up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese Lange Hansker Caddo

Dainese Lange Hansker Caddo

plus
Dainese

Dainese Lange Hansker Caddo

Produktbeskrivelse Dainese Lange Hansker Caddo

Det perfekte forholdet mellom rytter, sykkel og sti. HG CADDO-hanskene er utviklet i samarbeid med Canyon Factory Racing Enduro- og Downhill-teamene og er designet for å garantere at maksimal følelse når rytterens hender. Bare tommel, pekefinger og langfinger har silikoninnlegg, siden de trenger større grep. Håndflaten er fri til å føle terrenget hele tiden og for å forandre håndens posisjon på styret. Håndleddet er utstyrt med det praktiske Dainese HookButtonTM-systemet, slik at hanskene kan hektes praktisk og sikkert til HG GRYFINO og HG IPANEMA shorts under stigninger på varmere dager. Kontrollert ytelse er alltid tilgjengelig.


Funksjoner:

Syntetisk håndflate med høy styrke
Krok BottonTM-lås
Silikon utskrift (tommel, pekefinger, langfinger)
Slip på design
Smartphone touch-kompatibel

Kjøp din Dainese Lange Hansker Caddo til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herreklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Dainese Lange Hansker Caddo. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Dainese Lange Hansker Caddo

Hansker
lang
Farge
Svart
Oransje
Funksjoner
Touchscreen
Anbefalt Bruk
Terreng sykkel

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up