training. Via slimme meldingen weet u bijvoorbeeld wat het ideale moment is om te eten, water te drinken en andere activiteiten te ondernemen.

Via het scherm van 2'6 '' weet u de verschillende routes en kunt u deze bedienen met de toetsen . Door het gebruik van normale functies is de autonomie van de batterij 24 uur. Het kan worden gebruikt in situaties waar water aanwezig is, omdat het bestand is tegen vloeistoftoevoer. Voor informatie over de verschillende routes heeft het verbinding met de GPÑS en GLONASS-satellieten. Het ondersteunt ook de volgende verbindingen: ANT +, Bluetooth, BLE, Wi fi.

De configuratie is uitgerust met een snelheidssensor, een cadanssensor, een HRM dual heart rate band, onder anderen . Het gewicht van de sportuitrusting is niet groter dan 80 gram. U kunt de Varia-achteruitrijradar en -lichten aan dit apparaat aanpassen. Via de Connect IQ-winkel kunt u de widgets en applicaties aanpassen. Performance GPS-fietscomputer met kaarten:
Dynamische prestatiebewaking biedt inzicht in uw VO2 max, herstel, focus op trainingsbelasting, warmte- en hoogteacclimatisatie, voeding, hydratatie en meer1
Fietsveiligheidsfuncties2 omvatten een nieuw fietsalarm, groepsberichten en -tracering, ongevaldetectie en compatibiliteit met Varia ™ achteruitkijkradar en -lichten, zodat u kunt zien en gezien kunt worden
Inclusief routeerbare Garmin fietskaart met routebepaling op basis van populariteit - die u helpt te rijden als een local - plus natuurlijk herberekening en terug naar start; mountainbikemodel heeft geïntegreerde Trailforks-gegevens, inclusief moeilijkheidsgraden van de trail
Personaliseer met gratis apps, widgets en gegevensvelden uit de Connect IQ ™ Store
MTB-dynamiek houdt het aantal springen, de sprongafstand en de hangtijd bij, evenals Grit, een maat voor de moeilijkheidsgraad van de rit, en Flow, dat de soepelheid van je afdaling bijhoudt, zodat je een score hebt om de volgende keer te verbeteren
Levensduur batterij: tot 20 uur met GPS; uitbreidbaar tot 40 uur met de optionele Garmin Charge ™ -accu of in batterijbesparende modus. Wat maakt het uit dat de Edge 530 fietscomputer dynamische prestatiebewaking en inzichten biedt om u te helpen verbeteren? Je doet. Dus of je nu een podiumfinisher, Kona-qualifier, grindmolen, gladgeschoren, urban pedaler, dirtball of ergens daar tussenin bent, de Edge 530 is klaar om te rollen als je nieuwe rijpartner.

Breng uw training naar een hoger niveau:
Edge 530 gaat verder dan het verzamelen van gegevens: het biedt dynamische prestatie-inzichten die u kunnen helpen uw best te verslaan. Zie hoe uw lichaam het doet in verschillende omgevingen met warmte- en hoogteacclimatisering1. Ontvang ritmeldingen wanneer het tijd is om te hydrateren of te eten. Kijk of uw meest recente training evenwichtig was in termen van uithoudingsvermogen, drempels en inspanningen met hoge intensiteit. In combinatie met compatibele sensoren geeft de Edge 530 nu uw vermogenscurve weer, waarbij uw ritinspanning wordt vergeleken met uw voorgaande weken en maanden. Waar u ook traint, u kunt gestructureerde workouts van TrainingPeaks ™ en onze online fitnesscommunity, Garmin Connect ™, rechtstreeks naar uw Edge synchroniseren. U kunt ook uw aanstaande training voor de week bekijken en indien nodig naadloos beginnen met de relevante training.

Rijd met vertrouwen:
Of u nu traint met vrienden of naar uw werk reist, uw Edge 530 toestel neemt veiligheid serieus. Het maakt groepsberichten en -tracering mogelijk, zodat u in contact kunt blijven wanneer u niet meer in de groep zit2. Het heeft ook incidentdetectie, die uw locatie automatisch naar noodcontacten verzendt als het een incident detecteert. Koppel de Edge 530 voor nog meer bewustzijn met onze Varia achteruitkijkradar en lichten zodat u kunt zien en gezien kunt worden. En het nieuwe fietsalarm met PIN-beveiliging waarschuwt u op uw smartphone als uw fiets wordt verplaatst terwijl u binnen water haalt of een pitstop maakt.

Navigeer door elke bocht:
De Edge 530 is voorgeladen met de Garmin fietskaart, inclusief afslag-voor-afslag aanwijzingen en navigatiewaarschuwingen die u op de hoogte stellen van komende afslagen. Om u te helpen rijden als een local, kiest routeplanning voor populariteit uit de wegen en paden die het meest worden afgelegd door medefietsers. De Edge 530 is slim genoeg om u terug te leiden naar de route - of terug om te beginnen - als u ervan afwijkt of besluit vroeg naar huis te gaan. Met routeberekeningssnelheden die 2 keer sneller zijn dan bij eerdere modellen, zult u meer tijd besteden aan het rijden, niet aan wachten.

Tem de paden:
Als u een andere omgeving nodig heeft, is de Edge 530 uw gids voor mountainbiken. Begin met het downloaden van de gratis Trailforks-app uit onze Connect IQ Store en ontgrendel vervolgens de Trailforks-kaartinhoud op uw Edge. Trailforks bevat routes uit meer dan 80 landen en bevat de beste, meest up-to-date informatie, inclusief trailcondities, heatmaps en meer. Wanneer u halverwege de rit stopt, geeft de nieuwe Forksight-modus automatisch komende splitsingen in het parcours weer en geeft u context door te laten zien waar u zich bevindt binnen een padennetwerk. Tijdens de rit volgt de Edge 530 de epische details met nieuwe mountainbike-statistieken zoals het aantal sprong, sprongafstand en hangtijd. Andere mountainbikefuncties zijn onder meer Grit, dat de moeilijkheidsgraad van een rit beoordeelt met behulp van GPS, hoogte- en versnellingsmetergegevens, en Flow, dat meet hoe soepel je een pad afdaalt, zodat je de volgende keer een score hebt die je kunt verslaan.

Klim als een professional:
Klimmen kan je geheime wapen worden met Edge 530 en de nieuwe ClimbPro-functie. Het toont automatisch de resterende stijging en helling wanneer u klimt terwijl u een route of koers volgt. Dit laat zien hoeveel je nog te lijden hebt, zodat je je inspanning gedurende de rest van je rit kunt inschatten.

SHIMANO STEPS eBike-systeem:
Koppel een compatibele Edge-fietscomputer met een ondersteund SHIMANO STEPS eBike-systeem en ontvang een speciaal eBike-statusscherm, gegevensvelden en ondersteuning voor systeemstatus en waarschuwingsberichten. Naast Edge-meetgegevens - zoals tijd, afstand en snelheid - kun je tijdens een rit ook je ondersteuningsniveau, versnellingspositie, batterijduur en resterende actieradius bekijken.

Pas uw apparaat aan:
Alleen Garmin laat u uw toestel aanpassen met gratis apps, widgets en gegevensvelden uit de Connect IQ Store. Apps zoals de AccuWeather MinuteCast laten je weten wanneer de regen stopt, zodat je het ideale tijdvak voor je rit kunt bepalen. Als u uw ritten plant op sites zoals Strava, Komoot of Wikiloc, download dan die apps zodat u uw favoriete routes rechtstreeks naar uw Edge kunt importeren. Of als u op zoek bent naar een café of fietsenwinkel in de buurt, gebruik dan de Yelp-app om hun locaties te downloaden en rechtstreeks naar hen te navigeren op uw Edge-apparaat.


Specificaties:

Algemeen:
Fysieke afmetingen: Nee
Schermgrootte: 2.6´´
Schermresolutie: 246 x 322 pixels
Gewicht: 75,8 gram
Batterij: oplaadbare lithium-ion
Levensduur batterij: tot 20 uur
Waterbestendigheid: IPX7
Kleurendisplay: Ja
Hoge gevoeligheid ontvanger: Ja

Kaarten en geheugen:
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: Ja
Basiskaart: Ja
Waypoints / favorieten / locaties: 200
Routes: 100
Geschiedenis: tot 200 uur

Sensoren:
Gps: ja
GLONASS: Ja
Barometrische hoogtemeter: Ja

Dagelijkse slimme functies:
Slimme meldingen: ja
VIRB® camera-afstandsbediening: Ja

Functies voor training, planning en analyse:
Aanpasbare scherm (en): Ja
Auto Pause®: Ja
Intervaltraining: Ja
Geavanceerde trainingen: ja
Auto Lap®: Ja
VO2 max: Ja
Virtuele partner: ja
Auto scroll: Ja

Fietsen kenmerken:
Cursussen: ja
Tijd- / afstandwaarschuwingen (er klinkt een alarm wanneer u een doel bereikt): ja
Garmin fietskaart (navigeerbare wegenkaart voor fietsers): Ja
Compatibel met Vector ™ (vermogensmeter): Ja
Compatibel met vermogensmeters (geeft vermogensgegevens weer van compatibele ANT + ™ vermogensmeters van derden): Ja

Garmin Connect:
Garmin Connect ™ compatibel (online community waar u gegevens analyseert, categoriseert en deelt): Ja
Automatische synchronisatie (verzendt automatisch gegevens naar Garmin Connect): Ja

Extra:
Waarschuwingen (er klinkt een alarm wanneer u de doelen voor tijd, afstand, hartslag en calorieën bereikt): ja
Compatibel met Varia ™ fietsradar en verlichting: Ja
LiveTrack: Ja
Geavanceerde prestatie- en vermogensanalyse, inclusief nieuwe tijd in zone, FTP-tracking, fietsspecifieke VO2 en herstel en fietsdynamiek
Fietstrainerprofiel voor gegevensweergave en bediening van compatibele turbotrainers
Compatibiliteit op apparaatsegmenten voor dynamische en meeslepende wedstrijden
Bedrijfstemperatuur: 20 ° C tot + 55 ° C
Verbonden functies via een smartphone: Ja
Integratie met Shimano Di2 elektronisch schakelen: Ja
Weerwaarschuwingen: Ja

Hardware:
Afmeting: 50 x 82 x 20 mm
Gewicht: 75,8 gram
Schermtype: 2.6´´ kleur
Schermresolutie: 246 x 322 pixels
GPS / GLONASS / Galileo: Ja
Hoogtemeter: ja
Omgevingslichtsensor: Ja
Levensduur batterij: 24 uur (normaal)
Geïntegreerd in rijvermogen: Ja
ANT + ™ / Bluetooth® / Wi-Fi®: ANT +, Bluetooth, BLE, Wi-Fi
Sensor compatibiliteit: ANT +, BLE
Waterbestendigheid: IPX7

Prestatie- en ritbewakingsfuncties:
Gegevensaanpassing: Ja
Auto pauze / ronde / scrollen: Ja
Waarschuwingen: Ja
Persoonlijke records: Ja
VO2 / herstel: ja
Fysiologische metingen: Ja (inclusief trainingsbelasting, balans)
Power compatibel: Ja
Geavanceerde vermogensanalyse: Ja
MTB-dynamiek: ja
Compatibel met elektronisch schakelen: Ja
Compatibel met indoortrainerbesturingen: Ja
Geavanceerde trainingen: ja
Segmenten: Ja
ClimbPro: Ja
Uitgebreide weergave: Ja

Navigatiefuncties:
Kaarten: Garmin fietskaart
Geïntegreerde TrailForks-inhoud: Ja
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: alleen intern geheugen
Cursus compatibel: Ja
Populariteitsroutering: Ja
Stap-voor-stap navigatie: Ja
Herberekening apparaat: Ja
Op apparaat Terug naar start berekening: Ja

Bewustwording en verbonden functies:
LiveTrack: Ja
GroupTrack: Ja
Berichten van rijder naar rijder: Ja
Ongevaldetectie: Ja
Bijstand: ja
Weer: ja
Slimme meldingen: ja
Varia ™ -compatibiliteit: Ja
VIRB®-bediening: Ja
Automatisch uploaden van activiteiten: Ja
Connect IQ ™: Ja
Audiomeldingen: Ja
Batterijbesparende modus: Ja
Fietsalarm / Find My Edge®: Ja
Overdracht van apparaat naar apparaat: Ja


In de doos:

Edge 530
Standaard ondersteuning
Voorste steun
Snelheidssensor
Cadanssensor
Hartritmemonitor
Draagkoord
USB-kabel
DocumentatieBij bikeinn zijn wij toegewijd aan het creëren van hoge kwaliteit in fiets producten die uw sportieve activiteiten comfortabeler zullen maken. Bent u op zoek naar Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer? Dan heeft u geluk. Bij bikeinn in de Electronica catalogus en Snelheidsmeter categorie, bieden wij andere fiets producten aan die uw bestelling compleet kunnen maken. Plaats uw bestelling nu en ontvang het binnen een paar dagen.

Functies Garmin Edge 530 Pack HRM Fietscomputer

Kleur
Zwart
Product Type
Sets
Functies
GPS

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

4.95 / 5

87 Beoordelingen

estrella estrella estrella estrella estrella
Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

-

Perfect

-

Het heeft alles wat je nodig hebt!

Vol

-

Zeer compleet pakket. Maar vereist een periode van aanpassing voordat het lukt om alles aan te kunnen. Ik weet niet zeker of het prijsverschil echt gerechtvaardigd is met de edge 830 in gebruik, gewoon om een tactiele tegen-GPS te hebben en niet met toetsen zoals de 530.

Geweldig

-

Snelle verzending en goed verpakt, prima communicatie. Ik raad aan.

Garmin edge 530 bundel

-

Uitstekende navigator compleet met sensoren.

Garmin 530 met sensoren en hartslagmeter

-

De beste prijs, verzending in twee dagen. Garmin-garantie.

Bovenkant

-

GPS boordevol features gezien de hoeveelheid sensoren en met diverse steunen voor zowel mountainbike als racefiets! Super koop voor een super prijs!

Garmin 530 bundel

-

Zeer goed product, consistent met de beschrijving. Zeer goede bezorgservice op tijd. Geen klachten.

Excellent

-

Uitstekend product voor een fantastische prijs.

Garmin 530

-

Perfect product, verpakking en verzending op tijd 2 dagen en ik woon in de andere hoek van het land. Hartelijk bedankt

Geweldige koop

-

Snelle verzending in slechts twee dagen en de beste prijs op de website aanbevolen

Het beste pakket dat er is

-

Met tevredenheid juich ik vooral de levering toe die in een zeer korte tijd heeft plaatsgevonden. Het pakket is mooi en vol met accessoires met twee van alles (elastieken en stuurpennen), het bevat ook de standaard beugel, rijk instructieboekje en zelfs een microschroevendraaier en twee brucoles. Fantastisch voor training en bewegen op wegen en onverharde wegen met signalering van de hellingen. De hartslagband en de cadans- en snelheidssensoren maken het pakket compleet voor complete resultaten. Ik raad echt aan om bij Bikeinn te kopen.

Alles is perfect

-

Alles is perfect. Verzending in 2 dagen door MRW. Ik kom in perfecte staat aan. Ik heb hem al getest op de weg en met de trainer en zowel de gps als de sensoren werken probleemloos. Erg blij met de aankoop. Ik zal zonder twijfel opnieuw op internet kopen.

Geweldig product

-

Gekocht voor mijn partner voor Kerstmis. Ik vond het geweldig

Excellent

-

Geweldig product en snelle levering ... aan te bevelen

Uitstekend product en concurrerende prijs!

-

Uitstekend product en concurrerende prijs, maar niet in de mate dat we onze interesse verliezen ... Echt product zoals het lijkt

Garmin edge 530

-

Uitstekend product en prijs.

Garmin-gps

-

Uitstekende producten en in uitstekende beschermingsvoorwaarden voor levering. Prima winkel voor betaalbare prijzen.

Fenomenaal

-

Product en verzending zoals altijd, perfect !! En zonder twijfel aan de beste prijs !!

Optimaal

-

Navigator met veel functies

Geweldige koop

-

Uitstekende bundel. Het heeft alles wat je nodig hebt om je voortgang tijdens het rijden te volgen. Echt een aanrader.

Veel beter dan 520

-

Ik heb mijn 520 meer dan 5 jaar gebruikt en natuurlijk was de levensduur van de batterij korter, dus mijn eerste motivatie om mijn nieuwe 530 te kopen was een langere levensduur van de batterij (+ 20 uur) Maar nadat ik aan mijn nieuwe 530 was gewend, kan ik met trots zeggen dat er tussen twee modellen zijn lichtjaren :) Net als de levensduur van de batterij van de 530 Climb Pro is de functie een geweldige functie, net als andere voordelen.

Beoordeling

-

Geweldig ... verbeterd in vergelijking met de vorige 520 Edge. Uitstekende verzendservice، Goede bundel, dit pakket heeft alles in huis om goede weg- of mountainbiketochten te maken.

Garmin 530

-

Snelle levering en de beste prijs. Het product wordt 5* verwacht

Uitstekende garmin 530

-

Geweldig ... verbeterd in vergelijking met de vorige 520 Edge. Uitstekende verzendservice.

Garmin 530 pak uur

-

Geweldige winkel, uitstekend product, ik raad het iedereen aan die aan wielrennen of mountainbiken doet. 100% aanbevelen

Garmin-pakket

-

Goede bundel, dit pakket heeft alles in huis om goede weg- of mountainbiketochten te maken.

Garmin edge 530 bundel

-

UITSTEKEND PRODUCT. KOMT MET GOEDE VERPAKKING!

Uitstekend

-

Ongelooflijk apparaat, het heeft alles wat ik nodig heb.

Garmin edge 530-pakket

-

Ik vond het erg leuk! De knoppen zijn veel beter dan de 520 plus, gevoeliger en daardoor gemakkelijker te hanteren. Ik heb het een paar keer op de weg getest met de sensoren en het werkt geweldig.

Randkit 530

-

Het gaat geweldig, het scherm ziet er perfect uit en dankzij het thema van geweldige sensoren ben ik erg blij met de aankoop

Garmin 530

-

Uitstekende fietscomputer. Zeer licht en super compleet, makkelijk in het gebruik en bij bikeinn altijd de beste prijs en service

Garmin edge 530 pack hrm

-

Ik raad zeer goede uitrusting en service aan

Ik raad aan

-

Snel en efficiënt. Garmin biedt een geweldig apparaat. Een groot aantal geweldige functies in een compacte behuizing. Ik raad aan.

Garmin edge 530

-

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER HET PRODUCT EN MET DE BESTE PRIJS OP DE MARKT. HET IS IN DE VOORAF INGESTELDE TIJDEN AANGEKOMEN. IN EEN PAAR DAGEN IS BIKEIIN ZEKER EEN ERNSTIGE EN EFFICIËNTE ONLINE WINKEL

Garmin edge 530

-

Geweldige winkel, zeer snelle verzending! Alles zoals beschreven. Ik ben erg blij en verrast door de snelheid van de verzending. Ik raad het 100% aan !!!

Top en laagste prijs

-

Ik heb net mijn nieuwe speeltje ontvangen en het is geweldig !! makkelijk om te beginnen! voorgeconfigureerde sensoren! meerdere montagebeugels (3 in totaal)! en tegen de laagste prijs op de markt!

Voldoet aan de verwachtingen

-

Ik kom uit een edge 820 en kost in eerste instantie wat aanpassing aan de knoppen, maar verder is het een uitzonderlijk toestel qua kwaliteit / prijs. Het heeft ook een heel mooi design en is erg licht. Een 10!

Edge 530-bundel

-

Geweldig apparaat, geweldige prijs. Bezorgd in Tsjechië in 3 dagen door DPD.

Perfect

-

Perfect, snel ontvangen, alles is in orde. Onverslaanbare prijs tot nu toe. De meter is goed, beter en in ieder geval goed dan de concurrentie (wahoo) het hangt allemaal af van wat je zoekt.

Garmin 530 bubdle-sensor

-

Zeer snelle verzending, binnen 24 uur in huis. Ze maken een foto van het pakket zodra het verzendklaar is. Een hele goede service. Geweldige winkel en erg blij met het product, 100% aanbevolen.

Garmin

-

Geweldig, verwacht. ik zal terugkomen

Perfect

-

Het gaat super goed, het scherm ziet er perfect uit en met het thema van de geweldige sensoren erg blij met de aankoop

Garmin edge 530 onberispelijk

-

Tempi di consegna più veloci di quanto overwogen noostante io abbia scelto il method più slow ed economico, mijn mandaat omvat de foto van de pacco binnenkort voor de spedizione! Prezzo più basso di tutti met mogelijkheid tot betaling rateizzato. Serieuze verkoper, INN-applicatie nuttig. Garmin voor de rest heeft geen commentaar op de vraag, maar wel op de eerste plaats.

Verbazingwekkend

-

Geweldig product. Een zeer krachtige head-unit waarmee oneindig veel data kan worden geleverd en beschikt over veel features. Zou het zeker aanbevelen!

Edge 530-bundel

-

Aangekomen in 3 dagen, laagste prijs van allemaal en serieuze verkoper die me zelfs de foto van het pakket stuurde, klaar voor verzending!

Fantastisch

-

Fantastische GPS, ik hoop dat het veel goede, snelle verbinding met telemovel en cardio-band heeft, zeer goed, raad ik aan, uitstekende prijs.

Perfect product

-

geweldig product, met verschillende analyses, ideale maat om voor je fiets te blijven

Perfect

-

Briljant! Het werkt snel en goed. Veel vlotte beheersing en bediening van de gps

Gewoon geweldig

-

Veel functies om van te genieten als je van statistieken houdt en met het wisselen van chip gaat alles veel vloeiender.

Garmin edge 530

-

Het is geweldig en verbazingwekkend voor zo'n klein apparaat met zoveel functionaliteit! Goed gedaan voor Garmin, geweldig werk. Bedankt Bikeinn voor de stipte levering

Super goed

-

Het werkt geweldig, compact, intuïtief en gemakkelijk in gebruik, de batterij gaat lang mee, ik raad aan om de Garmin siliconen hoes te combineren.

Garmin 530 pakket

-

Erg blij met het product !!! Ik raad het aan! Het enige was de leverdatum, die was 2 dagen later, verder alles perfect!

Garmin 540

-

Super compleet, kopen super aan te raden

Garmin edge 530

-

Nog een Garmin 5 artikel ***** Ik raad ten zeerste aan.

Levering

-

Um niet helemaal blij .. al weken of meer gewacht Tot het aankomt .. dan komt het fijn opdagen bij een buren, terwijl ik de hele dag binnen was .. dus nog steeds in de doos op het moment ...

Garmin 530 pack goed product

-

Erg blij met het product. Verzending was snel.

Garmin edge 530 pack hrm

-

Geweldig product, nog niet de helft gebruikt! Snelheidssensor en cadansmeter synchroniseren perfect en de computer zelf werkt prima met Garmin Connect en mijn golf- en hardloopgadgets :-). Natuurlijk zit er nog meer functionaliteit in de duurdere modellen maar goed genoeg voor mij! Goede prijs en levering volgens verwachte tijdlijn ondanks COVID, goed gedaan!

Goed product ... verzending ... regu

-

Het product is perfect aangekomen, maar de oorspronkelijk genoemde levertijden zijn niet gehaald. Tussen de vertraging van bikeinn en MRW een week later ... maar verder perfect.

Briljant

-

Het speelgoed is geweldig, ik heb de helft van de functies over. Hehehe. We kochten er twee een paar uur voor de aanzienlijke stijging zo geweldig. Geweldige verzending duurt een dag langer dan aangegeven, maar we zijn bij Covid

very nice quality cycling navi for a great price

-

This product does all I needed for cycling & XC and more. great quality and highly recommended

Garmin 530 pakket

-

Alles is perfect. Het duurde gewoon wat langer met Corona, en dan begrijp je :)

Garmin edge 530 hrm-pakket

-

pakket kwam in complete en in verwachte staat, verzendtijdlijnen zoals geadviseerd. Goed werk!

Garmin 530 edge

-

Alles ging snel en efficiënt. De goederen kwamen erg snel aan, alles was in overeenstemming met de beschrijving en mijn bestelling. Ik raad deze winkel aan

Edge 530

-

Perfect product met een beetje trage verzending.

Geweldig product.

-

Geweldig Garmin-product. De sensoren werken correct en synchroniseren snel. De fietscomputer bevat talloze opties die ik niet veel heb geprobeerd vanwege opsluiting. Graag uitproberen en de functies volledig bekijken.

Garmin 530 pakket

-

Uitstekende behandeling en snel

Garmin 530 edgar-pakket

-

Lever een perfect product en op tijd Product dat voldoet aan alles wat u wilde en het wilt proberen.

Perfect..correcte verzending ..

-

De eerste keer dat ik winkel bij bikeinn en perfect. Snelle verzending, goed beschermd en met correcte tracking. Aan te bevelen .. Ik wil het product proberen.

Garmin 530 pakket

-

Beste prijs op de markt, uitstekend product, niets te benijden van de 1030 en snelle verzending.

Garmin 530 pakket

-

Zeer goed Garmin-product dat aan al mijn fietsperspectieven voldoet. Snelle levering en zeer goede service en prijs

Garmin 530 pakket

-

Zoals altijd een goed Garmin-product dat aan al mijn fietsperspectieven voldoet, met een zeer goede prijs en zeer snelle levering

Goed product snel beheer

-

Het kostte weinig tijd om aan te komen. Wachten om het te proberen als de opsluiting voorbij is.

Zeer goede product snelle levering

-

zeer concurrerende prijs voor dit product, heel weinig verschil met de grote broer de edge 830 afgezien van het touchscreen en minder, maar ik wilde geen aanraking. Snelle levering, ondanks opsluiting

Oké

-

Een aanrader

Garmin edge 530

-

Alles perfect, goede service en supersnelle verzending, meer gezien de huidige situatie. De GPS moet waar mogelijk goed worden getest, maar ik twijfel er niet aan dat Garmin niet zal teleurstellen.

Garmin edge 530

-

Perfect product en snelle levering

Garmin 530 pakket

-

Zeer snelle verzending, zeer goed geprijsd. De garmin 530 one pass heeft veel functies, die het willen kunnen proberen. Tweede keer dat ik winkel bij bikeinn en perfect.

Zeer goede prijs, beste product

-

Zeer goede prijs en zeer snelle verzending. Zeer compleet pakket, dat niets te benijden heeft aan superieure modellen. De sensoren detecteren ze meteen.

Perfect

-

Snelle levering, voorlopig heb ik het alleen op de wals kunnen testen, omdat ik de functies buitenshuis wilde testen

Perfect

-

Precies wat je nodig had, een uitstekend product, zoals altijd, faalt Garmin. Beter dan 520.

Mooi en snel

-

Top product. Eenvoudige installatie en hele snelle levering.

Garmin 530

-

Mooie set voor de beste prijs. Moet hem nog gebruiken maar afgaande op de reviews is dit de beste keuze

Garmin edge 530

-

Uitstekend product, ik gebruik het onlangs en ik voel me erg comfortabel. Snel en compleet met veel functies. Supersnelle aankoop en verzending

Perfect, zoals ik had verwacht

-

Het kwam van de Garmin 520, en deze verbetert het veruit, heel blij, het heeft nieuwe functies die ik niet kende. Ik kende deze website niet, maar kijk, het was waar deze garmin goedkoper was. En in een korte tijd met de situatie die we hebben, had ik het thuis. Ik bewaar de pagina voor de niet al te verre toekomst.

Goed apparaat, probeert nog steeds te leren

-

Het was mijn eerste Garmin Edge, dus ik kan niet veel vergelijken. Het levert niet teveel instructies op. Veel van de functies kunnen nog steeds niet worden geactiveerd, zoals de ClimbPro of de segmenten. Perfecte cadans en snelheid, de HR-tape vangt soms het moment pulsaties niet goed.

Rand 530

-

Ik was erg blij met de aankoop van het model Edge 530. Betaling en levering zonder problemen, de track wordt tot in detail gevolgd. Naar een toestel waarop vooraf een Garmin-fietskaart is geladen met navigatietips en waarschuwingen voor gevaarlijke afslagen voor uw route. Berekent routes met behulp van de beste wegen, paden en bergroutes, stelt de juiste richting voor in geval van afwijking van de route of terugkeer naar het startpunt. De ClimbPro-functie toont je automatisch de resterende klim en helling voor elk bergopwaarts gedeelte terwijl je beweegt, wat je zal helpen je krachten te verdelen over de rest van het parcours.De Edge 530 is voorzien van een drukknopinterface en een 2,6-inch kleurenscherm met hoge resolutie dat geschikt is voor rijden onder alle weersomstandigheden. De batterij biedt tot 20 uur gebruik in GPS-modus.

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

Verwante producten

clouse menu Afronden
up up