url_fami1:https://www.runnerinn.com/tienda-running/electrónica-relojes/garmin/10013-78/sm Garmin nettbutikk på Bikeinn
up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Garmin

LØPING

LØPING

Sykling

Sykling

WELLNESS

WELLNESS

utendørs klokker

utendørs klokker

GPS UTENDØRS

GPS UTENDØRS

MULTISPORTER / SVEMMING

MULTISPORTER / SVEMMING

Avdelinger

Deler reservedeler

Elektronikk

Gjenoppretting og stell

Lys

Opplæring og konkurranse

Sykkeldeler

Allt( Garmin )

Garmin

Garmin er et amerikansk multinasjonalt selskap grunnlagt av Gray Burrell & Min Kao. Opprinnelig startet den sin virksomhet i Kansas USA, og for tiden opereres den i Sveits. Garmin-utviklere er kjent for å tilby GPS-enheter som gir informasjon til brukerne om plassering hvor som helst i verden. Garmin GPS innebærer GNSS som tidligere kun ble brukt til militære formål. I utgangspunktet handler Garmin-produkter om å navigere. For naturekspedisjoner og fjellturelskere er Garmins sporingssystemer like gunstige.
Garmin GPS 301-klokken er oppdatert til en ny versjon som leveres med en hjertemonitor. Denne modellen har to enheter. Den ene er for håndleddet og den andre stroppen skal plasseres på brystet. Denne digitale varmesenderen er et flott tillegg til denne modellen. Det er enkelt å bruke og overvåke din fysiske status og ytelse. For ethvert interesseområde er Garmin GPS-enheter det beste alternativet som er tilgjengelig blant idrettsutøvere og løpere.
Så hvis du vil føle det virkelige eventyret og utforske fjellets skjønnhet, ikke glem å utstyre deg med våre fremragende GPS-enheter. Nyt den utrolige skjønnheten i fjellene med Garmin håndholdte navigatører med deg!

clouse menu Lukk