Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Giro

Over Giro
Giro, een baanbrekende kracht in de wereld van wielerkleding, is sinds de oprichting in 1985 een synoniem geworden voor innovatie, prestatie en stijl. Oprichter Jim Gentes begon in Santa Cruz, Californië, met als doel het fietservaring te verbeteren door middel van geavanceerde ontwerpen en technologieën. Met een focus op het creëren van uitrusting die functionaliteit en esthetiek naadloos samenbrengt, heeft Giro zijn positie als voorloper in de wielerindustrie versterkt.

In een landschap van wielerkleding waar innovatie van cruciaal belang is, staat Giro er trots in als een merk dat voortdurend grenzen verlegt. Met een geschiedenis van baanbrekende verbeteringen en een scala aan wielerkleding, schoenen, handschoenen, brillen en helmen die aan de diverse behoeften van de rijders voldoen, blijft Giro een iconische keuze voor degenen die top prestaties eisen zonder in te leveren op stijl en comfort. De integratie van innovatieve stoffen en doordachte details zorgen ervoor dat rijders optimaal kunnen presteren terwijl ze er ook nog eens goed uitzien.

Giro Innovatie Performance Cycling Gear

Giro's wielerkleding is een getuigenis van het toewijding van het merk aan het leveren van hoogwaardige uitrusting. Ontworpen om comfort en aerodynamica te optimaliseren, biedt Giro wielerkleding een breed scala aan opties voor zowel mannen als vrouwen. Giro's mannenwielerkleding combineert technisch uitmuntendheid met een moderne stijl. Van lichtgewicht, ademende jassen tot gepolsterde bib shorts ontwikkeld voor lange ritten, Giro's aanbod voldoet aan alle aspecten van de behoeften van de fietser. Giro's vrouwenwielerkleding collectie is het bewijs van de toewijding van het merk aan inclusiviteit en prestaties. Met een focus op vrouwsspecifieke pasvormen en ontwerpen biedt Giro jassen, shorts en andere kleding die niet alleen prioriteit geven aan prestaties, maar ook rekening houden met de unieke eisen van vrouwelijke fietsers.
Giro-fiets schoenen hebben een standaard gezet voor comfort, krachtsoverdracht en stijl. Of het nu gaat om wegwielrennen, mountainbiken of indoor training, Giro-fiets schoenen maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals BOA-sluitingen, carbonzolen en op maat gemaakte inlegzolen om een ​​onvergelijkbare rijervaring te bieden. Giro-fietshandschoenen zijn ontworpen om grip, controle en bescherming te bieden. Ontworpen om de verbinding tussen de bestuurder en stuur te verbeteren, bieden deze handschoenen een scala aan functies zoals ademende materialen, gepolsterde handpalmen en compatibiliteit met touchscreens. Giro-brillen zijn gecreëerd voor extreme sporten en buitenavonturen. Of het nu op de hellingen of in het zadel is, Giro-brillen bieden kristalheldere optiek, anti-condens technologie en comfortabele pasvormen, waardoor een helder zicht en oogbescherming gegarandeerd worden. Giro's toewijding aan veiligheid wordt geïllustreerd in zijn helmcollectie. Giro-helmen bieden de meest geavanceerde impactbeschermings technologie en aerodynamische ontwerpen.