up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Deler reservedeler

Bremser SwissStop

()
load

Ting å vite om deler til sykkelbremser

En sykkelbrems reduserer hastigheten på sykkelen din og forhindrer at den beveger seg. Det er tre forskjellige typer bremser: skivebremser, felgbremser og trommelbremser. Skivebremser bruker skiver, når du klemmer på bremsespakene, klemmer bremseklossene inne i kaliprene skivene og bremser hjulet. I dag kommer nesten alle moderne sykler med skivebremser. Shimano , Sram , Mavic , DT Swiss og RockShox er anerkjente produsenter av deler og komponenter til sykkelbremser.
Sykkelbremser er en viktig sykkeldel som skal være ren, i god stand og justert rett før hver tur. Etter mange mil på veiene mister imidlertid skivebremser noe av effektiviteten over tid. Det kan være farlig når sykkelbremsene tar lengre responstid, noe som resulterer i mindre effektiv bremsing og effektkontroll på sykkelen.

Slik kontrollerer du bremseenheter

Bremseklosser består av bremseklosser og bremseklosser. Som et resultat av aggressiv ridning, krasj eller ulykker kan disse enhetene komme ut av riktig posisjon. Derfor bør de kontrolleres regelmessig for å sikre at alle sykkelkomponentene beveger seg fritt og riktig montert, inkludert bolter og muttere.

clouse menu Lukk