up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Carriers and storage

Takstativer - Farge: Sølv

()
load

Ting å vite om takstativ

Et takstativ er en samling pinner festet til taket på et kjøretøy. Et takstativ brukes til å transportere tunge gjenstander som bagasje, sykler, båter eller flere transportører og fartøyer. Fordelene med et takstativ for sykkel inkluderer å forbedre romområdet til kjøretøyet ditt, utvide plassen inne i bilen og gi et stabilt stativ for å bære sportsutstyr. Du kan kjøpe en sykkel på taket fra Thule , Peruzzo , Menabo .

Fordeler med takstativ

Fordelene med et takstativ inkluderer utvidelse av innkvarteringsområdet til kjøretøyet ditt. Det er veldig viktig for bilen din. Hvis du ikke justerer utstyret nøyaktig til kjøretøyet ditt, kan det bli en sikkerhetsfare for deg og de som befinner deg i nærheten mens du kjører.

Hvordan bruke et takstativ

De fleste takstativ kommer med tre deler, side rekkverk, søyler og monteringer. Søylene kobles til rekkverket, mens festene fester systemet til kjøretøyet. For å justere ting til takstativet, bind tingene sammen med fire hakk med tilkobling. Dette vil gi deg mest utholdenhet. Mens du fester maskinen, må du feste båndene tett, slik at du ikke vil binde en pakke bånd. Dekk bandene rundt tingene flere ganger, på alle fire seksjoner, for å sikre at tingene er nøyaktig justert til takstativet. Et takstativ er et gunstig sted å oppbevare vesker, utstyr og andre massive ting som kanskje ikke passer inn i kjøretøyet. De er håndterbare å bruke og forbli for kjøretøyets utholdenhet.

clouse menu Lukk