up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Michelin

Michelin

Categorieën

Wielen en Banden

Alles ( Michelin )

Over Michelin

Michelin, een wereldwijd geroemde naam in de automobielindustrie, staat als symbool voor innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Met een geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat, heeft Michelin de manier waarop de wereld verplaatst veranderd, door doorbraken te verwezenlijken in de bandentechnologie en uitzonderlijke producten te leveren die het vertrouwen van miljoenen hebben verdiend. Van personenauto's tot fietsen, Michelin´s engagement voor superieure prestaties en onwankelbare kwaliteit blijft ongeëvenaard. In 1889 opgericht door de visionaire Édouard en André Michelin in Clermont-Ferrand, Frankrijk, begon Michelin zijn reis als een bandenfabrikant.
Deze geest van innovatie ging verder toen Michelin op zoek ging naar de wereld van autobanden, door in de jaren 40 de radiale bandentechnologie te introduceren. De superieure grip, duurzaamheid en brandstofefficiëntie van de radiale band maakte het snel tot een industriestandaard. Michelin's rijke geschiedenis en onvermoeibare streven naar innovatie hebben zijn status als wereldleider in mobiliteitsoplossingen versterkt. Van de pionierswerkzaamheden op het gebied van losse fietsbanden tot de revolutie in de automobielindustrie, Michelin's onwankelbare toewijding aan kwaliteit, veiligheid en prestaties blijft zijn erfenis verder drijven.

Pionieren van Uitmuntendheid in Mobiliteitsoplossingen

Michelin's bandenerfenis is gebaseerd op een fundament van geavanceerde technologie en optimalisatie van bandprestaties. Het bedient een divers scala aan voertuigen, Michelin-banden hebben geavanceerde functies zoals innovatieve loopvlakpatronen, op silicium gebaseerde verbindingen voor verbeterde tractie en robuuste constructie voor duurzaamheid. Ontworpen om aan de eisen van professionele fietsers en recreatieve rijders te voldoen, bieden Michelin-fietsbanden uitzonderlijke grip, lage rollweerstand en punctuurweerstand. Deze banden getuigen van de toewijding van het merk om de grenzen van wat mogelijk is in de wereld van het fietsen te verkennen.
Michelin's bike road-banden staan voor precisie-engineering en prestaties. Ontworpen om snelheid, stabiliteit en zelfvertrouwen op de weg te bieden, maken deze banden gebruik van geavanceerde verbindingen en loopvlakontwerpen om een optimale grip te verzekeren in verschillende omstandigheden. Of het nu gaat om een glad asfaltoppervlak of uitdagende natte wegen, Michelin-fietswegbanden bieden de voorsprong die fietsers nodig hebben om te excelleren. Om hun bandenaanbod aan te vullen, Michelin´s binnenbanden belichamen dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid. Ontworpen voor weerstand en compatibiliteit met Michelin-banden, deze binnenbanden garanderen een consistente druk en betrouwbare prestaties.
Over de hele wereld is Michelin synoniem voor banden die het rij- en rijervaring verhogen. Van personenauto's tot vrachtwagens, Michelin-banden stellen veiligheid, brandstofefficiëntie en duurzaamheid voorop. Beseffende de stijgende populariteit van gravelrijden, introduceert Michelin gravelbanden die robuustheid combineren met prestaties. Michelin-gravelbanden getuigen van de toewijding van het merk om aan veranderende trends aan te passen terwijl het zijn verplichting aan kwaliteit in ere houdt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden