up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Barneklær sykkel

Barneklær sykkel

Finn et bredt utvalg av Barneklær-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barneklær

Merkevarer av Barneklær

Hvilke klær trenger et barn når de sykler

Bibshorts

For komfortable miles på salen er sykkelhagesmekker det viktigste klesplagget du må vurdere for barna. Det forhindrer salssår og gnagsår. Når du velger en sykkelsmekke, må du se etter hurtigtørkende, fukttransporterende og elastisk stoffmateriale som gir barnet ditt en behagelig passform mens du sykler. Northwave , Eltin , Loeffler og CMP er de beste merkene som tilbyr sykkelhopper.

Jakker

Eventuelle sykkeltrøyer du velger for barna dine spesielt for terrengsykling, må være tøyelige. Andre funksjoner som bør vurderes er fukttransporterende, hurtigtørkende og pustende. Jakker og trøyer bør også ha lommer for enkel tilgang, glidelås foran for ventilasjon og høye eller oppklippbare krager for å beskytte barnets nakke mot UV stråler. CMP, Vaude og AGU er de beste produsentene av sykkeljakker.

Bukser

Som et alternativ til sykkelshorts, er bukser det beste klesutstyret du må kjøpe til barna dine, spesielt for kaldt væropplevelser. Mange sykkelbukser kommer med en innebygd pusseskinn. Noen bukser er helt vanntette og vindtette, noe som gjør dem ideelle for tøffe værforhold. Hvis du leter etter sykkelbukser til barna dine, kan du velge merker som CMP, VAUDE, AGU og AlpineStars velge den beste.

Kjeledress

Kid´s tri drakter er spesialdesignet som hjelper deg å løpe raskere og være så komfortabel som mulig. Kjoler kommer i forskjellige størrelser og stiler: en helhet og en todelt stil. For det meste er materialet som brukes i utformingen av sminke, tynn og pustende. Kjoler er fleksible, aerodynamiske og tøyelige som gjør dem ideelle for sykling, svømming og løping. Sailfish , Santini og Zone3 er de beste produsentene av småpakker.

Vester

På høst og vårsyklingeventyr er lag det beste alternativet å gå for. Syklister kan trenge forskjellige lag i slike skiftende værforhold. Vester er et av de beste alternativene for syklister, ettersom de er lette å pakke og pakke ut. De gir mer luftstrøm og kan tas av når du føler deg varm. POC , Q36.5 og Sportful design tilbyr vester av høy kvalitet for barn som brenner for sykling.

Mer om sykkel for barneklær

Ansiktsmasker brukes til å beskytte et barns ansikt mot skadelige UV stråler mens du sykler. I tillegg gir hanskene polstret demping til barnets hender under langturer. Du må vurdere riktig hodeplaggstil for barna dine. Hodeplagg er et viktig tilbehør som beskytter barnets hode og nakke mot ytre elementer. Om vinteren viser det seg at en Neck gamasje er svært effektiv når det gjelder å gi et ekstra lag med varme rundt halsen. Sokker er de viktigste sykkelklærne som ikke må ignoreres. Velg lange eller korte sokker for barn etter behov og værforhold. T skjorter er viktige sykkelklær som er tynne, pustende og behagelige å ha på mens du sykler. 100percent , Sixs , CMP og Alpinestars, er de beste merkene som tilbyr barnas offisielle utstyr for sykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk