up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
load

Hoe kies je een goede fles voor een fietswedstrijd?

Om je dorst te lessen bij elke buitenactiviteit, moet je een waterfles bij je hebben. Gehydrateerd blijven is de sleutel tot fitness en algehele prestaties, vooral bij buitenactiviteiten zoals hardlopen, fietsen, fietsen, wandelen en nog veel meer.

Er is een enorme verscheidenheid aan waterflessen met zoveel verschillende ontwerpen, kleuren, materialen en vormen om uit te kiezen. Kies de juiste fietsfles voor jou en geniet van de activiteit terwijl je gehydrateerd blijft. Specialized , Castelli , Elite en XLC ontwerpen en bieden hoogwaardige fietswaterflessen.

Hoe kies je een bidon voor op de fiets?

Als we het hebben over een fietsfles, is het belangrijkste aspect van een geweldige bidon het vermogen om je in staat te stellen om met zo min mogelijk inspanning water te drinken tijdens het rijden. De fles moet gemakkelijk met de tanden kunnen worden geopend en gesloten en een beetje knijpen zou een gestage stroom van water in uw mond moeten geven. De bidon moet ook mooi in de bidonhouder geplaatst worden zowel in de zitbuis als in de onderbuis.

Een fiets bidon moet ook isolerende eigenschappen hebben. Een hydratatiefles van goede kwaliteit moet licht van gewicht zijn en je water op zomerdagen gedurende vele uren van de rit koud houden. Last but not least moet een fietsfles lekvrij zijn en gemaakt zijn van materiaal dat voorkomt dat vlekken, bacteriën en slechte geur ontstaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden