up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Helmen

Helmen MTB

()
load

Hoe kies je een fietshelm?

Bekijk hieronder enkele van de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een fietshelm; Het eerste en belangrijkste punt om te overwegen is ervoor te zorgen dat u een helm kiest die goed past. Een losse of te strakke helm kan een negatieve invloed hebben op uw prestaties en de bescherming in gevaar brengen, dus zorg voor de juiste pasvorm en pas deze aan uw behoefte aan. Bovendien is het belangrijk om een fietshelm te kiezen die past bij jouw rijstijl. Om het selectieproces te vereenvoudigen, zijn helmen onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van rijstijlen en routes. Fietshelmen zijn onderverdeeld in drie basisvormen;

Recreatieve fietshelmen

Het meest fundamentele doel van crossmotorhelmen is om veiligheid te bieden. Recreatieve fietshelmen zijn meestal ontworpen om basisimpactbescherming te bieden aan renners en fietsers die als recreatieve activiteit rijden. Specialized , Troy Lee Designs , Giro , Mavic en Brooks England ontwerpen en bieden een enorme collectie damesfietshelmen, kinderfietshelmen en volwassen fietshelmen.

Racefietshelmen

Deze helmen zijn ontworpen om geventileerd, lichtgewicht en aerodynamisch te zijn. Racehelmen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en ontwerpen die rijders kunnen kiezen naar hun smaak en stijl.

Mountainbikehelmen

Mountainbikehelmen zijn robuust, duurzaam en beter geventileerd. Deze fietshelmen bieden extra demping en bedekking van het achterhoofd, aangezien mountainbiken een serieuze en risicovolle sport is.

clouse menu Afronden