up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Garmin

LØPING

LØPING

Sykling

Sykling

WELLNESS

WELLNESS

utendørs klokker

utendørs klokker

GPS UTENDØRS

GPS UTENDØRS

MULTISPORTER / SVEMMING

MULTISPORTER / SVEMMING

Avdelinger

Carriers and Storage

Deler Reservedeler

Elektronikk

Gjenoppretting og Stell

Lys

Opplæring og Konkurranse

Sykkeldeler

Allt( Garmin )

Garmin

Garmin er et multinasjonalt merke som tilbyr treningsverktøy, kommunikasjon, informasjon og navigasjonsenheter. Dette merket ble grunnlagt i 1989 og ble opprinnelig oppkalt etter sitt første GPS-produkt, ProNav. Over tid endret den seg og ble omdøpt til Garmin. Garmin GPS-tilbehør er veldig kjent for sin førsteklasses kvalitet og avanserte funksjoner.
Det har vært etablert i mer enn to tiår. Det betyr at dette selskapet vet alt om nøyaktighet. Etterpå begynte det å produsere teknologi for personlige overvåkingsenheter. Og det er nå en av de ledende produsentene av fitness- og stilteknologi over hele verden. Dessuten holder den tritt med avansert kvalitet med moderne design for alle mote- og treningsrelaterte behov. Garmin-klokker for menn og Garmin-klokker for kvinner lar oss ha joggeskoene våre i lommen. Den har et bredt utvalg av klokker som gir alt etter forbrukernes valg.

Garmin klokker for menn og kvinner er de beste valgene

Garmin-klokker gir deg stil, men denne gadgeten gir nøyaktige resultater av aktiviteten og helsenivået på håndleddet.Ikke bare dette, men det hjelper deg også å koble sammen med din egen personlige sertifiserte trener som fjernstyrer alle treningsaktivitetene dine. Velg løpsmålet ditt fra de mange tilgjengelige planene, og treneren og den gratis treningsplanen foreslår en passende treningsplan for deg på klokken din. På denne måten kan du bruke denne informasjonen til å øke treningsspillet ditt. Dermed pumper denne teknologiske titanen ut den beste opplevelsen av trening, helse, sysler og alle de daglige tingene på enklest mulig måte ved å bare ha klokken på håndleddene.

Dessuten kan Garmin-klokker tilpasses med forskjellige gratisapper, endre urskivene og mer i IQ Connect-butikken. Garmin-klokker kan synkroniseres med kartruten din under fotturer, løping og sykling for å veilede deg for langløpsaktiviteter. Den kan også tilby ulike spesiallagde aktivitetsspor for å gjøre treningsøktene enklere.

Garmin klokker har den nyeste teknologien

Det spiller ingen rolle om du trener hjemme eller en profesjonell idrettsutøver eller trener som jobber i et treningsstudio, Garmin-klokker for menn og kvinner passer for alle. Den brukes som Garmin bærbar GPS og er en utmerket måte å symbolisere mote på.Et bredt utvalg av Garmin-klokkeremmer inkluderer forskjellige design og farger for alle. Disse båndene er attraktive, men veldig komfortable og bærbare med et antiskli- og svettebestandig materiale. Du kan også få ekstra erstatningsremmer for å endre klokkens utseende når du vil og gjøre den ny. Så ikke vent lenger og prøv din egen Garmin-klokke for å heve moten og treningen til et helt nytt nivå.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk