up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilke klokker er bedre for syklister

Syklusklokker blir populære hver dag og betraktes som bedre enn sykkelcomputere. Etter hvert som de ligger på håndleddene, har nivået av funksjonalitet, kjøredata og analyse blitt enda mer sofistikert og enklere. Ikke bare de grunnleggende funksjonene, men smartklokker sporer og gir også data om hva som skjer i kroppen din. Garmin, Sigma, Polar, Suunto og Coros er de beste merkene som tilbyr smartklokker for syklister.

Garmin Enduro

Garmin Enduro er et nytt flaggskip multisport smartklokke som er best for syklister. Den gir opptil 80 timers batterilevetid i GPS modus og 65 dager i smartwatch modus takket være solcellelading. Hvis du planlegger å sykle på ville terreng eller ryggsekk i områder der det ikke er noen ladefasiliteter tilgjengelig, er denne smartklokken et perfekt valg.

Garmin Fenix 6 Solar

Garmin Fenix 6 solar er en annen flott sykkelur som tilbyr mye funksjonalitet. Ikke bare GPS sporing, men denne klokken tilbyr også optimal pulsmåling, Bluetooth Wi Fi tilkobling og pulsoksimetri. Garmin har designet denne klokken med solbelegg på glasset som gjør solstråler til energi og lader den når du er utendørs.

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945 har et stort utvalg av funksjoner som kan spore ytelsen din uansett hvilken sport du følger. Med sine sykkelspesifikke funksjoner har den perifere sensorer via Bluetooth, sofistikert navigering og fullfargekartlegging.

clouse menu Lukk