up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Alpinestars Lange Hansker Moab

plus
Alpinestars

Alpinestars Lange Hansker Moab

Produktbeskrivelse Alpinestars Lange Hansker Moab

Spesifikk for MTB. Laget av Lycra. 3D silikon Logo på toppen. Silikon setter inne for et bedre grep. Preformet for å hindre bretter og rynker i ryggen. Borrelås på håndleddet for et bedre grep.

Alpinestars Lange Hansker Moab er et produkt som samsvarer til den Hansker kategorien innen Herreklær utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Alpinestars Lange Hansker Moab? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Spesifikasjoner Alpinestars Lange Hansker Moab

Hansker
lang
Farge
Blå
Svart
Funksjoner
Strekk
Anbefalt bruk
Terreng sykkel

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig bra

-

Den passer i hånden din og er veldig enkel å bruke, siden den har en sklisikker fingertupp.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up