up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Transport & Fietsberging fiets

Transport & Fietsberging fiets

Vind een breed scala aan Transport & Fietsberging-producten voor fiets. Ontdek de beste deals bij bikeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Transport & Fietsberging

Merken in Transport & Fietsberging

Wetenswaardigheden over dragers en stalling voor fietsen

Fietsendrager

Een fietsendrager , meestal afgekort tot fietsenrek en ook wel fietsenrek genoemd, is een hulpmiddel waaraan fietsen veilig kunnen worden bevestigd voor parkeerinstructies. Een fietsendrager kan vrijstaand zijn of stevig aan de grond of aan een vast ding, zoals een gebouw, zijn bevestigd. U kunt een fietsendrager kopen bij Elite , Thule , XLC , MASSI , Peruzzo .

Fietsenstalling

De dubbelzinnige term fietsenstalling kan verwijzen naar een apparaat dat is verbonden met een voertuig waaraan fietsen kunnen worden gepositioneerd voor transport. Fietsenstalling is een stabiele verbinding waaraan een fiets veilig kan worden vastgemaakt met een fietsslot om diefstal te beperken. Je kunt een fietsenstalling kopen bij Specialized , Elite , Thule , XLC , Topeak .

Fietszitje voor kinderen

Een fietskinderzitje is een zadel dat bedoeld is om op een fiets te worden geplaatst zodat kinderen erin kunnen worden vervoerd. De meest voorkomende plaats voor een fietskinderzitje is in het achtersteven van de fiets. De meeste kinderfietsstoeltjes zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van ongeveer tien maanden tot vijf jaar. Fietsstoeltjes kunt u kopen bij Bobike , Polisport , Hamax .

Dakdrager voor fietsen

Een imperiaal is een verzameling stangen die op het dak van een auto worden bevestigd. Het wordt gebruikt om zware voorwerpen zoals bagage, fietsen, kano´s of meerdere transportbanden en schepen te vervoeren. Een imperiaal is een perfecte drager waarmee u uw voertuig kunt voltanken en enorme dingen kunt vervoeren. De beste dakdragers zijn verkrijgbaar op Thule, Peruzzo, Menabo .

Aanhangwagen en wagen

Een aanhanger en kar is een motorloze wielconstructie met een stropsysteem voor het vervoeren van vracht per fiets. Het kan de laadruimte van een fiets aanzienlijk vergroten, waardoor punt naar punt transport van dingen tot 4 kubieke meter mogelijk wordt met een capaciteit die maar liefst een halve ton weegt. Als u een aanhanger en kar wilt kopen, bezoek dan deze merken Thule, Polisport, XLC

Meer over dragers en stallingfiets

Accessoires, fietshoes, boxer & mand, reserveonderdelen en kabelsloten zijn zeer belangrijke onderdelen van de fietsen. De merken zoals Specialized, Topeak, MASSI bieden hoogwaardige accessoires, fietshoes, boxer & mand, reserveonderdelen en kabelsloten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden