up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Brooks england Sal Flyer

plus
Brooks england

Brooks England Sal Flyer

Produktbeskrivelse Brooks england Sal Flyer

Den Flyer og dens damene modell Flyer S er klassisk fjærende saler for lang avstand trekking og touring. Det er direkte ned fra B66 Champion, først omtalt i 1927-katalogen. Deler samme skinn topper av B17-modeller, de kombinerer komfort av disse populære modeller med ekstra fjæring gitt av to bakre fjærer. Begge er tilgjengelig med stålrør nagler eller med hånd hamret kobbernagler under navnene Flyer Spesial og Flyer S Special.Spesifikasjoner:


Lengde: 275 mm.

Bredde: 175mm.

Høyde: 87mm.

Vekt: 860g.


Ønsker du mer sykkel produkter fra merket Brooks england? Hos bikeinn, din nett sykkel butikk har du til din disposisjon et stort antall sykkel produkter relatert til Brooks england Sal Flyer. Akurat nå er Brooks england Sal Flyer på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av sykkel utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Brooks england Sal Flyer

Farge
Brun
Skjønn
Mann
Anbefalt bruk
Urban sykling

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp !!!

-

Jeg bestilte denne salen + håndtaket for første gang på Bikeinn-siden for å modernisere sykkelen min. Leveringstiden ble respektert og rask, med en uslåelig pris. Takk til Bikeinn-teamet

Sal

-

Flott produkt! Rask leveranse .

Utmerket produkt

-

Jeg er veldig fornøyd, jeg elsker "klassiske ting" veldig mye.

Vare mottatt i tide

-

Varen mottatt nøyaktig. Brooks opprettholdt sin kvalitet hele tiden. Tommel opp!

Ypperlig kvalitet og frakt

-

Brooks Flyer-byggekvaliteten er på topp! Det er enkelt å installere og posisjonere finjusteringen, og den første saltturprøven var veldig behagelig. Frakt var utmerket, og sporingssystemet er nesten sanntid.

Bonne kvalite, komfortabel

-

Bonne kvalite, komfortable apres quelques 100 km.

Brooks england flyer

-

best av alt

Harika

-

Hiç bir sorun yaşamadan teslim aldım.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ürünün kalitesini anlatmaya gerek yok sanırım.

Fyi

-

Boksen så dykket ut og "brukt", overfor den andre boksen fra bestillingen min (Flyer). Uansett, men salen har en liten fargeforskjell bak, dette ved å åpne og lukke boksen regelmessig ved å bruke (litt gnir mot skinnet). Det gir meg inntrykk av at denne artikkelen har vært en "showroom" -modell, noe som normalt ikke er tilfelle for deg. Min vurdering skal ikke vises som en anmeldelse. Jeg vil bare gi deg beskjed, og ikke gjør en idrett med å få noe i retur eller returnere salen. Jeg kan sende bilder til deg på mail hvis mitt inntrykk ikke er tydelig beskrevet. Min andre sal er topp, og jeg vil gjøre en toppanmeldelse, som du absolutt kan legge ut.

Kvalitets bekker

-

En Brooks-sal er alltid komfort, stil, produksjonskvalitet ... Flyeren oppfyller alle disse spekulative. Veldig behagelig Sammen med den perfekte B17 for enhver syklist.

Verdt hver krone

-

Komfortabel rett utenfor flaggermus og hyggelig på lang tur. Det eneste settet på denne sadlen er vekten, men hvem bryr seg? Dette er et flott produkt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up