Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Stages Cycling

Over Stages Cycling
Stages Cycling is een baanbrekende naam in de wereld van de fietstechnologie, bekend om zijn toewijding aan precisie, innovatie en het verbeteren van de prestaties van fietsers. Het bedrijf werd in 2012 in Boulder, Colorado, opgericht en kreeg snel erkenning voor zijn revolutionaire aanpak van vermogensmeting en analyse van cyclismegegevens. Stages Cycling is uitgegroeid tot een go-to merk voor zowel professionele atleten als fietsliefhebbers, met een uitgebreide reeks aan geavanceerde producten die de fietservaring verhogen.

Kortom, Stages Cycling heeft zijn positie als voorloper in de fietstechnologie verankerd, door voortdurend de grenzen van de innovatie te verleggen. Van precieze vermogensmeting tot slimme trainingsfietsen en een uitgebreide reeks accessoires, het commitment van het merk om de ervaring van fietsers te verbeteren is onwrikbaar. Of het nu gaat om intense trainingen of leuke recreatieve ritten, Stages Cycling slimme fietsen bieden een aanpasbare en aantrekkelijke rij- of workoutervaring voor gebruikers die hun fitnessdoelen willen bereiken.

Pionieren van prestaties en precisie in fietstechnologie

De Stages Cycling Cycling Computer is de digitale metgezel van de cyclist, ontworpen om real-time prestatiegegevens en navigatie-assistentie te bieden. Met een intuïtieve interface en een robuuste connectiviteit maakt deze fietscomputer het voor rijders mogelijk hun vooruitgang te volgen, vitale metrieken te monitoren en nieuwe routes met vertrouwen te verkennen. Zijn gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het een waardevol hulpmiddel voor fietsers van alle niveaus. Stages Cycling Smart Exercise Bikes brengen de buitenfietservaring binnen. Deze toonaangevende fietsen bieden geavanceerde weerstandssystemen, interactieve trainingsprogramma's en een immersieve virtuele rijervaring.

De Stages Cycling Power Meter revolutioneerde de trainingsmethodologieën door de nauwkeurige vermogensmeting rechtstreeks op de bron - de crank arm van de fietser - te introduceren. Door real-time vermogensgegevens te verzamelen, kunnen fietsers hun trainingsregimes finetunen, hun vooruitgang monitoren en hun prestaties optimaliseren. Deze innovatie is overal ter wereld door professionele fietsers en coaches omarmd, waardoor meer doelgerichte en doeltreffende trainingen mogelijk zijn. Stages Cycling Cranks maken gebruik van een geavanceerde technologie om fietsers preciese vermogenoutputwaarden te geven. Ontworpen voor duurzaamheid en nauwkeurigheid, zijn deze cranken compatibel met een breed scala aan fietsen, waardoor het voor fietsers makkelijker wordt om waardevolle vermogensgegevens te verkrijgen en hun fietservaring te verbeteren.

De Stages Cycling Heart Rate Monitor is een essentieel hulpmiddel om de cardiovasculaire prestaties tijdens de ritten te volgen. Door het hartslaggegeven draadloos te verzenden naar compatibele apparaten, kunnen fietsers hun inspanningniveaus inschatten en hun trainingsintensiteit optimaliseren. Stages Cycling Bike Saddles combineren een ergonomisch ontwerp met geavanceerde materialen om comfort en prestaties tijdens elke rit te garanderen. Deze zadels zijn ontworpen om drukpunten te verminderen en de comfort van de rijder te verbeteren, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen voor lange fietsritten.