up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Barnesko sykkel

Barnesko sykkel

Finn et bredt utvalg av Barnesko-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Barnesko

Merkevarer av Barnesko

Hvordan velge sykkelsko og sykkelsko?

Det sentrale formålet med sykkelsko er å forbedre pedalytelsen, spesielt mens du slår opp. Sykkelsko er bygget med faste såler som maksimerer den potensielle variasjonen fra bena til spaken. Du er i stand til å bruke hamstrings til et høyere nivå når du trekker pedalen opp fordi foten er koblet til pedalen. De beste sykkelskoene er tilgjengelige på merker som Northwave , Ride Concepts .

Sykkeloversko

Oversko for sykling er en slags gummisko som forskyves over skoene for å forhindre at de blir skitne eller våte. En overshoe er et billigere alternativ enn en sklisikker ytelsesko. De beskytter skodeksler som vanligvis er laget av ugjennomtrengelige stoffer og vil beskytte skoen din, så vel som foten, bunnen. Hvis du vil kjøpe overshoes av høy kvalitet, kan du besøke merker som Gore wear , Northwave, Assos , Craft .

Reservedeler

Reservedelene til sykkelskoene er det utskiftbare stykket som lagres i en indeks og brukes til renovering eller utskifting av ødelagte deler av sykkelskoene. Reservedeler kan kjøpes enkeltvis for å reparere gamle eller ødelagte deler i en del av artiklene. De er normale deler som er beregnet på rask utlading eller justering. Du kan kjøpe reservedeler fra Northwave, Giro, Look, MSC, Eltin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk