Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kinderschoenen

Kinderschoenen fiets

Vind een breed scala aan Kinderschoenen-producten voor fiets. Ontdek de beste deals bij bikeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kinderschoenen

Merken in Kinderschoenen

Hoe fietsschoenen en overschoenen kiezen?

Het centrale doel van fietsschoenen is het verbeteren van de pedaalprestaties, vooral tijdens de opwaartse slag. Fietsschoenen zijn gebouwd met stevige zolen die de potentiële variatie van je benen tot de hendel maximaliseren. Je bent in staat om je hamstrings naar een hoger niveau te tillen wanneer je het pedaal omhoog trekt, omdat je voet verbonden is met het pedaal. De beste fietsschoenen zijn verkrijgbaar bij merken als Northwave , Ride Concepts .

Fiets overschoenen

Overschoenen voor de wielersport zijn een soort rubberen schoen die over de schoenen wordt geschoven om te voorkomen dat ze vuil of nat worden. Een overschoen is een goedkopere optie dan een slipvaste prestatieschoen. Ze beschermen schoenovertrekken die meestal zijn gemaakt van ondoordringbare stoffen en die zowel uw schoen als uw voetbodem beschermen. Als je overschoenen van hoge kwaliteit wilt kopen, kun je terecht bij merken als Gore wear , Northwave, Assos , Craft .

Reserveonderdelen

De reserveonderdelen van de fietsschoenen zijn het verwisselbare stuk dat wordt opgeslagen in een index en wordt gebruikt voor de renovatie of vervanging van kapotte onderdelen van de fietsschoenen. Reserveonderdelen kunnen afzonderlijk worden gekocht om oude of beschadigde onderdelen in een onderdeel van artikelen te repareren. Het zijn normale onderdelen die bedoeld zijn om snel te worden ontladen of afgesteld. U kunt reserveonderdelen kopen bij Northwave, Giro, Look, MSC, Eltin.