up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Muc Off

Muc Off

Categorieën

Alles ( Muc Off )

Over Muc Off

Muc-Off, een pionier in de wereld van fietsonderhoud, is opgericht met als missie om innovatieve en effectieve reinigings- en verzorgingsoplossingen te bieden voor fietsen en sportvoertuigen. Opgericht in 1994 in Poole, Engeland, door Rex en Marilyn Trimnell, werd het merk snel erkend voor zijn toewijding aan het creëren van hoogwaardige, milieuvriendelijke producten die de prestaties en levensduur van fietsen verbeteren. Muc-Off begon met één product en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leider op het gebied van gespecialiseerde fietsverzorging. De uitzonderlijke efficiëntie maakt het een favoriet onder fietsers die op zoek zijn naar een optimale prestatie in droge omgevingen.
Kortom, Muc-Off´s onwankelbare toewijding aan innovatie en duurzaamheid heeft de fietsverzorging en -onderhoud opnieuw gedefinieerd. Met een opmerkelijk gamma aan producten, waaronder de iconische Bike Cleaner, gespecialiseerde smeermiddelen, hogedrukreinigers, ketenzorgoplossingen en geavanceerde tubeless technologie, blijft Muc-Off fietsers wereldwijd versterken, waardoor ze kunnen genieten van een optimale prestatie en de levensduur van hun geliefde fietsen kunnen verlengen.

Muc-Off Revolutionizing Bike Care and Maintenance

De Muc-Off Bike Cleaner is het vlaggenschip van het merk, het stelt de standaard voor effectief en veilig fietsen schoonmaken. Deze reiniger is geproduceerd met behulp van de nieuwste nanotechnologie en verwijdert gemakkelijk vuil, vuil en vet, terwijl het biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk is. De Muc-Off Dry Lube richt zich op de behoefte aan soepele en vrij van wrijving fietsen in droge omstandigheden. Deze smeermiddel is ontworpen om slijtage aan bewegende delen te verminderen door een droge, beschermende laag te vormen die vuil en stof afstoot.
De Muc-Off Pressure Washer biedt een handige en krachtige oplossing voor het reinigen van fietsen. Met instelbare drukinstellingen verwijdert het effectief hardnekkig vuil terwijl het schade aan gevoelige onderdelen voorkomt. Deze draagbare wasmachine vereenvoudigt het schoonmaakproces, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor zowel professionele wielrenners als weekendenthousiastelingen. De Muc-Off Chain Cleaner is ontworpen om deze taak gemakkelijk aan te pakken. De unieke formule doordringt vuil en oude smeermiddel, waardoor de ketting klaar is voor optimale hersmeerbeurt, waardoor de levensduur wordt verlengd en een soepelere rit wordt gegarandeerd.
De Muc-Off Sealant revolutioneert tubeless-bandentechnologie door een betrouwbare en langdurige oplossing te bieden voor lekbestrijding. Deze lijm vult snel gaten veroorzaakt door doorns, vuil of kleine snijwonden, waardoor fietsers kunnen genieten van een zorgeloze rit. Muc-Off Tubeless Valves zijn ontworpen om het merkse lijm aan te vullen en een betrouwbare setup te bieden voor tubeless-banden. Met precisie vervaardigd, zijn deze kleppen gemakkelijk te installeren en bieden ze een veilige afdichting, waardoor luchtlekkage wordt voorkomen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om verschillende velgdiepten te accommoderen, waardoor er een op maat gemaakte pasvorm is voor ieders behoeften.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden