Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Herenschoenen

Herenschoenen fiets

Vind een breed scala aan Herenschoenen-producten voor fiets. Ontdek de beste deals bij bikeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herenschoenen

Merken in Herenschoenen

Kies de beste uitrusting voor fietsschoenen

Fietsschoenen

Fietsschoenen met klikpedalen zullen de kracht vergroten door alle delen van de pedaalslag. Ten tweede geven fietsschoenen een stevig podium waardoor kracht in de aandrijflijn kan worden overgebracht met hogere prestaties dan gewone schoenen. Door met fietsschoenen in de pedalen te knippen, krijgt u een effectievere, stevigere en betrouwbaardere algehele rit. Fietsschoenen kun je kopen bij Shimano , Specialized , Northwave , Mavic , Giro .

Overschoenen

De overschoenen zijn de meer betaalbare optie voor een slipafstotende werkschoen. Overschoenen zijn beschermende overschoenen die meestal zijn gemaakt van waterbestendige stoffen en die zowel uw schoen als uw voetbasis zullen beschermen. Overschoenen passen strak over alle soorten schoenstijlen en maten. Ze voorkomen dat vuil, modder en water in contact komen met de onderkant van een schoenen. Je kunt overschoenen kopen bij Specialized, Northwave, Gore wear , Castelli , Alé .

Reserveonderdelen

De reserveonderdelen van de schoenen worden gebruikt om de prestaties van de schoenen te verbeteren. De persoon die over de reserveonderdelen beschikt, kan de defecte onderdelen van zijn schoenen gemakkelijk vervangen. De reserveonderdelen geven de mogelijkheid om de schoenen gemakkelijk en overal te repareren. De reserveonderdelen komen ook in de vorm van kits. De reserveonderdelen voor schoenen omvatten de inlegzolen, hiel en teenkussenset, beschermende bumper en schroevensets, enz. U kunt reserveonderdelen kopen bij Shimano, Specialized, Northwave, Mavic, Ergon .