up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Damesko sykkel

Damesko sykkel

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Hvilke sko og oversko er bedre for sykling?

Sykkelsko

Sykkelsko er laget av stivere såler for mer kraft og effektiv energioverføring mens du tråkker. I motsetning til vanlige sko, er sykkelsko sammenkoblet med en kompatibel pedal for å holde føttene trygt mens du tråkker. Noen sykkelsko har 2 eller 3 hulls klosser som gjør at du kan tråkke mer effektivt for hvert slag. Landeveissykkelsko er lette, glatte yttersåler og gir god ventilasjon. Hvis du er ute etter ytelsessko, velg de stiveste sålene og de letteste skoene for sykling.

Oversko

Sykkelovertrekkene gjør at du sykler om vinteren og den kalde årstiden mye mer behagelig og behagelig. Fra tynne, lette, vanntette til tykke, termiske og varme skodrekk, du har mange valg å velge i henhold til dine behov og værforhold. Syklister bruker oversko for å beskytte føttene mot regn, snø og kald vind. For å gi maksimal beskyttelse og varme er oversiden av overskoene laget av strekkbart neoprenmateriale med et ekstra vannavvisende lag

Reservedeler

Sko klosser er utvendig feste til skoene som gir ekstra trekkraft og bedre grep til pedalen. Sykkelsko innleggssåler er et annet flott tilbehør du bør ha med deg. De er gode for å forbedre ytelsen mens de absorberer støt. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Ergon , Alé , Northwave , Giro og Mavic er mest anerkjente merkevarer som designer og produserer sykkelsko av høyeste kvalitet, beltespenne, klosser, reservedeler og tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk