up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Favero

Favero

Avdelinger

Deler Reservedeler

Allt ( Favero )

Om Favero

Favero er et anerkjent navn i sykkelsporten, kjent for sin ufortrødne innsats for å lage kuttende sykkelteknologi som forbedrer ytelse, presisjon og lidenskap. Med en historie som stammer fra innovasjon, har Favero konsekvent redefinert sykkelteknologien siden starten. Grunnlagt på begynnelsen av 1990-tallet av den italienske ingeniøren og syklisten Giovanni Favero, har selskapet utviklet seg fra et lite verksted til en global leder innen utvikling av høykvalitets sykkelkomponenter og tilbehør. Faveros uforanderlige engasjement for presisjon, ytelse og syklistopplevelse har styrket sin posisjon som et foretrukket valg blant profesjonelle utøvere og syklister.
Favero står som et vitnesbyrd om ekteskapet mellom ingeniørkunst og sykkelopplevelse. Uansett om det er de innovative målepedalene deres eller de nøyaktig utformede sykkelkomponentene, har Faveros bidrag til sykkelteknologien etterlatt et uutslettelig inntrykk på sporten. I flere tiår har Favero vært en frontløper i sykkelsporten, konsekvent å presse grensene og heve ribbene for sykkelteknologi. Med et dypfølt engasjement for sport og en ufravikelig fokus på innovasjon, fortsetter Favero å inspirere syklister av alle nivåer til å oppnå det beste.

Pionering av fremragende innovasjon i sykling

Faveros dedikasjon til å presse grensene for sykkelytelse er tydelig i det utmerkede utvalget av sykkelkomponenter. Laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, tilbyr Favero sykkelkomponenter uovertruffen pålitelighet og ytelse. Fra lette karbonfiberkomponenter til slitesterke drivverksløsninger, er hvert produkt utviklet for å optimalisere aerodynamikk, holdbarhet og generell sykkeleffektivitet. Favero er bredt anerkjent for sine revolusjonerende pedaler som smidig integrerer målepedal med sykkelytelse. Favero Assioma-serien av målepedaler har satt nye standarder for nøyaktighet og brukervennlighet. Disse Favero-pedalene gir sanntidsdata om kraft, kadens og andre viktige metrikker, som gir syklister mulighet til å justere treningen og racingstrategiene sine for å oppnå best mulig resultater. Faveros engasjement for nøyaktighet og innovasjon er spesielt tydelig i sin måleteknologi. Favero Assiomas målepedaler bruker avansert belastningsmåle-teknologi for å levere presise kraftmålinger. Favero målepedaler er kompatible med et bredt utvalg av sykkelgrener, med både enside og tosidig alternativer for å imøtekomme individuelle behov og preferanser. Oppmerksom på betydningen av uavbrutt sykkelopplevelse, tilbyr merket et komplett utvalg av Favero-reservedeler. Disse originale delene er designet for å sikre lengde og ytelse av Faveroprodukter. Fra erstatningspedalboder til essensielle komponenter for målepedaler, kan syklister stole på Faveros reservedeler for å holde utstyret sitt i optimal tilstand.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk