up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

plus
Continental

Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

Produktbeskrivelse Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

Tune din road sykkel for rask, smidig og grippy håndtering,

Aerodynamisk, smidig forhjul kombinert med grippy og komfortabel bakdekk

Utmerket punktering beskyttelse takket være Vectran punkteringsbeskyttelse innsats

Utmerket grep, høy kjørelengde og effektiv rullende takket være BlackChili Compound

Spesifikasjoner:

BlackChili:

Et nytt forhold mellom grep og rullemotstand: Denne unike slitebanegummiblanding som bare er produsert i vårt tyske fabrikken har revolusjonert sykkeldekk. BlackChili Compound forbedrer rullemotstand med 26% og gir 30% mer grep enn aktivert silika compounds.Premium dekk med BlackChili forbindelse også imponere med høyere kilometerstand og i motsetning til mange flere forbindelser, gir en konstant tur fra den første til den siste kilometeren.

Vectran:

Referanseindeksen i punkteringsbeskyttelse: Vectran er et syntetisk fremstilt high tech fiber fra en naturlig modell. Som edderkopp silke, er Vectran en flytende krystallinsk polymer (LCP). Vectran er spunnet av den smeltede flytende polymer Vectra og bearbeides videre til en multi tråd tråd. Edderkopp silke som Vectran har en enorm rivestyrke til en svært lav vekt: Akkurat de rette egenskapene til å behandle inn en premie Continental sykkeldekk som en punktering beskyttelse innsats. En Vectran Breaker er lettere, mer fleksibel og beskytter mer effektivt mot kutt enn sammenlignbare nylon breaker. Vectran Breaker ikke påvirke rullemotstand

TPS: En banebrytende forhjul og bakhjul system for road racing Med TirePositioning System, den siste lille bit av det som nå er teknisk mulig er blitt utnyttet. Motorsyklister har kjent i lang tid: Ulike krav til et forhjul enn på sin bakre motstykke. Den smalere forhjul gir redusert luftmotstand og bedre håndtering. En vedheft optimalisert slitebane blanding leverer den nødvendige grep spesielt for våt svingene. Den brede bakdekket gir bedre veigrep takket være en større kontaktflate og samtidig mer komfort. Takket være rask rullende, optimalisert slitebane blanding og større kontaktflate på bakdekket, reduseres slitasjen. Resultatet er et banebrytende forhjul og bakhjul system for road racing; å finne i vår GP Attack og Force kombinasjon. - Ny siden 2013: De første rør med TPS-systemet!


Hvis det du trenger er Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Dekk støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Continental Sammenleggbare Veidekk Grand Prix

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Sykkel landevei
Dekktype
Clincher
folding

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

-

Flott produkt - beste pris

-

det beste stedet !!! rask levering, god pris

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up