up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

DT Swiss

DT Swiss

Allt ( DT Swiss )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om DT Swiss

DT Swiss er et veldig kjent og anerkjent merke som tilbyr høykvalitetsidrettsutstyr. DT Swiss i navnet stammer fra de tyske og franske ordene Drahtwerke Trefileries, som betyr fyrverkeri laget i Sveits. Merket ble grunnlagt i sveitsiske Biel i 1994. De er veldig lidenskapelige og dedikerte til å levere det beste kvalitetsproduktet til sine forbrukere og sørger for å forbedre produktenes egenskaper for å øke kjøretøyets veiprestasjoner. DT Swiss er et av de mest populære og ledende merkene på grunn av deres kontinuerlige innovasjoner, presisjon, lette vekt og de mest holdbare produktene.
DT Swiss har blitt definisjonen på høy ytelse i bransjen på grunn av å ha designet de mest pålitelige produktene. Den strenge kvalitetskontrollen og bak-til-bak-testingen hjelper med å utvikle merket. Den fineste kvaliteten og klarheten i visjonen viser merkets ønske om perfeksjon. DT Swiss er et kunstverk av ingeniørfag og sofistikasjon for å utvikle selskapets produkter. Merkets misjon er å gi alle den ultimate sykkelopplevelsen. Til dette formålet prøver de å lage referanseprodukter for å tilby en betydelig fordel. Så DT Swiss begynte å kontinuerlig presse teknologigrene for å tilby de mest avanserte produktene.

DT Swiss som referanse for sykkelhjul

Merket har et fantastisk rykte for å tilby DT Swiss-hjul som er lette og godt utviklede. Disse hjulene kan gi større stabilitet og holdbarhet. Hvert hjul er designet og komplett håndbygd av merkets erfarne hjulbyggere. Navnet på hjulene inkluderer vanligvis Dicut eller Spine, som brukes til å definere grensesnittet mellom nav og eiker. DT Swiss-grus hjul er designet for å yte det beste på alle terrenger. Disse hjulene lar deg ha maksimalt gøy mens du sykler på grusveier. De er vanligvis laget av aluminium og karbon for å gi den perfekte komforten mens du øker holdbarheten for bedre off-road ytelse.
Hvis du ønsker et nytt høykvalitets hjulsett, DT Swiss-hjulsett bør alltid være på listen din. Det tilbyr det perfekte hjulsettet som kombinerer glatthet med aerodynamikk for å lage et helt allsidig hjul. Disse hjulene kan gjøre farten din raskere med veldig lite motstands rulle for å gi deg en umiddelbar god inntrykk. I tillegg lager merket en utrolig variert hub. DT Swiss-nav er nå helt oppdatert til en lettere og enklere versjon å vedlikeholde. Disse navnene er de beste for å gi pålitelighet med enkelhet.
DT Swiss felger er et perfekt eksempel på sterkt bygde felger laget av aluminium for å tilby bedre bremsing. I tillegg er DT Swiss-eiker på grunn av sin unike produksjonsprosess navnet på presisjon og holdbarhet. Det er et veldig allsidig utvalg av lette men sterke eiker, laget litt tykkere for å gi den ekstra stivheten som gir ekstra styrke til hjulet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk