Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside Returneringer

Returneringer

Ønsker du å returnere produkter: raskt og enkelt!

Klargjør en ny pakke og feste returetiketten utenfor

Send din pakke

Du vil motta en bekreftelse på e-post og tilbakebetaling

Utvidet returperiode: Bestillinger plassert fra 20. november 2023 – 10. desember 2023 kan returneres innen 45 dager.

Returpolicy

Plassere en bestilling

Vilken är er returpolicy?

Du har 30 dager på deg til å avgjøre om varen passer for deg. Vi vil refundere alle elementene, forutsatt at elementene ikke har blitt skadet, tilsmusset, vasket, endret eller slitt, og at alle etiketter og etiketter er festet. Hvis du for eksempel foretrekker en annen størrelse eller en annen farge, må du legge inn en ny bestilling i vår nettbutikk.

Vil du returnere noe? Forsikre deg om at du respekterer følgende kriterier:

- Du kan returnere en hvilken som helst vare for refusjon innen 30 dager etter mottak av den opprinnelige bestillingen. Vær oppmerksom på at det er visse produkter som ikke kan returneres, bortsett fra i tilfelle av defekte produkter, for eksempel produkter som ikke tillater retur på grunn av hygieniske eller helsebeskyttende årsaker hvis det har blitt forseglet av deg etter levering (for eksempel kosmetiske produkter), eller at de etter levering var uadskillelig blandet med andre produkter; produkter som kan forringes eller utløpe raskt (for eksempel mat eller produkter som er forgjengelige eller utsatt for en utløpsdato); forseglede lyd- eller videoopptak eller forseglet programvare hvis de ikke ble forseglet av deg ved levering; varer laget etter dine spesifikasjoner eller tydelig tilpasset, inkludert tilpassede støvler, tilpassede trøyer, tilpassede fotballhansker eller ski med monterte bindinger. For enhver elektronisk enhet er det viktig at du sender den uten aktiv lås, koblet fra mobilenheten, med fabrikkinnstillinger gjenopprettet og uten minnekort.

- Alle gjenstander må være ubrukte og i opprinnelig stand. Returnerte varer skal inneholde koder og emballasje f.eks. sko skal returneres med den originale skoesken. Ikke fest etiketter eller teip direkte på emballasjen.

- I det usannsynlige tilfellet at en vare blir returnert til oss i en uegnet tilstand, kan det hende vi må sende den tilbake til deg.

- Det er viktig å følge returprosessen, som begynner med å komme med en returforespørsel gjennom seksjonen Min konto.

- Varene er ditt ansvar til de når vårt lager, så sørg for at den er pakket ordentlig og ikke kan bli skadet på veien! Vi anbefaler at du skaffer bevis på porto. Vår returadresse er: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c / Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spania.

Hvordan returnere en vare?

For å fremskynde returprosessen kan du behandle den fra MIN KONTO-delen ved å følge disse trinnene:

Trinn 1: Logg på MIN KONTO

Logg på kontoen din ved å bruke e-postadressen og passordet ditt, og velg Mine bestillinger . Klikk på bestillingen, velg årsaken som passer bedre til situasjonen, og følg instruksjonene. Skriv deretter ut returetiketten.

Trinn 2: Forbered pakken din

Når du har skrevet ut returetiketten, må du klargjøre pakken. Sørg for å sende varen / varene tilbake under perfekte forhold (ubrukt, med etiketter, i originalemballasje) og bruk en ny pakke / emballasje for å sikre at ingen etiketter eller teip blir festet på originalproduktemballasjen.

Trinn 3: Send pakken din

Fest returetiketten på utsiden av emballasjen og send pakken til adressen som er angitt på returetiketten.

Trinn 4: Motta tilbakebetaling

Når returen din behandles, vil du motta en automatisk e-post. Vi sender deg også en e-post så snart vi har fullført returen. Enhver refusjon vil automatisk bli utstedt til betalingsmåten du brukte for å plassere den opprinnelige bestillingen. Det kan ta opptil 14 virkedager (unntatt helger og helligdager) fra returdagen for å bli levert tilbake til vårt lager og fullført.

Hvis du vil bytte varen din, må du returner den og legg inn en ny ordre.

Hvis du har mottatt varen har blitt skadet under transport, defekt eller feil vare?

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Dersom varen har en mangel, må du melde dette til oss så raskt som mulig, slik at vi kan iverksette tiltak for å avhjelpe problemet. For å behandle din reklamasjon så raskt og enkelt som mulig så kan du bruke returskjemaet. Det eneste du trenger å gjøre er dette:

Trinn 1: Logg deg inn på din kundekonto

Hold pekeren over Min konto og velg Mine ordre i nedtrekksmenyen.

Trinn 2: Velg din bestilling og varen

Bare sjekk detaljene og velg årsaken til retur.

Trinn 3: Informasjon / bilder

Følgende informasjon må være med:

- En kort beskrivelse av hva som er galt eller mangler.
- 1 bilde av varen defekt.

Hvis pakken din ser skadet ut, kan du nekte å ta den i mot og be de sende den i retur til oss. Merk at skadet emballasje sjelden betyr at produktet inni er skadet på noen måte. Hvis det derimot viser seg at produktet også er skadet, så melder du bare fra til oss på returskjemaet. Vi trenger følgende: Sikre dokumentasjon via foto (emballasje og varen).

Trinn 4: Behandle

Kundeservice vil da fortelle deg hva du skal gjøre med varen slik at vi får hjulpet deg raskt med saken. Vi sender deg en e-post med returnummer og instruksjoner for returen.

Varer som ikke kan returneres:

- Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, manualer, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg.
- Skadet på grunn av feil eller intens bruk.
- Skadet på grunn av ytre faktorer.

Hvordan blir pengene refundert?

Refusjonen av en bestilling tar mellom 3 og 7 virkedager. Enhver refusjon vil automatisk bli utstedt til betalingsmåten du brukte for å legge inn bestillingen.
- Hvis betalingen ble gjort med et debet- eller kredittkort, blir pengene returnert til bankkontoen som er koblet til kortet.
- Hvis betalingen ble gjort via PayPal, vil refusjonsbeløpet bli returnert til PayPal-kontoen din. Du vil motta en e-postbekreftelse når retur er mottatt i vårt lager, og du bør normalt motta refusjonen innen 48 timer etter at du har mottatt denne e-posten.

Merk: Hvis du har mottatt en gave og ønsker å returnere den for refusjon, mottar personen som opprinnelig kjøpte den. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre.

Hvis årsaken til retur ikke er at produktet har kommet skadet, defekt eller feil, vil vi ikke refundere fraktkostnadene eller andre tjenester relatert til bestillingen din; Vi refunderer kun kostnadene for produktet.

Hvordan søker jeg utveksling?

Hvis du ønsker å motta det samme produktet i en annen størrelse eller et annet alternativt produkt, må du behandle en ny bestilling via nettstedet vårt og betale fraktkostnadene igjen.

INFORMASJON OM STØRRELSER

Det kan være en forskjell mellom størrelsen du har bestilt og den som er angitt på etiketten til noen artikler og merker, men ikke bekymre deg, dette er på grunn av ekvivalensen mellom internasjonale størrelser (f.eks. tilsvarer størrelse 38 i Spania 36 i Tyskland). Vi anbefaler at du prøver alt rolig hjemme.

Hvem betaler returporto?

Hvis du returnerer en vare på grunn av at den ikke passer riktig eller av en lignende årsak, må returgebyr betales av deg *. Hvis du returnerer en skadet eller mangelfull gjenstand, eller varen ikke er som avbildet, vil vi selvfølgelig organisere en henting på kostnadene våre.

* Behandle avkastningen din enkelt og til gunstige priser:

Fra Spania kan du returnere med Mondial Relay/Inpost, kostnaden for returetiketten starter fra 4,99 €.

Mondial Relay/Inpost: denne tjenesten er tilgjengelig for følgende land: Belgia, Frankrike, Italia, Nederland, Tyskland, Portugal, Luxembourg og Monaco, kostnaden for returetiketten starter fra 7,99 €.
Husk at returprisen avhenger av vekten på varene som returneres.

GLS: denne tjenesten er for øyeblikket tilgjengelig i følgende land: Østerrike, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Ungarn, Irland, Litauen, Latvia, Polen, Slovakia, Slovenia og Sverige. For Romania, Bulgaria og Hellas kan du bruke Spring.
Husk at returprisen avhenger av vekten på varene som returneres og prisen varierer fra 7,99 €.

Hvis du kommer tilbake fra Storbritannia, kan du bruke Royal Mail (Spring). Hvis transportøren du har brukt til forsendelsen av bestillingen din har vært en annen, må pakken sendes på din pris med transportøren du velger.

For kunder som befinner seg utenfor EU eller land som ikke er oppført ovenfor, foreslår vi at du bruker DHL ettersom vi har en spesiell avtale med dem. Med DHL vil forsendelsen din bli sendt raskt og effektivt.

For enhver retur kan du skrive ut returetiketten direkte i MIN KONTO.

Hva er garantien politikk?

Hvis du oppdager at varen har en produksjons- og / eller funksjonsfeil, vil den bli sendt til merkevaren. Mangler forårsaket av uaktsomhet, slag, feil bruk eller manipulasjon, uegnet spenning, feil installasjon som ikke er utført av autorisert teknisk service når det er aktuelt, eller materialer som er utsatt for slitasje på grunn av normal bruk er ikke inkludert. Når det gjelder datamaskinvarer, dekker ikke garantien fjerning av virus, restaurering av programmer av denne grunn eller reinstallering av disken som er forårsaket av sletting av den. Vi tilbyr en tjeneste for å samle den defekte varen til vår pris, og deretter sender vi den tilbake til merkevaren. Ventetiden vil variere avhengig av ledelsestiden som den tekniske tjenesten til hvert merke har. I de hendelsene som rettferdiggjør bruken av garantien, vil muligheten være å reparere, erstatte varen, rabatt eller returnere, i henhold til lovlig fastsatte betingelser. For å behandle garantien din ber vi deg følge prosessen nedenfor:

Trinn 1: Logg på MIN KONTO

Logg på kontoen din ved å bruke e-postadressen og passordet ditt, og velg Mine bestillinger .

Trinn 2: Velg ordre / vare

Klikk på bestillingen og velg den / de skadede / defekte varene. Velg 4. Varen fungerer ikke eller er defekt som returårsak.

Trinn 3: Informasjon / bilder

For å behandle garantien ber vi deg gi oss en kort beskrivelse av feilen samt minst ett bilde der skaden / mangelen kan vises. Bilder kan legges ved direkte på skjemaet.

Trinn 4: Prosess

Når vi kan motta nødvendig informasjon, vil vi kontakte deg umiddelbart for å avtale eventuelle nødvendige handlinger.

Vi kan ikke akseptere gjenvinning av følgende mangler:

- Skadet på grunn av feil eller intens bruk.
- Økt svette.
- Fargeoverføring (dvs. jeans som farger sokker blå).
- Skadet på grunn av eksterne faktorer, som friksjon, skarpe gjenstander eller kjemikalier.
- Artikler som forårsaker fysisk ubehag, dvs. blemmer.

Hvilke returalternativer tilbyr du?

Vi tilbyr deg følgende transportselskaper, slik at du kan returnere, du vil kunne returnere varene dine enkelt og til gunstige priser.

Fra Spania kan du returnere med Mondial Relay/Inpost, kostnaden for returetiketten starter fra 4,99 €.

Mondial Relay/Inpost: denne tjenesten er tilgjengelig for følgende land: Belgia, Frankrike, Italia, Nederland, Tyskland, Portugal, Luxembourg og Monaco, kostnaden for returetiketten starter fra 7,99 €.
Husk at returprisen avhenger av vekten på varene som returneres.

GLS: denne tjenesten er for øyeblikket tilgjengelig i følgende land: Østerrike, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Ungarn, Irland, Litauen, Latvia, Polen, Slovakia, Slovenia og Sverige. For Romania, Bulgaria og Hellas kan du bruke Spring.
Husk at returprisen avhenger av vekten på varene som returneres og prisen varierer fra 7,99 €.

Hvis du kommer tilbake fra Storbritannia, kan du bruke Royal Mail (Spring). Hvis transportøren du har brukt til forsendelsen av bestillingen din har vært en annen, må pakken sendes på din pris med transportøren du velger.

For kunder som befinner seg utenfor EU eller land som ikke er oppført ovenfor, foreslår vi at du bruker DHL ettersom vi har en spesiell avtale med dem. Med DHL vil forsendelsen din bli sendt raskt og effektivt.

For enhver retur kan du skrive ut returetiketten direkte i MIN KONTO.

Hva skal jeg gjøre hvis pakken min blir skadet eller ting mangler?

Når levering er gjort, er det viktig at du undersøker pakken for tegn på skade, tap eller tyveri. Hvis pakken er åpen og / eller skadet (sikkerhetsforseglingen er ødelagt), og innholdet også ser ut til å være skadet, må du sørge for å åpne og sjekke innholdet foran leveringspersonen. Ufullstendig kunden må avvise bestillingen. < / sterk> Sørg for å kontakte kundeservice for å rapportere hendelsen. Sjåførens muntlige bekreftelse kan ikke brukes som bevis på kravet.

For varer av høy verdi anbefaler vi sterkt å ta en video mens du åpner pakken, slik at du i tilfelle du trenger å sende inn et skadekrav, kan bevise skaden eller manglende gjenstander. Krav kan avvises hvis de sendes inn uten bilder eller videoer tatt på leveringstidspunktet som viser den skadede pakken eller viser tapet av varene, og / eller uten en kopi av rapporten fullført av sjåføren på leveringstidspunktet. , og / eller uten faktura eller kvittering som beviser verdien av varene. Du må sende oss kravet ditt skriftlig innen 72 timer etter leveringsdatoen. Vi kan ikke godta eller behandle krav for leveranser over 72 timer. For å sende inn kravet ditt, skriv inn MIN KONTO, velg bestillingen, klikk på Kontakt og velg til slutt alternativet: Jeg har gjennomgått sporing og har et problem med forsendelsen av bestillingen min.

Hva kan jeg gjøre hvis sporing sier at pakken min er levert, men jeg ikke har pakken min?

Hvis leveringsmannen fullførte leveransen, bør pakkens sporingsstatus eller en leveringsmelding angi hvor leveringsmannen din forlot pakken. Forsendelser som ikke krever signatur kan etterlates på et trygt sted etter leveransens skjønn. Dette kan omfatte verandaen, sidedøren, verandaen eller garasjen.

Hvis sporingsstatusen indikerer at leveringsmannen fullførte leveransen og fikk en signatur, kan det hende at pakken har blitt signert for av en nabo eller en annen beboer på din plassering. Hvis leveringsmannen leverte pakken din til et alternativt sted, burde du ha mottatt en leveringsmelding som angir hvor pakken var igjen (for eksempel naboens hus, hentested eller postkontor).

Ta kontakt med andre på adressen din, eller kanskje en nabo, for å se om noen andre har hentet pakken. Du kan også sjekke inngangene til boligen din for pakken, spesielt på verandaer, busker, garasjer, griller eller andre steder som kan beskytte pakken din mot tyveri eller vær. Vær oppmerksom på at leveringsmenn også kan bruke plastposer for å beskytte pakken mot været.

Hvis du fremdeles ikke finner pakken, kan du kontakte leveringsselskapet direkte. Leveringsselskaper har sine interne systemer som kan kontrollere leveransestatus.

Endelig hvis leveringsselskapet bekrefter at pakken ble levert og du mistenker at pakken kan være stjålet fra en bygård, postkassen eller dørstokken. av huset ditt, må du anmelde tyveriet til politiet. Send oss ​​en kopi av politirapporten slik at vi kan starte erstatningsprosessen med leveringsselskapet.

For å sende inn kravet, vennligst logg inn på MIN KONTO, velg bestillingen, klikk på Kontakt og velg til slutt alternativet: Jeg har revidert sporing og jeg har et problem med forsendelsen av bestillingen min.

Returpolicy Tradeinn Marketplace

Hva er Tradeinn Marketplace?

Det er den nye distribusjonsplattformen til Tradeinn-gruppen. De beste merkene og spesialiserte selgerne på markedet viser sin produktkatalog slik at du kan få tilgang til de beste tilbudene innen sportsutstyr, elektronikk, mote, barneprodukter og husholdningsprodukter. Vårt mål er at du kan finne alt du leter etter på ett sted til den beste prisen. På Tradeinn Marketplace vil du finne tusenvis av nye produkter med tryggheten til Tradeinn. Smart shopping!

Returnerer Tradeinn Marketplace

Du kan returnere gjennom Tradeinn Marketplace så lenge varen er i perfekt stand og umontert. Inkludert tilbehør, dokumentasjon og emballasje, ellers vil varen få en verdiforringelse. Våre kunder blir minnet om at det anbefales at emballasjen kommer i perfekt stand. For å fremskynde returprosessen kan du behandle den fra MIN KONTO-delen ved å følge disse trinnene:
1. Logg inn på MIN KONTO.
2. Velg varen som skal returneres og klikk på Returner varen.
3. Legg igjen en melding til selger med begrunnelse for retur av varen.
4. Selgeren vil kontakte deg via e-post innen 2 virkedager med instruksjoner om hvordan du returnerer varen. Du vil motta en kopi av denne e-posten i MIN KONTO.

Returbetingelser

Hvis du ikke er fornøyd med noen av produktene du har kjøpt, kan du returnere produktet innen dagene som er fastsatt av selgeren for retur av produktet. Hver selger har sin egen returpolicy. Du kan sjekke det på selgerens side. Du må informere selgeren om at du ønsker å returnere produktet, du kan ikke returnere produktet uten først å konsultere selgeren. Hvis selgeren ikke svarer deg innen 2 virkedager, kan du åpne en hendelse og hvis han ikke kontakter deg innen 5 virkedager vil vi kontakte selgeren for å løse hendelsen.

Kontakt selger

Du kan kontakte selgeren gjennom MIN KONTO når du har lagt inn en bestilling. Bare gå til MIN KONTO og skriv inn e-post og passord. I seksjonen «kontakt selger» kan du legge igjen spørsmålet ditt. Selgeren bør komme tilbake til deg innen 24 timer.