up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Continental

Continental

Allt ( Continental )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Continental

Continental, en global leder innen mobilitetsløsninger, har vært i front for innovasjon helt siden oppstarten i 1871. Med en forpliktelse til å forbedre transport og kjøreopplevelser, har Continental etablert seg som et pålitelig navn i ulike bransjer, inkludert bilindustrien, sykkelsporten og utover. Merkenes uutholdelige jakt på eksellens, nyskapende teknologier og urokkelige dedikasjon til kvalitet har formet sin arv og fortsetter å skubbe den fremover. Continentals berømte historie og urokkelige forpliktelse til innovasjon har posisjonert det som en pioner innen bilindustrien, sykkelsporten og mobilitetsløsninger. Fra nyskapende dekk og innerdekk til avanserte batterisystemer og praktiske verktøyvesker, Continentals diverse produktportefølje fortsetter å forme måten vi beveger oss på og opplever verden rundt oss.

Continental, innovasjon innen mobilitet siden 1871

Continentals innflytelse strekker seg til sykkelsporten, der det har blitt synonymt med toppytelse og pålitelighet. Ved å dra nytte av sin omfattende ekspertise innen gummiteknologi, har Continental Cycling utviklet en rekke høytytende sykkeldekk som passer både for profesjonelle syklister og entusiaster. Disse dekkene er designet for å tilby optimal grep, holdbarhet og redusert rullemotstand, noe som sikrer en utmerket kjøreopplevelse på ulike terreng. Continental Tires-divisjonen har revolusjonert bilindustrien med sine innovative dekkelløsninger. Fra alle-vær dekk til høyytelse sportdekk, Continentals dekkportefølje er designet for å gi optimal sikkerhet, komfort og drivstoffeffektivitet. Merkenes dekketeknologier, som ContiSeal for selvfornøyelsespunkter og ContiSilent for støyreduksjon, er et eksempel på dens forpliktelse til å presse grensene for dekkteknikk.
Continentals dedikasjon til presisjon og kvalitet strekker seg til sine innerdekk tilbud. Laget med avanserte materialer og produksjonsprosesser, Continental innerdekk gir syklister og bilister pålitelige løsninger for å opprettholde korrekt dekktrykk og forhindre punktering. Disse innerdekkene er designet for å forbedre den totale kjøre- og sykkelopplevelsen ved å sikre konsistent ytelse og minimal nedetid. Nå som bilindustrien går over til elektriske og hybridbiler, har Continental utviklet avanserte batterisystemer som tilbyr høy energitetthet, rask ladeteknologi og forlenget levetid. Disse Continental batteriene spiller en avgjørende rolle i å forme fremtiden for miljøvennlig transport. Continentals dedikasjon til å forbedre bekvemmelighet og nytte strekker seg til sine verktøyvesker. Designet for profesjonelle og DIY-entusiaster, tilbyr Continental verktøyvesker en holdbar og organisert løsning for å bære verktøy og tilbehør. Laget med den samme presisjonen og oppmerksomheten som definerer merket, bidrar disse verktøyveskene til effektiv og effektiv arbeid i ulike bransjer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk