up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Assos

MAILLOTS FOR HERRE

MAILLOTS FOR HERRE

Culottes for menn

Culottes for menn

VANNTETTE KLÆR

VANNTETTE KLÆR

MAILLOTS FOR DAME

MAILLOTS FOR DAME

GENSETTELSE OG PLEIE

GENSETTELSE OG PLEIE

SOKKER

SOKKER

Avdelinger

Bagger

Beskyttelse

Briller

Dameklær

Damesko

Elektronikk

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Klokker

Opplæring og Konkurranse

Sykkeldeler

Sykler og Rammer

Undertøy

Allt( Assos )

Assos

Assos er en sveitsisk sykkelutstyr-merke som har vært i frontlinjen for sykkel-innovasjon siden 1976. Merket er kjent for sin oppmerksomhet på detaljer, innovative stoffer og kutt-hendige teknologi. Assos's mission er å lage sykkelutstyr som forbedrer syklistens ytelse, komfort og stil. Assos er et merke som har vært i forkant av sykkelutstyr-innovasjon i over fire tiår. Med sin dedikasjon til forskning og utvikling, avanserte stoffer og oppmerksomhet på detaljer, Assos's produkter er utformet for å gi maksimal ytelse, komfort og stil. Uansett om du er på markedet etter en jersey, bib shorts, bike shorts, eller hansker, Assos har et produkt som vil møte dine behov og overgå dine forventninger. Oppdag de beste Assos-produktene på Bikeinn.

Assos er tippe-punktet for sykkelutstyr

Assos's lidenskap for sykling er åpenbar i hvert produkt de produserer. Merket tilbyr et spekter av Assos sykkelutstyr som passer for alle nivåer av syklister, fra nybegynnere til profesjonelle. Assos's dedikasjon til forskning og utvikling har resultert i produkter som er utformet for maksimal ytelse og komfort. Assos sykkelklær er designet for å møte de spesifikke behovene til syklister. Merkets utstyr er laget av avanserte stoffer som tilbyr pusteevne, fukttransport og komfort. Assos tilbyr et bredt utvalg av sykkelklær.
Assos jerseys er designet for å gi optimal komfort og stil mens du sykler. Merkets jerseys er laget av høy kvalitet stoffer som er lette og pustende, noe som gjør dem perfekte for lange turer. Assos Equipe RS Aero, Assos Mille GT, og Assos SS Jersey er bare noen få eksempler på merkets utmerkede jerseys. Assos shorts er designet for maksimal komfort og ytelse. Merket tilbyr et bredt utvalg av shorts, inkludert bib-shorts, bike shorts og vanlige shorts. Assos' shorts er laget av avanserte stoffer som tilbyr pusteevne, fukttransport og holdbarhet.
Assos bib shorts er designet for maksimal komfort og ytelse. Merkets bib-shorts er laget av avanserte stoffer som tilbyr pusteevne, fukttransport og holdbarhet. Assos' bib shorts har et unikt design som eliminerer behovet for en elastisk liv, som gir en behagelig, stram passform. Assos bike shorts er utformet for optimal komfort og ytelse. Merkets bike shorts er laget av avanserte stoffer som tilbyr pusteevne, fukttransport og holdbarhet. Assos' bike shorts er designet for å gi en behagelig, stram passform som ikke kompromitterer stil. Assos hansker er utformet for å gi maksimal grep, komfort og beskyttelse mens man sykler. Merkets hansker er laget av avanserte stoffer som tilbyr pusteevne og fukttransport. Assos' hansker har et unikt design som gir utmerket grep og kontroll på styret.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk