up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Cannondale

Cannondale

Allt ( Cannondale )

Om Cannondale

Cannondale, et navn som er synonymt med innovasjon og sykkelekspertise, har vært en sentral aktør i bransjen siden oppstarten i 1971. Firmaet ble grunnlagt av Joe Montgomery, en visjonær med en lidenskap for sykling og en flaks for å presse grenser. Siden de beskjedne begynnelsene har Cannondale konsekvent satt standarden for moderne sykkelteknologi og design. Innovative egenskaper som aerodynamisk rørformet og karbonfiberrammer bidrar til deres rykte som noen av de raskeste landeveissyklene som er tilgjengelig.
Cannondales arv er en av ustoppelig innovasjon og lidenskap for å presse grensene for hva som er mulig i sykling. Med en engasjement for ekspertise som strekker seg over fem tiår, fortsetter Cannondale å inspirere syklister over hele verden. Enten du er en vei-kjempe, en fjell-trailblazer eller en by-commuter, har Cannondale den perfekte turen for deg, støttet av en historie med ekspertise og en dedikasjon til sykling som ikke er matchet i bransjen. Bli med i Cannondale-familien og opplev gleden av sykling på sitt beste.

Cannondale Pioneering Excellence in Cycling Bikes

Cannondale tilbyr et variert utvalg av sykler, hver håndlaget med presisjon og bygget for å tilpasse seg de unike behovene til syklister. Enten du er en erfaren profesjonell eller en avslappet syklist, har merket den perfekte Cannondale-sykkelen for deg. Deres engasjement for kvalitet, holdbarhet og ytelse skinner gjennom i hvert modell. For de som lengter etter røffe terreng og spennende eventyr, er Cannondale Mountain Bikes din ideelle følgesvenn. Disse syklene er utformet for å erobre de tøffeste stiene, og tilbyr toppnivå suspensjonssystemer, lette rammer og overlegen håndtering.
Når det gjelder veisylking, står merket i spissen med sine Cannondale Road Bikes. Designet for hastighet, smidighet og komfort, er disse syklene en favoritt blant veisylkere og triatleter. Gravel-entusiaster finner sin perfekte match i Cannondales Gravel Bikes. Med funksjoner som bredere dekk for stabilitet og komfortabel geometri, tilbyr Cannondale gravel bikes en opphisselse og glatt tur på hvilken som helst overflate.
For alvorlige fjellsyklister som leter etter et ekstra kant på stiene, leverer Cannondale MTB Bikes utmerket ytelse. Disse syklene tilbyr uovertruffen kontroll og responsivitet på de mest krevende løypene. Sikkerhet er en topp prioritering hos Cannondale, og deres linje med Sykkelhjelmer reflekterer dette engasjementet. Disse hjelmene er designet med avanserte materialer og teknologi for å gi toppsikkerhet uten å gå på akkord med komfort eller stil. Enten du treffer stiene eller kjører gatene, holder Cannondale sykkelhjelmer deg trygt og komfortabelt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk