up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Castelli

kvinner

kvinner

Culotes

Culotes

maillots

maillots

Jakker

Jakker

Offisiell utstyr

Offisiell utstyr

hansker

hansker

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Dameklær

Damesko

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Herresko

Opplæring og Konkurranse

Allt( Castelli )

Castelli

Castelli er et italiensk merke grunnlagt av Gianni Vittore, en kjent skredder i Milano som skaper mesterverkene sine med hendene. Selskapet ble startet i 1876, og hovedkvarteret er i Fonzaso, en kjent by i Italia. Nå er Castelli lett å kjenne igjen på den velkjente logoen til en skorpion. Selskapet produserer avanserte sportsklær med trendy design og moderne teknologi.
Castelli endret sine stoffer, materialer og planer i henhold til moderne behov ved å innovere alt over tid for å gjøre klær mer og mer trendy og komfortable.
Det italienske merket tilbyr et komplett utvalg av klær for sykling for både mannlige og kvinnelige kleslinjer. Du kan enkelt finne Castelli varer av høy kvalitet på Bikeinn . Selv om mange andre merker tilbyr sykkelklær, forblir Castelli toppen på grunn av sin førsteklasses kvalitet. Den kan gi kvalitet og komfort og gir deg et superstilig og trendy sykkelutseende. Castelli-klær kan gi deg en positiv holdning til å prestere enda bedre samtidig som du føler deg trygg.

Handle de beste Castelli-varene på Bikeinn

Castelli er kjent for å lage førsteklasses funksjoner som vind- og vanntette gjenstander. Castelli sykkeltrøye er et flott kjøp for sin vannavstøtende evne, noe som gjør den mer egnet for sykling. Castelli-trøyen består raskt den dynamiske testen for å øke brukerens ytelse. Denne trøya har mange andre førsteklasses funksjoner, som glidelås av ermene og avtakbare innlegg, noe som gjør den til et flott kjøpsalternativ. I tillegg til jerseys, kan Castelli-jakker holde deg varmest i de kaldeste temperaturene ved sin varmeisolasjonsevne. De har den mest komfortable passformen og utmerket design med lange ermer som kan hjelpe deg med å føle deg varm.
Sett sammen jakken din med et Castelli baselag for en ekstra varm og tørr effekt. Denne lagdelingen har en hurtigtørkende evne til å holde deg tørr i et kaldt miljø; dermed kan du føle deg tørr og komfortabel i kulden. Det er viktig for å holde deg svettefri og regulere kroppstemperaturen. På denne måten kan du opprettholde din gjennomsnittlige kroppstemperatur begge somrene ved å holde personen rolig og om vinteren for å holde deg varm.
Castelli bibshorts er designet for å forbedre ytelsen til sporten. De er laget for å støtte den raske bevegelsen, og kommer i den beste rimelige prisklassen. Et annet nødvendig element når det kommer til sykling er hansker. Castelli-hansker er det mest essensielle for å hjelpe hendene med å holde seg trygge uten å utsette dem direkte for all slags vær og gi deg et klassisk og moderne preg.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk