up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Castelli Estremo WS Skully

plus
Castelli

Castelli Estremo WS Skully

Produktbeskrivelse Castelli Estremo WS Skully

spesifikasjoner:

Maksimal varme samtidig som damp til raskt å flykte

Windstopper X Fast blokkerer vind

Varmere stoff for komfort og varme

Dekker de nedre ørene

Spesifikasjoner:

Vekt: 40g

Teknologi:

Vindstopper


Hos sykkel butikken, bikeinn, kan du finne forskjellige størrelser av Castelli Estremo WS Skully og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Castelli Estremo WS Skully som kategorien Dameklær fra vår nett sykkel butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om sykkel utstyr, i tillegg til Castelli Estremo WS Skully omtalene.

Spesifikasjoner Castelli Estremo WS Skully

Farge
Svart
Produkttype
Hatter

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Castelli estremo ws skully

-

Varm lue, men kantene kan være lengre for å dekke ørene litt bedre. Husk at denne grå delen som er synlig på bildet ikke dekker ørene - den dekker bakhodet :)

Hatteslott

-

Utmerket hat beskytter veldig godt mot kulde

God

-

Det holder kuppelen varm, så det gjør jobben. Det går ned nok til å dekke ørene mine. Det er litt stramt, men når jeg får oss på sykkelen, merker jeg det ikke igjen.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up